Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 25+1 Navora 3 Načini 16V 21V 25V Električni Vrtalnik Akumulatorski Udarni Vrtalnik Akumulatorski Električni Izvijač Za Vrtanje & Privijte Vijake Povečaj

25+1 Navora 3 Načini 16V 21V 25V Električni Vrtalnik Akumulatorski Udarni Vrtalnik Akumulatorski Električni Izvijač Za Vrtanje & Privijte Vijake

€35.35

-50 %

€70.70

Nov izdelek

Ročaj, ki ne drsi Da,
Poreklo CN(Izvora)
Vir Napajanja Baterija
Certificiranje CE
Led delovna lučka Da,
Naprej / Nazaj Da,
baterije zaslon 16V NE/21V 25V DA
Navor 25+1
Uporaba Domov Diy Postaja/Dekoracijo Ekipa
Frekvenca 50/60HZ
3/8 10 mm vpenjalna Glava Največ Vpenjanje Premer 10 mm
2 hitrosti Nizki Hitrosti 0-550/Min/Visoke Hitrosti 0-1500/Min
Številka Modela VT1102
Zmogljivost baterije 1500 mA
Nazivni Navor 32 N/M
Teža 1.06kg
Nazivna Napetost 16.8 V
Brez Obremenitve Hitrost 1800rpm
Ročaj Antiskid Zdravljenje Da,
Pakiranje Glede Na Vaš Izbor Nalog
barve Black + zelena
Nazivna Vhodna Napetost
3 Načini Izvijač Način/Električni Vrtalnik Način/Vpliv Mode
Tip Svedra akumulatorski vrtalnik
Max. Vrtalni Premer Jekleni Izdelki 10 mm,Les 20 mm
Blagovna Znamka ANEERPOWER
Nazivna Vhodna Moč 130W
Sončne Celice Količina Glede Na Vaš Izbor Nalog

Sorodni Izdelki:

To Je Naš Najbolje Prodajan Izdelek.Če Vam Je Všeč, Vas Prosimo, Kliknite Na Spodnjo Sliko.Hvala

O Barvo.

Dragi:Prosimo, upoštevajte, da se mi ladje glede na barvo na sliki.

Izdelek Sliko In Opis:

ANEERPOWER VT1102 16V/21V/25V,Združuje Dvojno Hitrost, Obseg In 25+1 Položaj Sklopka V Kompaktne Velikosti, Ki Zagotavlja Natančen Nadzor Za Vrtanje V Les,Je Baterija 1500 Mah Litij Baterija,Kovinsko,Plastično,In Vse Screwdriving Naloge.Maks. Zmogljivost Vrtanja 10 mm, Za Kovine In 20 mm Za Les.Družina, Bistvenih Orodij Za Dekoracijo Ekipa.

3 Načine:

ANEERPOWER VT1102 2Speed Električni Vrtalnik,Vključno z 3 Različnih Načinih.1 Vpliv Mode,2 Električni Vrtalnik Način,Izvijač 3 Način.Drugačno Delovno Okolje,VT1102 Lahko izpolni Svoje Različne Zahteve.

25+1 Navor:

Primeren Za: Vijak Demontaža,Lesnoobdelovalnih Vrtanje,Vrtanje Kovin, Plastike, Vrtanje,Beton,Itd.Lahko Nastavite Ustrezen Navor Glede Na Vaše Delo Potrebuje.Smiselno S Pomočjo Navora, Ki Lahko Prepreči Nit Od Zdrsa, Ko Zatezni Vijak.

2 Hitrosti:

Ko Je Gumb V Srednji Položaj,Stroj, Ki Je Prenehal Delovati.Nizki Hitrosti 0-550/Min,Visoke Hitrosti 0-1500/Min.Tekmo Neskončno Spremenljive Hitrosti Stikalo Lahko Nadzor Hitrosti V Vsakem Trenutku.

Neskončno Spremenljive Hitrosti:

Neskončno Spremenljive Hitrosti Prilagoditve,Da Prilagodite Hitrost V Skladu S Priročnikom Pritiskom Na Silo In Z Zasilno Zavoro Funkcijo.

LED delovna Lučka:

Ko Zaženete Postopek, Delovna Lučka Bo Na Samodejno.

Rep Trup

21V / 25V telo, rep se lahko uporablja kot kladivo, prosimo, upoštevajte: 16V nima te funkcije.

