Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Lepota Blackhead Odstranjevalec Vakuumske Akne Igle Obraz Globoko Pore Čistilo Za Odstranjevanje Mozoljem Kože Oznako Nos Čiščenje In Nego Kože Orodja Povečaj

Lepota Blackhead Odstranjevalec Vakuumske Akne Igle Obraz Globoko Pore Čistilo Za Odstranjevanje Mozoljem Kože Oznako Nos Čiščenje In Nego Kože Orodja

€5.35

-52 %

€11.38

Nov izdelek

function6 sesalna blackhead odstranjevalec
Proizvodni proces, Stroj, Ki
Feature6 za nego kože, pralni
Feature11 vakuumski akne čistilec
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Function5 odstranite blackhead nos
function12 blackhead odstranjevalec obraz globoko pore čistilec
function10 blackhead odstranjevalec orodje
Feature2 puntos negros extractor
Številka Modela Blackhead Odstranjevalec Por Vakuumske
Function9 blackhead odstranjevalec vakuumske
Function3 blackhead sesalni stroj
Function8 mozoljem extractor
Feature1 mozoljem extractor
Function11 Blackhead Odstranjevalec
Function1 za nego kože, pralni
Feature7 Za Nego Kože Orodja
Vrsta Blackhead Odstranjevalec
Feature9 por očistite stroj
Vir Napajanja električni
kraj izvora Kitajska
Feature4 kožo oznako odstranjevalec
Feature10 vakuum čistilo za obraz
Function2 električni blackhead odstranjevalec
Feature12 vakuumske za kožo
Feature3 kožo sesalniki pralni
Blagovna Znamka FIOYA
Funkcija nega obraza stroj
Feature5 mozoljem odstranjevalec orodje
Feature8 kožo oznako odstranitev
Function4 električni obraz za nego kože orodja
function7 mozoljem orodje za odstranjevanje barve
function13 kožo oznako odstranjevalec

Blackhead Odstranjevalec Por Vakuumsko Sesalno Kože oznako Odstranjevalec Akne Mozoljem Odstranjevalec Orodje za Obraz za Nego Kože Obraza Čiščenje Orodja

Dobrodošli Dropshipping ,trgovina na Debelo,OEM,ŠT računa,NO Logo,ŠT promocije !

FIOYA blackhead odstranjevalec,obstaja 5 vrst sesalne glave za 1 blackhead odstranitev z več prek.3 različne hitrosti z različnimi prednosti, da izberejo:

Suho: Blage sesanja , ki je primerna za kožo s tankim cuticle, priporočljivo za prvi čas.

Nevtralen:Zmerno sesanja , primeren za normalno kožo, ogrcev niso očitne, skupna moč.

Mastna: Krepi sesanja , ki je primerna za mastno kožo, ogrci, so očitne.

Priporočila za uporabo : suho kožo, enkrat na teden; mastna in kombinacija kože, 2-3 krat na teden.Pred uporabo na čas, vroče stiskanje z vročo brisačo za 2-3 minute, bo učinek boljši.

Prosimo, Upoštevajte,:

1. Pred Uporabo : prepričajte se, da so pore popolnoma odprta, potem ko vročo kopel ali ob vadbe in obdržati obraz vlažna.

2. Med Uporabo : Prosimo, ga premikajte počasi, skupaj kože.Ne ostanejo na enem mestu za dolgo časa, da bi se izognili škoduje vaše kože.To lahko sesati maščobe, whiteheads, akne in relativno plitvo ogrcev.Če blackhead je relativno globoko, je najbolje, da ga uporabljate skupaj z pridobljenih losjon.Ni važno, da ne morejo sesati je blackhead, ko ga uporabljate za eno uro.Ne traja dolgo časa za vsako časa sesanja.Z časovnem obdobju, v tednu ali dveh, ogrcev, ki so bolj globoko bo treba ven, in se ne pusti brazgotine.

3. Po Uporabi : lahko naredite za nego kože z uporabo toner ali hladno vodo, da se skrči pore.Priporočljivo je, da se oglejte si navodila.

O Značilnosti:

5 Nastavljiva Sesalna Sila z Enim klikom Design : Por Vakuumske Fizično Sesalna Design od ravni do Ravni 5 sesalna sila, da izpolnjujejo različne obrazne potrebe.En-Klik design, da spremenite moč in dolgo pritisnite, da izklopite napravo.

