Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 10PCS FFP2mask Filter za Večkratno uporabo Obraz Maske FFP2 Obraz, Usta Maska Zaščitna Prah Varnost Usta Žarilna Kritje Držalo 9501 Usta Kape Povečaj

10PCS FFP2mask Filter za Večkratno uporabo Obraz Maske FFP2 Obraz, Usta Maska Zaščitna Prah Varnost Usta Žarilna Kritje Držalo 9501 Usta Kape

€11.69

-36 %

€18.55

Nov izdelek

Postavka Vrsta Maske
Velikost 68 x 36.5 x37.5 cm Lx W x H
Blagovna Znamka POWECOM
Certificiranje ce
Ključne besede 4 Mondkapjes
Življenjski cikel En čas
Razred zaščite ffp2
Funkcija Osebni
Ključne besede 5 mascarillas ffp2reutilizable
Primerno Za odrasle
Ključne besede 2 FFP2 Obraz, Usta Masko
Ključna beseda 1 POWECOM Obraz Maske FFP2
Varnostni standard EN 149 -2001+A1-2009
Količina 10pcs/vrečko
3 ključne besede Varstvo Sprednji Pokrov
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela 9501 Držalo slog CE Maske FFP2

Prosimo, da se vljudno opozoriti:

Navedeni izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Priporočljivo je, da uporabite Powecom uradni spletni strani, da preverite pristnost kode.

Ko bo odpremljeno?

Če vas kraj, da zdaj, vaša maske bomo poslali v roku 24 ur.

O CE2834 Masko

1. Naše Masko lahko osamite manjši delci, in strožji fit v obraz, to ni enostavno uhajanja zraka iz obrobja, in filtriranja učinkovitosti delcev, ki lahko doseže 95% pri standardnih pogojih. 2. To je potrebno nositi Masko, če morate iti k gneča krajev ali trgov, itd. 3. Starejši, otroci, in tisti z dihalnimi težavami, ni priporočljivo nositi za dolgo časa.

V CE2834 masko ni masko za enkratno uporabo.V tem posebnem primeru (vir pomanjkanje), se lahko ponovno uporabi.Vendar pa obstajajo pogoji:

1. Ko maska prejme onesnaženja, kot so slina, kri, solze in drugih telesnih tekočin, to je treba zamenjati; 2. Uporabnik, ki očitno meni, da je dihalna upornost je večja kot prej in jo je treba nadomestiti; 3. Maske so poškodovana in jo je treba nadomestiti; 4. Priporočljivo je, da zamenjate po uporabi jo 4-krat.

O Delovnem Času

Zaradi različnih delovni čas v vsaki državi, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bomo odgovorili v roku enega dne.Če imate kakršno koli vprašanje o izdelku, vas prosimo, da nas kontaktirate.Trudimo se, da vam Najboljšo Storitev za Stranke.

O Pošiljki

Mi bomo poslali iz naročila v 3 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če ne boste prejeli, da bi v predvidenem času, vas prosimo, obrnite na nas.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: porodniški bluze in zgornji deli oblačil za nosečnice, odvreči masko, kn95 masko s filtrom, maske ffp2, maske ffp2 powecom, KN95 Masko, ffp3 masko, KRALJ GOLOB, ffp2mask, ffp2.

Napiši mnenje

10PCS FFP2mask Filter za Večkratno uporabo Obraz Maske FFP2 Obraz, Usta Maska Zaščitna Prah Varnost Usta Žarilna Kritje Držalo 9501 Usta Kape

10PCS FFP2mask Filter za Večkratno uporabo Obraz Maske FFP2 Obraz, Usta Maska Zaščitna Prah Varnost Usta Žarilna Kritje Držalo 9501 Usta Kape

Podobni izdelki