Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 16 g/64 g/128g Za iPhone 6s Matično ploščo Z Dotik ID Original Odklenjena Logiko tabel Za iPhone 6s Mainboard 4.7 palčni Povečaj

16 g/64 g/128g Za iPhone 6s Matično ploščo Z Dotik ID Original Odklenjena Logiko tabel Za iPhone 6s Mainboard 4.7 palčni

€80.96

Nov izdelek

Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Matično ploščo model Za iphone 6s 4.7 palčni S id Dotik
Vrsta Notranji
Izdelek Članica Uporabljajo,odstranite iz starega telefona
QC
Številka Modela za iphone 6S
iCloud brezplačna in čista,BREZ iCloud
Dotaknite ID Funkcija Da,
Kapaciteta Pomnilnika 16GB/64GB/128GB
Kakovost 100% prvotne dobre delovne

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, bodite pozorni na naši pomembni nasveti

Na matične plošče, so vsi odstranjeni iz starega stroja.Vsi so bili preizkušeni z višjim tehniki, z odlično zmogljivost, kakovostno in udobno ceno.Dobrodošli dolgoročno sodelovanje mobilni telefon, trgovina lastnikov po vsem svetu.

1.Ko se odločite, da nam da, prosimo, Preberite vse je predstavil,če ste v dvomih, se lahko obrnete na nas.V nasprotnem primeru Bomo kot ste prebrali vse predstavil,in razumeti informacije o izdelku.

2. Če želite veliko količino, nas prosimo kontaktirajte, vam bo dala najboljše prodajne cene.

Za Iphone 6S ( 4.7 palčni ) Matično ploščo z Dotik ID

Preizkušen, enega po enega, pred odpremo

(Nudimo tudi prenovljen celoten mobilni telefon in druge dodatne dele za iphone,Dobra Kakovost in Najboljše Cene.če jih potrebujete ,pls stik z mano .)

Dragi strank:

1.matični plošči je različica ZDA,je izvirno in sproščen,se lahko uporablja v eno državo na svetu,ampak to ni nič novega,kot veste,vse originalne matične plošče ni novo,vse uporabljajo in stare,pred odpremo,bomo test znova in znova,se zagotovi, da se lahko 100% dobro delajo,so dobrodošli, da bi ga.ne bomo accpet koli spora o matične plošče, uporabljajo ali so stari ali drugi strani,hvala

2.Vas,d izbiri bolje DHL/EMS/FEDEX, za ladijski promet,matično ploščo, mora biti poslana varnosti in hitro.

3.če ne veste, kako namestiti prosim za montažo s strokovno osebo, ker to lahko zmanjša nepotrebno obrabo opreme.Hvala!Z presenečenje!Klikni na sliko za povezavo Plačila in Dostave: 1.Sprejemamo plačila preko www.trboje.si DEPOZITNI

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po tem, ko predloženi.

3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

4.100% vseh dobavljeni izdelki bodo pregledani pred dostava in zagotavljamo vam, da so vsi naši izdelki boste dobili bodo delajo vse prav.

5.Trenutno ladje po vsem svetu countried.Razen APO/FPO s pomočjo zaupanja vredne tretje osebe kurirske storitve.

6.Kako dolgo je zgodbe mi je, da reveive naročila.

7.Čas, ki je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov:načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.Spodaj so ocenjeni časovnih obdobjih.

Način Dostave:

Spodaj so naše solastnik logistična podjetja in predvidenem času

okvirji.Čas v tranzitu, se razlikuje glede na to, kje ste,ponovno nahaja.Način Dostave, Ocena Čas

DHL 3~7 dni

FEDEX 3~7 dni

UPS 3~7 dni

EMS 8~12days

www.trboje.si Standardna Dostava 19-39days

www.trboje.si Premium Dostava 10-15days Nismo odgovorni za zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vendar pa vam bo pomagal, da bi spremljali paket, dokler ne boste dobili.

O Garancijo:

1.Izdelki so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo pomoč Strankam .V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

2.Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano.Prosimo, da nas obvestite in nam pošljete nazaj v roku 3 dni za vračilo.Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnitev blaga.

3.Nudimo 3 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje.

Prosimo, upoštevajte, da naslednjim predmeti so nonreturnable:

1).Uporabljenih Elementov

2).Predmeti brez naše nalepke ali originalno pakiranje

3).Predmeti, ki se ne pošiljajo z nami

Opomba: Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj,bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.

19693765082193382 Motherboard serije

Oznake: kia forte okno trim, prijatelj, ljubezen zabava žig, jakno, kavbojke l bleščica, pletenine fashion 2018, glasno avto signal prado, velike živali blazine, usnjene hlače vroumen, instagram fotografije hrane, nakit mešalniku 9 kg.

Napiši mnenje

16 g/64 g/128g Za iPhone 6s Matično ploščo Z Dotik ID Original Odklenjena Logiko tabel Za iPhone 6s Mainboard 4.7 palčni

16 g/64 g/128g Za iPhone 6s Matično ploščo Z Dotik ID Original Odklenjena Logiko tabel Za iPhone 6s Mainboard 4.7 palčni

Podobni izdelki