5 Zamenljivi Sesalne Glave za Različne Potrebe Kože : zagotoviti 5 strokovnih sesalne glave za različne kožne bolezni.Izbira različnih glav velikost, da se prilega drugačen obraz področjih.Da bo vaš strokovni dom SPA nego kože orodja.

O Funkcijah :

1. Sesati ogrcev iz: vakuumske adsorpcijo, hitro in učinkovito sesanje ogrcev ven;

2. Zmanjšanje akne : sesati akne zaradi nezadostnega dolgoročno čiščenje;

3. Izboljšanje keratin kože : keratin kože proizvaja s kožo presnovo, vpliva na absorpcijo hranil, sesati presežek keratin kože ven.

4. Zmanjšanje olje: Prekomerno izločanje olja zamašijo pore in obliki, akne, čiščenje odvečno olje, ohraniti pore neoviran;

5. Posvetlite fine linije : fine linije oblikovane z staranje kože, absorbirajo/masaža/gnetemo, nato pa pustite, da koža reproduciranje vitalnost;

6. Dviganje in zaostrovanje: staranje Kože postane mlahavo, ki absorbira/masažo/gnetenje, da koža dviganje in zategovanja.

7.Blackhead Težave Rešiti : Grobe por, hrapavo kožo, temna koža, exfoliates odmrle kože, blackhead in pore kože, umazanijo nos, Podjetje in Izboljšuje elastičnost kože.Enostavno očisti do blackhead, Odstranjuje umazanijo, maščobo znotraj pore, zmanjšuje odmrle kože in fine linije, masaža in zategnite kožo.

Fioya blackhead odstranjevalec je Vgrajeno v 500mAh Baterijo za ponovno Polnjenje, mikro USB kabel za polnjenje .

Toplo Nasveti:

✔ Prosim, ne sesalna na tem področju ves čas, bo koža nabrekne.Če je koža nabrekne, jo prenehajte uporabljati takoj.

✔ Pred uporabo izdelka uporabljajte vroče parnik ali vročo brisačo ali blackhead odstranjevalec gel/krema na koži za 5 minut, da se popolnoma odprta vaše pore najprej zagotoviti najboljše delovanje izdelka.

Kako uporabljati?

KORAK 1 : Čiščenje obraza, uporabite blackhead Izvoz tekoče ali obraza parnik za odpiranje por.

KORAK 2 : Glede na vaše zahteve, izberejo Pet Ravni Sesanja.Začnite z najmanjšim.

KORAK 3 : Premikanje blackhead čistilo in nazaj okoli por s konstantno hitrostjo, počasi premaknite, ne ostati na enem mestu predolgo, da se prepreči poškodbe, in ne pritisnite da komaj ali vlecite navpično.

4. KORAK : Po umivanju obraza, prosimo, uporabite ledu brisačo ali hladno vodo ali krčenje tekočine za obnovitev obravnava por.

Paket Je Vključeno:

1 x Odstranjevalec Blackhead

5 x Sonde

1 x USB Kabel za Polnjenje

1x serviser bombaž

Dobrodošli Dropshipping ,trgovina na Debelo ,OEM!NI na računu ,NI Promocije,Ne Logotip blagovne Znamke!

Nakup FIOYA Blackhead Odstranjevalec Zdaj!

✔ Najnovejši Vakuumske Tehnologije -Zmogljiva sesalna lahko neposredno doseči globoko čiščenje in učinkovito odstranjevanje ogrcev, whiteheads, odmrlo kožo, maščobo in ostanke ličila.5 različnih sesalna ravni, ki je primerna za različne tipe kože, da bi dosegli resnično globoko čiščenje .Raven 1 je za občutljivo in suho kožo, ravni 2-3 so za nevtralne kože, raven 4-5 so za mešano in mastno kožo.

Oznake: bj vakuumske čistilec por, Odstranite wart, čistilec por vakuumske, čiščenje obraza, beuty ženske, vacuum cleaner, lepota instrument ultrazvočno, čistilo za obraz, fotke vakuumske, diy akne obliž.

Napiši mnenje

Lepota Blackhead Odstranjevalec Vakuumske Akne Igle Obraz Globoko Pore Čistilo Za Odstranjevanje Mozoljem Kože Oznako Nos Čiščenje In Nego Kože Orodja

Lepota Blackhead Odstranjevalec Vakuumske Akne Igle Obraz Globoko Pore Čistilo Za Odstranjevanje Mozoljem Kože Oznako Nos Čiščenje In Nego Kože Orodja

Podobni izdelki