Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! ZORBYZ Motocikel Črni Plamen Umetno Usnje Oprijem Ročica Pokrov Krmilo Bonitete Tok Tassel Za Harley po Meri Povečaj

ZORBYZ Motocikel Črni Plamen Umetno Usnje Oprijem Ročica Pokrov Krmilo Bonitete Tok Tassel Za Harley po Meri

€3.87

-9 %

€4.30

Nov izdelek

Vrsta Materiala Sintetičnega Usnja
Blagovna Znamka ZORBYZ
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti
Element Širina 0inch
Element Teža 0.2kg
Postavka Višina 0inch
Ime Modela C&L1260
Postavka Dolžina 0inch
Motobike, Da Univerzalni

ZORBYZ Motocikel Črni Plamen Umetno Usnje Oprijem Ročica Pokrov Krmilo Bonitete Tok Tassel Za Harley po Meri Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Barva:Črna

Material: Sintetično usnje oprijem in vzvod zajema

Fringe Velikost:23" ročaj kritje robu, 19" ročica pokrov robu

Opremljanja:

Ustreza večini motocikel prijemala:Cruiser Harley Chopper Radoveden Plovec po Meri

Pakage Vključeni:

en par vzvod zajema

en par oprijem zajema

4 x montažni trakovi 1.če je vaš naslov za dostavo, ki spada v oddaljenih območjih,kupci morali plačati dodatne poštnine,upam, da vaše razumevanje,če ne sprejmete naš pravilnik,prosim, ne ponudbo,hvala. 2.če ne boste dobili vaše predmete v pričakovati,prosim pošta nas najprej se bomo potrudili in izpolnjujejo vaše povpraševanje,potrebujemo vaše kooperacije,hvala. 3.Običajno ne proizvajajo davka,vendar ne moremo 100% zagotoviti,če obstajajo morebitne dajatve pridobiva s togo po Meri pregled,se bojim, kupec pa bi se popolnoma odgovoren 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo Bomo cenili, če pustite nam pozitivne povratne informacije.Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosim, pustite nas pet zvezdic,zaradi pozitivne povratne informacije in pet zvezdic, so tisto, kar se zavzemamo za.Če ne boste zadovoljni z vašo nakupovalno izkušnjo,prosimo, obrnite na nas, preden se boste odločili za dopust nevtralne ali negativne povratne informacije , se bomo potrudili, da reši problem za vas v najkrajšem možnem času.Če je predmet, ki ste jih naročili je poškodovan, se obrnite na nas v garancijskem roku,bomo zamenjajte okvarjen element je element, ki je enaka funkcionalnosti na prvi.Če primerne zamenjave ni na voljo, delno nadomestilo se izda preko Paypal.Če kupec ne želite niti zamenjava niti delno nadomestilo, ampak radi vračajo, kupec bi moral biti odgovoren za vse, ki se vračajo ladje stroškov.

Oznake: srebro usnje fringe, izposoja usnje fringe, sklopko ročica sportster, oprijem, oprijem strani, davidson harley, pokrov oprijem, helikopter, motorno kolo rese fringe, motorno kolo ornament.

Napiši mnenje

ZORBYZ Motocikel Črni Plamen Umetno Usnje Oprijem Ročica Pokrov Krmilo Bonitete Tok Tassel Za Harley po Meri

ZORBYZ Motocikel Črni Plamen Umetno Usnje Oprijem Ročica Pokrov Krmilo Bonitete Tok Tassel Za Harley po Meri

Podobni izdelki