Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 50 ml Zlati Polž Bistvo Izvirne Facial Serum Osvetlitev In Vlažilni Serum Obraza Fine Line Osvetlitev Obraza Bistvo Povečaj

50 ml Zlati Polž Bistvo Izvirne Facial Serum Osvetlitev In Vlažilni Serum Obraza Fine Line Osvetlitev Obraza Bistvo

€3.79

-20 %

€4.79

Nov izdelek

Sestavine Polž Bistvo
Oblikovanje Tekoče
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Potrdila Polž Bistvo
Številka Modela Polž Bistvo
Certificiranje GZZZ
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Spol Unisex
Postavka Vrsta obraz serum
GZZZ YGZWBZ
Funkcija Anti-Aging

Uporablja spol: nevtralna

Tekstura: voda

Funkcija: Vlažilna in vlažilna

Visoko koncentrirane facial serum-vidno zmanjša videz starostnih peg.Izboljša ton kože, zmanjša pigmentacijo, in da koža bolj zdrava.Kombinacija sestavin omogoča najboljše serum za odpravo starostne pege, sončne opekline, temne lise, brazgotine, itd.!

Hitra kolagena, bogato serum lahko zaklenete vlage v kožo v kratkem času in izboljša videz drobnih linij in gub.Takoj dodajanje vlage v koži, da bi koža bolj čvrsta in delajo nadure bo zmanjšati videz ohlapne kože, izguba elastičnosti in vertikalno linijo ustnic.Blago alternativa za injekcije.

Pomaga koži, učvrstitev in lifting kože, glajenje in glajenje kože, tekstura, ki pomaga, da družba in lifting kože, popravilo staranja ali poškodovane kožne celice.Ta serum lahko luščiti v kleti ravni, pomaga gladko in polepšajo dolgočasno kožo.

Pomirja pordelo, razdraženo in občutljivo kožo-naš zlati polž ekstrakta in hialuronska kislina peptid serum nastavite pomaga zmanjšati rdečico in vnetja.Ta vlažilni serum, ki je nežno in varno, ki so primerni za vse tipe kože, dan in noč na obrazu in vratu, predelu okoli oči, ustnice področju.Non-comedogenic in se ne zamašijo pore.Tam je absolutno nobene mastna ali mastno občutek.

Vidno zmanjša gube in drobne linije-naše Retinol Serum z Hialuronska Kislina v Serumu je končni anti-aging serum, ki pomaga upočasni naravni proces staranja in preoblikovanje kože.

To retinol kolagen serum, ki lahko deluje na celični ravni, da poveča proizvodnjo kolagena, spodbuja celično obnovo in zmanjšanje in preprečevanje staranja.

Prednosti: Spodbuja proizvodnjo kolagena, da vaša koža videti mlajša, ščiti kožo pred okoljske škode, izboljša teksturo kože, in zbledi brazgotine/razbarvanje.Strokovne moči je enostavno absorbirajo in preprečuje povešanje kože, zmanjšuje opaznost drobnih gubic, gub in kožo celic plumping.

Dodatne svetlobne formulo in nevtralizirajo proste radikale, zagotavlja, da bo vaše kože, sijaj in obnavljanje vaše kože.Antioksidanti pomagajo zmanjšati vnetje kože, nepravilna pigmentacija in brez gub.

Specifikacija: 50 ml

Uporablja delov: obraz

Rok trajanja: glej embalažo, etiketo,

Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, prosimo, izogibajte se neposredni sončni svetlobi

Spol: nevtralna kože

Model: Vse kože

Lahko gladko ven gube hitro in učinkovito, preprečiti proizvodnjo melanina, spodbuja regeneracijo celic, izboljšanje staranja kože, zmanjša pore, učinkovito zaščito integritete celic, tkiva in obnovitev čvrsto, elastično, sijoči, babyish kože.

Uporaba: Po obraza čiščenju, nanesite ustrezno količino za ta izdelek na obraz in nežno masirajte, dokler se ne absorpcije.Enkrat dnevno se priporoča uporaba.Sestavine: Voda, Glicerin, propilenglikol, Glycereth-26, Erythritol, PEG/PPG-17/ 6Copolymer, Paeonia Albiflora Root Extract, Sophora Angustifolia Root Extract, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Carbomer, Xanthan Gum, Trietanolamin, Sodium Hyaluronate, Zlato, Polž Izločanje Filtrat, Hydroxyacetophen-one, Phenylethanol Methylparaben, PPG26-Buteth-26, PEG-40Hydrogenated Ricinusovo Olje, Disodium EDTA, Dišave.UPORABNOST: VSAK TIP KOŽE(razen poškodovano kožo)

Shranjevanje: S

Oznake: polž, čiščenje obraza, piling obraza, serum polž, sijaj kože, serum za obraz z zlatom, komplet serum obraza, krema polž, ultra osvetlitev serum, facial serum.

Napiši mnenje

50 ml Zlati Polž Bistvo Izvirne Facial Serum Osvetlitev In Vlažilni Serum Obraza Fine Line Osvetlitev Obraza Bistvo

50 ml Zlati Polž Bistvo Izvirne Facial Serum Osvetlitev In Vlažilni Serum Obraza Fine Line Osvetlitev Obraza Bistvo

Podobni izdelki