Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Super AMOLED Za Samsung Galaxy A51 LCD-Zaslon SM-A515FN/DS A515F/DS, Zaslon na Dotik, Računalnike Za Samsung A515 Nadomestni Deli Povečaj

Super AMOLED Za Samsung Galaxy A51 LCD-Zaslon SM-A515FN/DS A515F/DS, Zaslon na Dotik, Računalnike Za Samsung A515 Nadomestni Deli

€40.84

-56 %

€92.82

Nov izdelek

Material AMOLED
Zaslon > 3"
Garancija
Postavka Stanje Nova
Številka Modela Za Samsung galaxy A515 LCD
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Poreklo CN(Izvora)
Item1 Za Samsung galaxy A515F A515FD A515FN/DS LCD
LCD Kit Da,
Kraj dobave
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Ločljivost
Blagovna Znamka MSMADE
QC
Certificiranje NOBEN
Velikost
Pakiranje

Pogosta VPRAŠANJA: Q1. Ne zaslona so digitalni prstni odtis funkcijo?Odgovor: prikaz prodajamo, je AMOLED zaslon, ki podpira prstnih funkcijo, in tam je prstnih luknjo na zaslonu.Če vaš senzor prstnih je dobro in pravilno nameščen.Prstnih funkcija je na voljo.Q2: Zakaj ne morem uporabiti bralnik prstnih funkcijo po namestitvi zaslon?Odgovor: Naši zasloni, ki bodo dobavljeni le po prstnih odtisov so testirani.Če svojega prstnega odtisa ne morete uporabljati, je možno, da je vaš prstni odtis tipalo zlomljeno ali prstnih luknjo, ni pravilno nameščena.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na trgovino službo.Hvala, ker ste.

Toplo Nasveti:

1.Ko postavke prišel,preverite, da so izdelki v dobrem stanju.Če obstaja kakršen koli poškodovana embalaža,prosim, ne ga sprejeli in nam vaše povratne informacije takoj.Medtem ko ste odprli paket , prosimo ustreliti razpakiranje video.

2.LCD zaslon je treba preskusiti pred montažo. (Samo link LCD za matično ploščo za testiranje).Ne namestite LCD zaslon pred testiranjem.

3.Če imate težave z izdelkom, ki med preskusom.Zagotoviti morate realne slike, video posnetki in druga dokazila,predvsem "MS" oznako, da dokaže, da ste izdelek kupili.Nato bomo poskrbeli za Zamenjavo / Vračilo storitev.

4.Preden namestite zaslon, prosimo, odstranite baterije, pazite, da med vgradnjo.Ne potegnite na IC, ki se nahaja na flex kabel.

5.Če LCD poškodovana po namestitvi, bomo zagotoviti nadomestno storitev in se strinjate, da kupec vrne izdelek za zamenjavo.Vendar, je strošek vračila blaga potrebe, da se ga plača kupec.

6.Nudimo 6 mesecev garancije za izdelek.Vendar v teh primerih ne garancijo.

(1)Umetno škode

(2) Namestitev napake

Oznake: samnsung galaxy a71, a1502 zaslon, aun lcd-zaslon, pad galaxy a50, a51 lcd samsung, talki walki, zaslon lcd, moto xt1805 zaslon, a51 samsung galaxy, iphone x razbarvajo.

Napiši mnenje

Super AMOLED Za Samsung Galaxy A51 LCD-Zaslon SM-A515FN/DS A515F/DS, Zaslon na Dotik, Računalnike Za Samsung A515 Nadomestni Deli

Super AMOLED Za Samsung Galaxy A51 LCD-Zaslon SM-A515FN/DS A515F/DS, Zaslon na Dotik, Računalnike Za Samsung A515 Nadomestni Deli

Podobni izdelki