Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Preizkušen za 5,7 Povečaj

Preizkušen za 5,7" Zaslon LCD za Motorola Moto G6 Igrajo XT1922-1 Zaslon z Zaslonom na Dotik Računalnike Skupščine Zamenjava

€18.43

-22 %

€23.63

Nov izdelek

Ločljivost Zaslona 720x1440 slikovnih pik
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Zaslon > 3"
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Za Moto G6 Igra
možnost Brez Okvirja / Z Okvirjem
barve Črna, Zlata,
Združljiv Blagovne Znamke motorola
Velikost 5.7 Inch
LCD Kit Da,
Certificiranje NOBEN
Združljiv z Motorola Moto G6 Igra
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike

100% Preizkušen za 5,7" Zaslon LCD za Motorola Moto G6 Igrajo XT1922-1 Zaslon z Zaslonom na Dotik Računalnike Skupščine Zamenjava

Opis:

* Združljiv Z: Motorola Moto G6 Play * Modeli: XT1922-1, XT1922-2, XT1922-3, XT1922-4, XT1922-5, XT1922-10 * Velikost: 5.7 Palčni * Zaslon na Dotik Tip: Kapacitivni Zaslon * Ločljivost: 720x1440 slikovnih Pik * Barva: Črna, Zlata, * Možnost: Ne Okvir / S Sliko (Prosimo, izberite pravo Barvo in Možnost)

Značilnosti:

1. Razred A, najboljše kakovosti dotik LCD zaslon nadomestne dele. 2. Okvir in LCD Preattached, lažje zamenjati element. 3. Uporablja se za popravilo pokvarjenih zaslon, prikaz težav, mrtvih pikslov, krekirani, LCD zasloni, napačne barve itd. 4. Vsak zbor je pred odpremo testiran in je 100% deluje.

Kako izbrati LCD?BREZ Okvirja ali Z Okvirjem

Predlagamo vam, da chosse na "LCD z Okvirjem", ker "LCD z okvirjem" je enostaven za namestitev.

BREZ OKVIRJA

1. To ni lahka naloga, za nekoga, ki nima izkušenj za zamenjavo 2. Če izberete "LCD ni okvir", predlagamo, da jo prosite za pomoč na lokalno popravila trgovina. 3. Če že vztrajate, da ga zamenjate sami.Prosimo, dobite več informacij v spletu, če želite vedeti, kako zamenjati pred začetkom, in biti previdni.

Z OKVIRJEM

1. Lahko zamenjate sami, če izberete "LCD z frame".Samo uporabite preprosto orodje. 2. Včasih, je morda nekaj prahu ali nalepke ostalo na krožniku, vendar pa ne vplivajo na uporabo.Prosimo, ne skrbite.

Prosimo, Upoštevajte,:

1. Preden namestite zaslon, prosimo, odstranite baterije, da se naj naprava preklopi v stanje mirovanja, se bo to poskrbite, da bodo podatki zapisani v novem oknu. 2. Pri namestitvi, prosimo, pritisnite zaslon skrbno zaslona je krhek.Ne odtrgajte zaščitni film med namestitvijo. 3. Čisto flex kabel za alkohola, preden namestite in cpnfrm ga priključite tudi pred preizkušanje zaslona delo. 4. Ne potegnite flex kabel pazite, da med vgradnjo, drugače povzroči črn zaslon, zamegljen ali undisplay. 5. Če želite namestiti zaslona za prvi časa, priporočamo, da prosite strokovni tehnik za metp namestite zaslon.

Paket Vključuje:

1 x LCD Zaslon 1 x Set orodja (Darilo) 1 x Kos 3M Lepilo (Darilo) 1 x USB card reader (Darilo)

Garancija:

* 60 dni, Ne-Človeški škodo vprašanja, v zameno za Brezplačno Zamenjavo Garancije. * Vrnitev je sprejeta V 15 dneh po tem, ko je kupec prejel blago. * Odpremo in ravnanje pristojbina ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj.

Oznake: baterija moto x, prikaz moto g6, g6 predvajanje lcd, lg pas, prikaz xt1922 original, 10w plošča, matrica moto g6 igra, lcd moto g6 igrate original, črpalka zrak kolektorja, prikaz motorola xt1922.

Napiši mnenje

Preizkušen za 5,7

Preizkušen za 5,7" Zaslon LCD za Motorola Moto G6 Igrajo XT1922-1 Zaslon z Zaslonom na Dotik Računalnike Skupščine Zamenjava

Podobni izdelki