Funkcionalno UPORABO

Poprodajne Storitve:

6 Mesecev Orodja Za Zaščito Načrt 3 Mesecev Baterija Varstvo Načrt.Stranke Lahko Vrnete In Spremenite Iz Lokalnih Houseware v roku 7 Dni. (Samo Za Lokalni Dostave Držav)

VT1102 Opis Izdelka:

1. Reverzibilna.Avtomatski tiskalni vložek design. 2. Stepless. 3. 25+1 kabina navora prilagoditev. 4. Nepremočljiva, padec, uhajanje energije. 5. ECP: baterija zaščita naprave za preprečevanje baterije preobremenitvijo, pregrevanjem in globoko razrešnico. 6. Vgrajena LED lučka za osvetlitev delovnega prostora lahko tudi nočno delo. 7. Dvojno hitrostjo električni vrtalnik, električni izvijač. 8. Hitro, počasno prilagajanje. 9.OPOMBA: vsa darila bodo poslane s naključno.tam bo nekaj različnih.Zaradi dolge prevoz čas, darilo lahko zarjaveli, vendar to še vedno lahko uporablja kot običajno.Ne bomo plačali za rje sam.prosimo, da to veš. 10. OPOMBA: baterije v notranjosti je označena 3,7 V:*4=14.8 V; ko je baterija polna, je približno 4,2 V*4=16.8 V 21v :baterije v notranjosti je označena 3,7 V: *5=18.5 V; ko je baterija polna, je približno 4,2 V*5=21V. 25v :baterije v notranjosti je označena 3,7 V: *6=14.8 V; ko je baterija polna, je približno 4,2 V,*6=25.2 V 11.OBVESTILO za izbiro fedex pošiljko stranke: naša cena ni vključena v remoted shiping stroškov(to je približno 30USD),Če vaš naslov ni remoted za fedex.lahko nudimo brezplačno dostavo.če je naslov remoted, morate plačati za remoted pristojbina. 12.Opomba: ta izdelek pošlje EU plug privzeto.Če potrebujete kakršne koli druge vtič, prosimo, sporočite nam!Hvala zelo veliko (US/UK/AU /) 13:Prosimo, upoštevajte,: če se 2-hitro preklopite turistov v srednji položaj, in gumb mora biti na koncu.ali bo v nevtralni položaj, ki ne bo zagon stroja.To je isto načelo, da se avto ne more začeti, ne da bi dal v prestavi.

O Izdelkih:

1.Boste dobili kar ste plačali za.Bomo poskušali zagotoviti bolj kakovostno blaga do kupca. 2.Vse izdelke, ki so pravi opis v naši trgovini.Prosimo, preberite opisi izdelkov skrbno. 3.Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku.Prosim, pustite sporočilo na nas.

O Plačilu:

1.Podpora kreditne kartice(RMB in Dolar) WebMoney(WM),TT,Zahodne Unije , Qiwi denarnice, Boleto(Brazilija), SOFORT Bančništvo , Alipay , itd.

O Pošiljki:

1. Mi bomo poslali na naročila v roku 3 dni, ko smo dobili plačilo. (Razen počitniških) 2. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaj Posebnih države in APO/FPO) 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki,Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 4.Čas dostave na vse mednarodne pošiljke ne more biti jamstvo za nas, zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, ki lahko vplivajo na učinkovitost vašega sprejeme.Prosimo, upoštevajte, da vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo, prispevkov, carin in davkov za uvoz v vaši državi, bo v vaše plačilo.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Garancija In Vzdrževanje:

Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije je v veliko podporo nam.Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, Prosimo, ne oklevajte, da zapustijo svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Pomembna Opomba: Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Oznake: klop vaja, akumulatorski screwdriv, baterija deko, logotip deko, metabo orodje, orodje bosch, malo orodje, pražena izvijač nabor, vaja vpliv, malo vaja.

Napiši mnenje

25+1 Navora 3 Načini 16V 21V 25V Električni Vrtalnik Akumulatorski Udarni Vrtalnik Akumulatorski Električni Izvijač Za Vrtanje & Privijte Vijake

25+1 Navora 3 Načini 16V 21V 25V Električni Vrtalnik Akumulatorski Udarni Vrtalnik Akumulatorski Električni Izvijač Za Vrtanje & Privijte Vijake

Podobni izdelki