Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Wall Mount Pegboard Kombinacija Domači Kuhinji Shranjevanje Police Organizator Ne Izsekavanje Peg Odbor Rack Povečaj

Wall Mount Pegboard Kombinacija Domači Kuhinji Shranjevanje Police Organizator Ne Izsekavanje Peg Odbor Rack

€10.54

Nov izdelek

Blagovna Znamka AMW
Poreklo CN(Izvora)

Značilnosti: 1. Vzdržljiv material: izdelek je izdelan iz PP in ABS materiala, ki je varno in okolju prijazno, in trajne.To je izdelana s kombinacijo perforirane plošče in škatle za shranjevanje za shranjevanje različnih nepomembnih postavkah. 2. Enostaven za namestitev: izdelek je zasnovan tako, brez perforacijo, namestitev pa je enostavna in priročna.Po sušenju steno, odtrgajte sprostitev papirja izdelka kljuko in jo držijo na steni, nato pa visi luknjo odbora. 3. Področje uporabe: izdelek je majhen in lepe oblike in stenska design.To je primerna za kuhinje, spalnice, kopalnice in na drugih mestih.Ima zmogljiv shranjevanje funkcijo in ne zavzemajo dodatnega prostora.Opis: Ta izdelek je perforirano ploščo roka uporabnosti, ki je zasnovan s kombinacijo perforirano ploščo in škatla za shranjevanje.Je majhen in lepe, primerna za kuhinjo, spalnico, kopalnico in drugih prostorov, priročno in praktično.Tehnični podatki: Material: PP+ABS Velikost: 27*27*8 cm Teža: 750g Paketu: 2* Osnovno ploščo, 2* Non-označevanje lepilo 1set* Širitev vijak 3* Kavelj 4* škatla za Shranjevanje 1* Osnovno ploščo povezave dodatne Opombe: 1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: potovalni nosilec kuhinja, kavelj pegboard, pegboard, kovinski peg odbor steno, kuhinjsko perilo shranjevanje, darilo zlato, pegboard steno, plastični organizator pegboard, kuhinja orodje, jekla peg odbor.

Napiši mnenje

Wall Mount Pegboard Kombinacija Domači Kuhinji Shranjevanje Police Organizator Ne Izsekavanje Peg Odbor Rack

Wall Mount Pegboard Kombinacija Domači Kuhinji Shranjevanje Police Organizator Ne Izsekavanje Peg Odbor Rack

Podobni izdelki