Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Električni Sponke Skuter Gred Zaklepanje za Xiaomi M365 Aluminij Zlitine Potegnite Obroč Vijak Set Orodja za Zaščito Trajne Povečaj

Električni Sponke Skuter Gred Zaklepanje za Xiaomi M365 Aluminij Zlitine Potegnite Obroč Vijak Set Orodja za Zaščito Trajne

€6.45

-24 %

€8.60

Nov izdelek

Napetost None
Poreklo CN(Izvora)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Električni Sponke Skuter Gred Zaklepanje za Xiaomi M365 Aluminij Zlitine Potegnite Obroč Vijak Set Orodja za ZaščitoTrpežne, Da udarec iz pin, morate poskrbite, da boste to od pravilne strani.Poskrbite, da boste to od LEVE proti DESNI (gledano od spredaj od skuter, ne od volana strani).Določiti skuter, dal nekaj trdnega pod zložljiv mehanizem.Poskrbite, da pazi za kable!Jih premaknite proč, preden vsak udarec drugače boš prekinil z njimi.

Nanesite nekaj maziva, olja ali WD40, da se kodi pin in ga pustite za nekaj časa.Nekateri kupci raje uporabljajte vročega zraka orodje namesto, da nekoliko toplote pin.

Uporablja 4 mm udarec orodje in hit je težko, večkrat.Še enkrat, pazi za kable.Ta postopek je lahko precej težavno, mi osebno preživel 15 minut, da udarec iz druge pa je uspelo, da to storite v nekaj minutah.

Sprejeti novo ključavnico in uporabljajo isti vijak, da ga postavi nazaj na.Obrnite skuter z glavo navzdol, kot je koda pin mora biti vstavljena iz druge strani (DESNO, NA LEVO, gledano od spredaj od skuter)poskrbite, da sledite puščico na pin.Dal kodo pin, ki je notri in potem se uporabljajo udarec orodje enkrat.Naj gre v precej enostavno.Udarec dokler ne bodo poravnani iz obeh strani.Prilagajati svoje gred zaklepanje/bolt, da poskrbite, da bo novi zaklepanje zloži v dobro.

Ne več ga zategnite, vendar ne bo preveč ohlapno bodisi (samo dovolj odpornost v to in ni igra v steblo/tečaj).Vrne se ne sprejme za rabljene predmete, ko jih ne boste mogli zamenjati ključavnico.Samo za elemente v isto stanje in embalaže.

Tip: drugi

Napetost: 12V

Številka Modela: Drugi

Združljiv z:Xiaomi M365 Električni Skuter

Zamenjava ali nadgradnja deli za Xiaomi M365 gred na daljavo.

Obdelani z veliko natančnostjo kot nalašč za fitnes.

Nadzorovano odpiranje enostavno zapiranje, dve-koračnih zapiranje je možno, prožnost nastavitev, Največje zmanjšanje mehanskih igrajo.

Odvijte staro ključavnico, da vijak varna, saj boste za uporabo enaka ena za nadomestni del.

barva:Srebrna + črna

Material:Aluminij zlitine + nerjavečega jekla

Vsebina Paketa:

1 x Gred Zaklepanje Sponke

1 x Potegnite obroč vijak set

Prosimo, upoštevajte,: namesto izsekavanje celotno pin out nekateri člani skupnosti raje samo zmanjšanje kovinske zaponke na obeh straneh za zaklepanje in potem udarec iz preostalih bitov.Lahko poskusite tudi z uporabo vice in vijakov, če prebijanje iz pin, ki ne dela za vas.

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: pas ledu, skate orodje, za valj, skateboard, skuter trak, seba skate, Čipke, valjčni trak, hoverboard, skate trak.

Napiši mnenje

Električni Sponke Skuter Gred Zaklepanje za Xiaomi M365 Aluminij Zlitine Potegnite Obroč Vijak Set Orodja za Zaščito Trajne

Električni Sponke Skuter Gred Zaklepanje za Xiaomi M365 Aluminij Zlitine Potegnite Obroč Vijak Set Orodja za Zaščito Trajne

Podobni izdelki