Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Brezžična Kostne Prevodnosti Slušalke Slušalke Šport Vratu Kavljem Slušalke Nepremočljiva Neckband z Mikrofonom za Prostoročno Povečaj

Brezžična Kostne Prevodnosti Slušalke Slušalke Šport Vratu Kavljem Slušalke Nepremočljiva Neckband z Mikrofonom za Prostoročno

€20.52

-29 %

€29.31

Nov izdelek

Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Dolžino Vrstice undefinedm
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
HS ID 11075
Občutljivost undefineddB
Gonilnik Za Premer undefinedmm
Brezžično Da,
Blagovna Znamka BBGear
Vokalizmu Načelo Kostno Prevodnost
Brezžična Vrsta Bluetooth
Podpora APP No
Odpornost undefinedΩ
Sporočilo Brezžično omrežje
Številka Modela V9
Slog Neckband
Nadzor Gumb Da,
Z Mikrofonom Da,
Nadzor Glasnosti No
Priključki NOBEN

Brezžična Kostne Prevodnosti Slušalke Slušalke Šport Vratu Kavljem Slušalke Nepremočljiva Neckband z Mikrofonom za Prostoročno

Kostno Prevodnost Slušalke so zasnovane za prenos zvoka skozi vibracije v človeškem JawBone,spustite obe ušesi in pomoč ljudem z izgubo sluha.Uporablja bluetooth 5.0 brezžično povezavo, in ni treba strpati sprejemnik v sluhovodu lahko poslušate glasbo in odgovor na Telefon, in vaša ušesa lahko slišite zvok iz okolice, zelo varno.

Specifikacije

Številka Modela: V9

Bluetooth: V5.0

Bluetooth IC: AK1050D

Bluetooth Profile: A2DP, HFP, HSP, AVRCP, GAVDP, AVDTP

Območje delovanja: do 10 metrov (brez ovir)

Frekvenčni Razpon: 20-20KHz

Sprejemna Občutljivost: 88dBm

Impedanca: 8Ω

Mic: -42DB, anti-motnje mikrofoni

Zmogljivost baterije: 180mAh

Glasba Čas: do 6 ur (odvisno od glasbe glasnost)

Čas pripravljenosti: 15 dni

Čas polnjenja: približno 2 uri

Barva: rdeča ,Siva ,Bela , Roza

Značilnosti

• Prinašajo močne športne izkušnje, pripravljenost za približno 10 dni.Neprekinjeno klic približno 6 ur + neprekinjeno predvajanje čas približno 5 ur, naj si pravico svobodno.

• Prosti pretok, ni enostavno, da sodijo:Sprostitev ušesa za poslušanje po svetu, lahko odgovor na okoliške razmere hitro, daleč stran od nevarnega.

• Udobno in Varno:Kostno Prevodnost Slušalke bluetooth 5.0 brezžične povezave, ni treba strpati sprejemnik v sluhovodu lahko poslušate glasbo in odgovor na Telefon, in vaša ušesa lahko slišite zvok iz okolice, zelo varno.

• Uporaba Scenarij: Kostno Prevodnost Slušalke so trmast in znoj dokaz, primerna za tek, kolesarjenje, fitnes, pohodništvo, plezanje in vožnjo.Antiperspirant Design lahko zmanjša proizvodnjo Bakterije zaščititi ušesa.

• Konfiguracija proizvoda: Vgrajen 180 milliampere litijeve baterije traja dve uri, da se popolnoma napolni tandby za 6 dni poslušanje glasbe ali sprejemanje telefon za 6 ur, povezava razdalja je približno 10m.

Pakiranje seznam

• 1 * Kostne Prevodnosti Slušalke

• 1 * USB Kabel

• 1 * Uporabniški Priročnik (Angleščina / Kitajski)

Običajno pakiranje iz tovarne, in pakiranje je predmet sprememb brez predhodnega obvestila.Mi se ne strinjam z spor z embalažo razlika.Prosimo, glejte te premislite, preden vzpostavite red.

Bi nasveti

• Merjenje element, ki ležijo na mizi lahko povzroči rahle razlike.

• Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe, ko je fotografija ob.

• Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: kostno prevodnost ipx68, podee hands free baby steklenice, Avto prostoročno, bluetooth prostoročna oprema za avto, bluetooth earphon, kostno prevodnost slušalke ipx8, prostoročno, kostno prevodnost fm ipx8, kostno prevodnost nepremočljiva hifi ipx8, bluetooth slušalka.

Napiši mnenje

Brezžična Kostne Prevodnosti Slušalke Slušalke Šport Vratu Kavljem Slušalke Nepremočljiva Neckband z Mikrofonom za Prostoročno

Brezžična Kostne Prevodnosti Slušalke Slušalke Šport Vratu Kavljem Slušalke Nepremočljiva Neckband z Mikrofonom za Prostoročno

Podobni izdelki