Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 6pcs/set Dekleta Lase Pribor Plišastih Cvet Lasnice Volna, Tkanine, Pletene Snap sponke za Lase za Otroke, Ženske Headdress Okraski Povečaj

6pcs/set Dekleta Lase Pribor Plišastih Cvet Lasnice Volna, Tkanine, Pletene Snap sponke za Lase za Otroke, Ženske Headdress Okraski

€3.58

-2 %

€3.69

Nov izdelek

Številka Modela FA403
Spol Dekleta
Artcraft ročno
Slog Moda
Padec ladijskega prometa Na voljo
Velikost Please see photo
Material Silikonski
Ime Oddelka Otroci
Paket V OPP Vrečko
Blagovna Znamka Jolly S
Oem Na voljo
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Starost Za Dekleta, ki so 2-6 let stare
Vrsta Barrettes
Količina 6 Kosov
barve Roza,Rdeča,Zlata,Srebrna, Črna, Bela, Modra

modname=ckeditor Zelo priporočamo! 6 KOS/SET $15-> $1 popust, $12->brezplačno dostavo, vas prosimo, izberite vse, ki jih www.trboje.si standardna dostava, da bo odpravila tovorni samodejno Koli 7 Predmetov->dodatni 3% popust. Popolnoma krpo zavita posnetki

Spoštovani Kupec

1. Če ste v ruski Federaciji, prosim, pustite vaše celotno ime, ali pa morda ne morejo priti vaš element iz pošte.

2. Zaradi kota svetlobe in različnih zaslonih, barvo dejanski predmet in slika je lahko nekoliko drugačen.

3. Če je dobavni rok prihaja, vendar še vedno niso prejeli vaše naročilo, prosimo, da nas kontaktirate, da se podaljša čas dostave.Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

O Pošiljki

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

7. Lahko uporabite številko za sledenje in spremljate na spletni strani: www.17track.net/en

Vrnitev&Vračilo

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.trboje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo zelo pomembno za nas.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da reši problem, preden pustite nas nevtralne ali negativne povratne informacije.Prepričani smo, da vedno obstaja rešitev, smo prepričani, da ne želite, slabe povratne informacije, da se, kjer se transakcija zaključi.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Oznake: babyborn presenečenje, svila pokrivalo, lasulja stojalo glavo manekenka stoji, afriške družico obleko, mehke igrače, usnjeni komplet, cvet ostra otrok, otroci ostra denim, shell ostra otroci, headdress.

Napiši mnenje

6pcs/set Dekleta Lase Pribor Plišastih Cvet Lasnice Volna, Tkanine, Pletene Snap sponke za Lase za Otroke, Ženske Headdress Okraski

6pcs/set Dekleta Lase Pribor Plišastih Cvet Lasnice Volna, Tkanine, Pletene Snap sponke za Lase za Otroke, Ženske Headdress Okraski

Podobni izdelki