Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 41pcs Avto Terminal Odstranitev Komplet Napeljava Crimp Priključek Pin Extractor Puller Terminal strokovnjaka za Popravilo Orodja Povečaj

41pcs Avto Terminal Odstranitev Komplet Napeljava Crimp Priključek Pin Extractor Puller Terminal strokovnjaka za Popravilo Orodja

€7.17

-35 %

€11.04

Nov izdelek

Blagovna Znamka QIYOU
Meterial za Pisala Nerjaveče Jeklo

Dobrodošli v naši trgovini

▲ OPIS IZDELKA

Specifikacija:

*Material: Nerjaveče jeklo 301

*Barva: Kot Kažejo Slike

*Količine: 41PCs

*Uporaba: Avtomobilski terminal odstranitev orodje

Vsebina Paketa:

41*Umik Iglo

Opombe:

Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

▲ FUNKCIJE IZDELKA

*1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti

*2.Avto terminal orodje za odstranjevanje / terminal zadaj iglo orodje / terminal nabiranje iglo / pas popravila

*3.Terminal pin / iglo nazaj iglo set je najbolj priročno line pregled in odstranitev kit.

*4.To je enostavno odstraniti terminal žice iz pas priključek in dodajte nov žice, brez kakršne koli škode.

*5.Ni nujno, da odprite terminal, samo push in pull terminal pin.Zagotavlja dodaten vzvod in ga lahko preprosto odstranite žice.Kompaktno obliko, zaradi česar je enostaven za uporabo in izvajanje.

*6.Avtomobilski terminal za montažo in demontažo orodja.

*7.Avto avdio popravila navigacijskih rep pas za orodje.

▲ PRIKAZ IZDELKA

★ o nas ★

◆ O naše proizvodne linije

State-of-the-art", proizvodne tehnologije in state-of-the-art proizvodnja opreme lahko zadovoljili vse vaše potrebe na prostem, športne opreme

◆ O našem skladišču

Veliko prostora za shranjevanje, ustrezne opreme, čeden načrtovanje, lahko jamstvo kakovosti in količine.

NAKUPOVALNI VODNIK

1.Navedite specialrequests(barve,embalaže,itd.)V opombe, ko bo plačilo.Če imate kakršno koli proment ali želite kupiti več...najprej obrnite na nas .

2.Če želite kupiti več differenct postavke v istem času in jih je potrebno plačati ponavljajoče se stroške prevozov,smo se lahko spremeni cena za vas.

3.Prosimo, preverite informacije za dostavo pred popolno plačilo:ime in priimek,naslov, zipcode,telefon numbe, retc

DOSTAVA PODROBNOSTI

NAČIN PLAČILA

STORITVE

▲ Vrnitev : Če obstajajo težave s kakovostjo ,prosimo, ponujajo podrobne informacije, da nam v roku 7 dni po prejemu pošiljke,bomo potrdili problem in potem ponudba, ki izpolnjuje soultion za vas.Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in prosimo, da ponudbo številko za sledenje.

▲ Povratne informacije : vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Cenimo 5-star pozitivne povratne informacije, To je dobro za naš dolgoročen posel.Bomo tudi pošiljanje enako povratne informacije za vas.

Oznake: v terminal blok, napo vijak, nerjaveče žice, lan robljenjem orodje, pomlad žice, kia crimp terminali, kabel puller orodje, kit za popravilo vetrobransko steklo, tanko robljenjem orodje, priključek remov.

Napiši mnenje

41pcs Avto Terminal Odstranitev Komplet Napeljava Crimp Priključek Pin Extractor Puller Terminal strokovnjaka za Popravilo Orodja

41pcs Avto Terminal Odstranitev Komplet Napeljava Crimp Priključek Pin Extractor Puller Terminal strokovnjaka za Popravilo Orodja

Podobni izdelki