Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Ročno Zviti Rob Oblikovalec Glavo, Rute 90 Svileni Šal Vrh Saten Šali Živali Tiskanja Vratu Foulard Femme Dvostranski Headwrap Povečaj

Ročno Zviti Rob Oblikovalec Glavo, Rute 90 Svileni Šal Vrh Saten Šali Živali Tiskanja Vratu Foulard Femme Dvostranski Headwrap

€7.60

-50 %

€15.51

Nov izdelek

Spol* Ženske Ženski Lady Ženske Dekle, Unisex
Značilnosti 9 Svila Rob Šal
Prodajni pristop Dropshipping Debelo Brezplačna Dostava
Tip 5 Tippet Cape Glušnika Brisačo
Postavka Vrsta Rute
Iskanje 1 Lase Vratu Kravato
Funkcije 6 Strani Zapognjenimi Robovi
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti 5 Ročno Zviti Rob Šal
Priložnosti Stranka.Poroka.Valentinovo Darilo.
Dolžina Rute 80-100cm
Tip 2 Rute In Šali Rute Scarve
Funkcije 7 Ročno Prišite Robovi
Značilnosti 2 Oblikovalec Glavo, Rute
Spol ŽENSKE
Išči 2 Obroč Pasu Vrečko Kritje Spusti Vrh Troll
obrti Benchmade.Handcraft.Ročno izdelani.
Material* Verodostojno Svile
Funkcije 4 Ženske Rute
Izvora* HangZhou.CN(Izvora)
Tip 3 Band Ruta Zaviti Foulard
Funkcije 3 Madeže Rob Šal
Sezona Pomlad poletje jesen zima
Funkcije 1 oblikovalec glavo, šal
Material SVILA
Ime Oddelka Za odrasle
8 funkcij CURLING
Tip 4 Šal Je Ukradel Ruto
Slog Moda
Tip 1 letnik
Velikost 35"*35"(90CM*90CM)
Blagovna Znamka YanChou
Paket OPP vrečko.Potrditev Varnega
Rute Tip Šal, Šal
Iskanje 3 Svilene Rute je 90x90cm
Vzorec Tipa Tiskanje
Vzorec Tipa* Živali Digitalni Tisk

⊚Dimenzija:35"x35"Ročno Zviti Rob Šal(90CMx90CM).double-sided (obojestransko).To je klasična kvadratni obliki svileni šal, narejen z različnih privlačnih barvah.

⊚Strani-zapognjenimi Robovi:oprati in robovi ostal lepo zapakirano.4 straneh ročno šivanje,močan in luksuz.ta svileni šal dobro za vse sezone.ta dvojni obraz kvadratni šal je mehko z veliko svilnato roko občutek, čutna in sipek.

⊚High End:šal, ki uporablja najbolj dihanje svilene tkanine kepra, ki je kot nalašč za gladko kožo.za razliko od polyster šal, drago-videti!živahne barve!to vam daje mehki, lahki in visoko koncu videti hkrati.zelo svilnato!

⊚Primerna za priložnosti:Ta svileni šal se lahko uporablja vse leto, drago-videti!Živahne Barve!Zelo svilnato!za zaščito pred soncem v sonce in je toplo in hladno vreme.To ne samo da paše za vsakdanjo uporabo,pa tudi paše za stranke, poroka, potovanje, slovesnosti in vse pomembne dogodke, izvrstno darilo za ženske in dekleta.

⊚Pranje obvestilo: najboljši način je pranje z roko pod 30 ℃ vode,če želite, da opere šal v pranje pralni,prosimo, dal šal v eno pranje vrečko,bi se izognili šal entwined z drugimi oblačila dobili poškodovan,likanje na nizki vročini je sprejet.

⊚Zagotavljanja kakovosti:100% garancija zadovoljstva polno nadomestilo življenjska doba za nezadovoljni,poskusite brez tveganja.

Načrtovanje Opis

V Bengal Tiger, znan tudi kot Tiger Kraljev, je lepo in plemenito zver.

Znotraj polja, kot okno na tej svileni šal, veličastno in slovesno kralj zveri, ponosno stoji v sredini.Krono nad nedvomno simbolizira aristokratski duh in kralj slog Beastmaster.Dve zlati listnih vzorci surround tiger je telo, ki je v kontrastu s oznake tiger ' s kožo, kot so čudovite kostume, na plemiči.

Oznake: 100 svile, ruta moški, foulard saten, knitt šal moški, šal, svileni šal, umetno pashmina rute, vodja šal, loui vuitton, tkanine, saten.

Napiši mnenje

Ročno Zviti Rob Oblikovalec Glavo, Rute 90 Svileni Šal Vrh Saten Šali Živali Tiskanja Vratu Foulard Femme Dvostranski Headwrap

Ročno Zviti Rob Oblikovalec Glavo, Rute 90 Svileni Šal Vrh Saten Šali Živali Tiskanja Vratu Foulard Femme Dvostranski Headwrap

Podobni izdelki