Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 1,5 L High Power Mešalnik Mešalnik, Električni Sokovnik Pralni Smoothie Mešalnik Hrane Procesor Osebnih Sok Mešalnik Pokal Povečaj

1,5 L High Power Mešalnik Mešalnik, Električni Sokovnik Pralni Smoothie Mešalnik Hrane Procesor Osebnih Sok Mešalnik Pokal

€27.80

-30 %

€40.28

Nov izdelek

Certificiranje ce
Zmogljivost (l) 1-1.5 L
Mešanje Roko Materiala Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka becornce
Funkcija Gnetenje Testa
Značilnosti Multifunkcijski
Napetost (V) 200V
Moč (W) 750W
Poreklo CN(Izvora)
Chopper Materiala Plastični
Vrsto Kontrol Pritisni gumb
Slog Stalni

Informacije O Izdelku:

Specifikacije:

Material: Hrana Razred PC

Barva: Črna

Napetost: 220V 50Hz

Nazivna Moč: 250W

Max Kapaciteta: 1500ml(0.53 zda gal)

Speed(max): 50000RPM

Plug: EU Plug

Značilnosti:

● Utrjene Rezila Iz Nerjavečega Jekla

Se trdnih in ostrih z večjo žilavost in daljšo delovno dobo brez pasiviranje.

● Motor

50000 hitrost (vrt / MIN) prepričajte se, mešalnik lahko deluje stabilno, dolgo življenje.Super močna.

● Mešanico in Kuhamo Juho, Kavo

Šest vnaprej programirane nastavitve za izdelavo močen in nemoteno juhe, kot tudi mešanje, vre čorba, omaka, zaradi česar napitke, koktajli, sojino mleko in drugo.

● Dnu

Gumijaste nožice ohraniti močan mešalnik v mesto med delovanjem.

● Nadzor Temperature varstvo

Ta izdelek je opremljen z pregreje / zaščita pred preobremenitvijo napravo.Če izdelek deluje še naprej, za dolgo časa povzroča pralni pregreje ali dodati pretirano težko sestavin, izdelek pa bo samodejno preneha delovati.Odklopite napajalne in pustite, da se ohladi za 15mins, preden ga uporabite.

Previdnostni ukrepi:

1. Hitro stikalo se uporablja, da mešamo kocke ledu in posebnih postavk, vendar to ne bi smelo biti uporablja pogosto.To ne bi smelo presegati 2 minutah suhi tek brez vode, ker nosijo bo spali zaradi visoke temperature

2. Ne vstavljajte kovinskih predmetov v pokalu, kot so noži, vilice, žlice ipd.Ne uporabljajte mešanjem palico, ko se motor vrti, da se prepreči nevarnost.Ko uporabljate mešanjem palico, se prepričajte, da je pokrov pokal.

3. Pri čiščenju se prepričajte, da jih ločite znanja in posodo, in najprej potrditi, da je vtič je odklopljen.Ne pranje orodja, ki so neposredno ročno, uporabite čiščenje orodja, kot so čiščenje krpo ali krtačo.Ne potapljajte motornih znanja v vodo ali pranje v pomivalnem stroju.

4. Preden začnete, se prepričajte, da je posoda je popolnoma tesno omejeno na stroju znanja.Ker hitrost osnova je močna, prosim, držite skodelico nekoliko, ko se začne uporabljati.

5.Če naprava je preobremenjen za dolgo časa, motornih bodo sprožile samodejnega izpada zaščite, če je motor preveč vroče, kar je povsem normalno, in da bo delo običajno po kratkem počitku na 15 minut.

Paket Je Vključeno:

1 x Mešalnik (razen druge dekoracije)

Obvestilo:

Prosimo, dovolite rahel odklon meritev zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih proizvodnjo serij, izdelek podrobnosti morda malo drugačna.

Zaradi različnih monitorjev in drugačni luči, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Prosimo, razmislite o dejanski velikosti, prikazane v prospektu, kot slike, ki so splošno razširjene, da za prikaz podrobnosti.

Izdelek Kažejo:

Naš izdelek je opremljen z vtič, ki je Evropski standard vtič(primerna za Evropske družine, kot so Nemčija, Francija,Rusija,itd.), Če druge svečke, ki so jih potrebni.Prosimo, da pictureselection (Izberite te svečke in mi bomo poskrbeli pretvorniki).

① .AU PLUG Za Avstralijo.

② .UK PLUG Za Združeno Kraljestvo.

③ .EU PLUG Za Izrael in Švica etcIsrael in Švica itd imajo različne Evropske svečke.

Če je potrebno,lahko nudimo pretvorniki, Vendar prosimo, navedite, v nakup sporočilo.

Pošiljke: 1.Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni. 2.Prosimo, preverite, če je blago v dobrem stanju in se prijavite pred dostave človek zapusti. 3.Če ste našli izdelek izgubi ali poškoduje na poti.Prosimo, da fotografije in naj dostave moških potrditi.Nato vam bomo pomagali, da za vaš izgubili. 4.Če želite, da vam izdelke poslali vam hitro, ali pa boste potrebovali nujno, Prosimo, izberite DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.če menite, da je pristojbina, ki je visoka, se lahko obrnete na nas, mi pa bomo preverili vaš naslov in vam najcenejše tovora.

Garancija: 1. Vsi izdelki bodo skrbno test pred dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti. 2. Obljubljamo, garancija za kakovost v enem letu in bomo popravili brezplačno.Vrača dostava je treba plača kupec. 3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, Prosimo, kontaktirajte.Mi vam bomo zadovoljivo rešitev.

Povratne informacije: 1. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

2. Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

3. Cenimo vaše povratne informacije zelo veliko.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Oznake: electr mešalnik, jajce, čaj, biolomix profesionalni mešalnik, kichen shranjevanje, lsailt android video vmesnik, telo mešalnik, cappucino maker, stepalnik za torto, mesni mix, hrano procesor z jekleno posodo.

Napiši mnenje

1,5 L High Power Mešalnik Mešalnik, Električni Sokovnik Pralni Smoothie Mešalnik Hrane Procesor Osebnih Sok Mešalnik Pokal

1,5 L High Power Mešalnik Mešalnik, Električni Sokovnik Pralni Smoothie Mešalnik Hrane Procesor Osebnih Sok Mešalnik Pokal

Podobni izdelki