Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Poletje Poceni Poročni veil Dve Plasti Kratek Til Poroko Veils Z Beading Trak Roba Poročni Dodatki Za Poročne Povečaj

Poletje Poceni Poročni veil Dve Plasti Kratek Til Poroko Veils Z Beading Trak Roba Poročni Dodatki Za Poročne

€2.50

-57 %

€5.95

Nov izdelek

Veils Rob Slog Cut Rob
Vrsta Ramenski Dolžina Tančico
Postavka Vrsta Poročne Veils
Blagovna Znamka HSDYQ DOMA
Številka Modela wj1569
Veils Plasti Dvoslojne
Poreklo CN(Izvora)
Ime Oddelka Za odrasle
Material Poliester
Tehnika Beaded
Spol ŽENSKE

roduct Opis

Ker so vse naše obleke so made-to-order, vsako obleko je krojenje čas temelji na kompleksnosti svoje zasnove in sezonske spremembe v povpraševanju.Vsaka obleka je stran, ki bo prikazana, po ocenah krojenje čas izračuna na podlagi teh dejavnikov.Če želite zagotoviti, da boste prejeli vaš obleko v trenutku, prosim, da naročite čim prej, da bi se izognili dolgotrajnemu krojenje čas v času največje sezone.

Odpoved Rezervacije

Zavedamo se, da naročite obleko za posebne priložnosti, je pomembno podjetje, in naša politika glede odpovedi je bil ustvarjen s tem v mislih.Vendar pa je pomembno omeniti, da je naša oblačila in nekateri dodatki (vključno s čevlji, sashes, in obloge) so made-to-order, ali ste naročili standardnih velikosti ali po meri, meritev, in materialov, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti, ko je postopek ustvarjanja se je začelo.Dobra novica je, da po dajanju vaše naročilo, tam je še vedno čas, da spremenite svoj um.Prosimo, obrnite se na naš preklic in vrnitev politike spodaj za podrobnosti.

- Postavka preklicem zahtevkov, prejetih v 24 urah za potrditev plačila* upravičene bodo za polno nadomestilo.

- Postavka preklicem zahtevkov, prejetih v 24 do 72 urah po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov in 50% cene za nakup izdelka.

- Postavka preklic zahteve prejela več kot 72 ur po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

- Ko je vaše naročilo je bilo poslano, ga ni več mogoče preklicati.

Če bi želeli preklicati vaše naročilo, vas prosimo, Prijavite se, da Moja Naročila, da nadaljuje.

Politika Vračanja

Vaše zadovoljstvo je izjemnega pomena za nas.Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da obleko, je bila, da standardnih velikosti ali po meri, meritev, ki ste jo določili.Poskusite na vaš obleko v najkrajšem možnem času, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.

Če ste se vračajo ali izmenjavo obleke, ali pribor, prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno, nepoškodovani, čisti, brez vlaken in lase in z oznakami, nepoškodovani in pritrjena.

V okvari, Poškodovane ali Misshipped Predmeti

V okvari, poškodovan ali napačno poslani predmeti so primerni za polno nadomestilo.Ko zahtevate vračilo, prosimo, bodite pripravljeni za zagotavljanje Storitev za Stranke s fotografijami, ki jasno nakazuje težave s predmeti.Če menite, da vaše predmete so bile poškodovane med prevozom, Servis bo treba fotografije, ki prikazujejo poškodovano embalažo kot "Dokaz Škode" dokumentacija iz vašem dostave prevoznika, da bi postopek vračila.

Postavke, ki je ni mogoče vrniti ali zamenjati

Osebno in barvanje predmetov, uhani (vključno nakit sklopov, ki vsebujejo uhani), so dokončne prodaje, ne vrne ali izmenjav.

Vrnitev Proces

1) pišite nam v roku 7 dni (30 dni za poškodovano ali nepravilno predmeti) od prejema vašega naročila.Vključuje razlago in fotografijami, ki dokumentirajo razlog za vrnitev.Vrne ne bo sprejet brez predhodne odobritve od nas.

2) Ko smo odobril vaše zahteve, prosimo, pošljite izdelek v roku 10 dni nazaj k nam v najkrajšem možnem času.

3) Ko je prispela na naš objekt, donosnost bodo obdelani v 5 do 7 delovnih dni.Ko se vrnete je potrjeno in pregleda, prosimo, dovolite do dveh obdobij obračunavanja za to, da bodo nakazana na vaš račun.Predmeti vrnejo v nesprejemljivo stanje, ne bodo obdelani, kakor nadomestila ,vendar smo lahko pomaga shippping nazaj (vi plačati za ladijski promet).

Oznake: ženske poročni veil klobuk, poroka dolgo tančico klobuk, slonokoščena poročni veil klobuk, tančico poroko z glavnik, sre tančico, tančico, kratek tančico, čipke tančico, dolgo tančico, poročne dolgo tančico.

Napiši mnenje

Poletje Poceni Poročni veil Dve Plasti Kratek Til Poroko Veils Z Beading Trak Roba Poročni Dodatki Za Poročne

Poletje Poceni Poročni veil Dve Plasti Kratek Til Poroko Veils Z Beading Trak Roba Poročni Dodatki Za Poročne

Podobni izdelki