Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 1 Meter 15*2 mm Samolepilni Prilagodljiv Magnetni Trak iz Gume Magnet Trak, širine 15 mm debelina 2 mm Povečaj

1 Meter 15*2 mm Samolepilni Prilagodljiv Magnetni Trak iz Gume Magnet Trak, širine 15 mm debelina 2 mm

€4.30

-10 %

€4.78

Nov izdelek

Številka Modela 15*2 mm
Blagovna Znamka U-JOVAN
Poreklo CN(Izvora)
Oblika TULJAVA
Uporaba Industrijska Magnet
Kompozitni Neodymium Magnetom
Vrsta MEHKO

Opis

Magnetni Trak s samolepilnim,

Material: Isotropic Gume magnet,enotno površino, magnetni,z dvojno strani lepilo

Velikost: 15*2 mm (širina 15 mm, debelina 2 mm dolžina)

Atrakcija: 70 g/m 2

Značilnosti: Prilagodljiv, enostaven za rezanje, veliko mateiral za DIY hladilnik magneti, youcan to uporabite, če želite popraviti pictues/opombe na white board/ hladilnik vrata,in tako dalje.Temna stran je magnetna; bele strani je samolepilna.

Nasveti

1. Magnetni trak je šibka magnetna .Debelejša, magnetizma, bi bilo bolje.Večjo kontaktno površino, bolj stabilen in je bo pritegnila.To ne more nositi težo.

2. Obojestranski lepilni trak na magnetni trak, ni mogoče uporabiti dvakrat.Magnetne površine se lahko uporabijo večkrat. 3. Na magnetnih trakovih, je treba uporabiti pri sobni temperaturi, tako da ne vplivajo na magnetizem ali viskoznost lepila.

1. NdFeB magnetov, ki se prodajajo po velikosti, merska enota mm, upoštevajte velikost. 2. Sorodni elektronski izdelki, kot so npr. bančne kartice, mobilni telefoni, komunikacija, itd., enostavno jih opravi NdFeB magnetov, prosimo, ohranjati določeno razdaljo, da bi se tako izognili nepotrebnim izgubam. 3. NdFeB magneti so krhke, značilnosti, ki so trdi in krhki, še posebej velika,-velikost proizvodov, trakovi in tanke rezine, jih ločite magnet, prosimo, skrbno shift razporedi, ne sme prekiniti težko ločite, tako da ne poškoduje izdelek ali poškodovane , Ločiti, da bi ohranili določeno razdaljo, tako da se ne dotaknete trčenja, poškodbe na izdelku, ali celo nevarne. 4. NdFeB magnetov prevleka za zaščito, z določeno antikorozijski odpornost proti koroziji, vendar

če se ne uporablja v čas, se prepričajte, da vodijo stran od visoke temperature in jedko okolju.

Oznake: blok magnet igrača, papir, magnetni trak, , magnet iz neodima, magnet gume, preproga trak, 2 2 mm magnet, gole magnetni, set magnetov iskanje, neodim magneti kocka, Magnet.

Napiši mnenje

1 Meter 15*2 mm Samolepilni Prilagodljiv Magnetni Trak iz Gume Magnet Trak, širine 15 mm debelina 2 mm

1 Meter 15*2 mm Samolepilni Prilagodljiv Magnetni Trak iz Gume Magnet Trak, širine 15 mm debelina 2 mm

Podobni izdelki