Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Steklene Tkanine Votek Osnove Gostoto Ogledalo Osnova in Votek Gostoto Obsega Merilni Instrument Povečaj

Steklene Tkanine Votek Osnove Gostoto Ogledalo Osnova in Votek Gostoto Obsega Merilni Instrument

€8.99

-19 %

€11.11

Nov izdelek

Številka Modela Steklene Tkanine Votek Osnove Gostoto Ogledalo
Povečava NOBEN
Blagovna Znamka SRATE
Vrsta Izdelka Mikrometer
Poreklo CN(Izvora)

Steklene Tkanine Votek Osnove Gostoto Ogledalo Osnova in Votek Gostoto Obsega Merilnega Instrumenta Stekla gostoto ogledalo modela izdelka--- Model: SFY241 Material: steklo Velikost: 15.8 * 5.8 * 6.8 mm Debelina: 6.8 mm Merilno območje: (10-40) skladu/cm (26-100) skladu/inch Teža: 154 g o Model: SFY264 Material: steklo Velikost: 15.8 * 5.8 * 6.8 mm Debelina: 6.8 mm Merilno območje: (18-60) skladu/cm (45-160) skladu/inch Teža: 154 g o Model: SFY2120 Material: stekla Velikost: 9.8 * 4.8 * 6.8 mm Debelina: 6.8 mm Merilno območje: (55-120) skladu/cm (140-300) skladu/inch Teža: približno 76g Opomba: na Splošno, ni primerna za merjenje tkanine po post-postopka zdravljenja.Na primer, nekateri materiali so bili obdelani s napped, napped, nagubana, porjavelost in drugih post-obdelava tkanin.Dve gostote gostota so netočne pri merjenju.To je neizogibno, prosimo, bodite pozorni na kupce.

Metodo tkanine gostoto ogledalo in gostoto vladar

1. Po izravnavanje tkanine, prilagodite povečevalno steklo, da jasno mestu.Nato prilagodite gostoto ogledalo, da ničelni položaj, da določite začetno točko (na primer od dveh prej ali od preje).Premikanje med gibanjem, bodite pozorni na število vertikalnih prej, stop do 1 cm line (včasih ni nujno, da točno število, kot je na primer ocenjena na pol), nato gostota branje v tej smeri je X / inch, nato pa krpo 90 stopinj, sledite zgoraj način, in potem deluje.

2. Da bi zagotovili natančno branje, branje položaj je običajno v 10 cm od roba krpo.Trajalo vsaj 3 točke v eno smer, vzeli povprečno vrednost, in traja 5 točk za široko širina.Včasih sem se srečujejo nekateri materiali, ki so težko videti z gostoto ogledalo.Nekateri uporabljajo centimeter način, da preberete gostoto.Kakorkoli že, to je enota za pretvorbo problem.To ni težko.

3. Pri merjenju, kraj tekstilne tkanine na ravno površino s svetlobo, nato pa kraj, gostota meter na tkanine in počasi premaknite gostoto meter, tako da linije densitometer je vzporedno z votek tkanine, zaradi votek in gostota tkanine.Linije so prekrivale in prizmatični vzorec je nastala na densitometer.V obsegu, ki ustreza gostoto meter na diagonalni vzorec je gostota na centimeter ali palec tkanine.

Kako izbrati pravo votek ogledalo

1.Na primer, 190T tkanine, prosojne 98, votek gostoto 92, dodaj 190, kar pomeni, da gostota 98 linij na palec, pretvori v centimetrov, deljeno s 2.54, da 38 linij/cm, Za votek gostota je približno 36 linij/cm, zato je bolj primerno izbrati SFY264 (18-64 linij/cm), in tako naprej.

2. Tkanine osnova in votek gostoto ogledalo je preprost merilni orodje za merjenje osnova in votek gostoto različnih svila, bombaž, volna in drugih tkanin.Tako dolgo, kot je primerno gostoto ogledalo, ki je vzporedna z osnovo (votek) vrstico tkanine, jasno diamantno obliko, ki se lahko odraža.Lestvica prikazuje zgornji in spodnji konci diamant oster vogal je število linij na cm.

Oznake: koso meter stojalo, pet lestvici, ogledalo pisane tkanine, , 2000 w napajanje, gostota ukrep, ogledalo delo tkanine, microscop, 1 meter mikrometer, loup kirurški, fotoaparat microscop.

Napiši mnenje

Steklene Tkanine Votek Osnove Gostoto Ogledalo Osnova in Votek Gostoto Obsega Merilni Instrument

Steklene Tkanine Votek Osnove Gostoto Ogledalo Osnova in Votek Gostoto Obsega Merilni Instrument