Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 2 Kos/Veliko Dahua PFB203W Nepremočljiva Steno Vesa za Dahua IP Dome CCTV Kamere PFB203W Povečaj

2 Kos/Veliko Dahua PFB203W Nepremočljiva Steno Vesa za Dahua IP Dome CCTV Kamere PFB203W

€26.05

Nov izdelek

Blagovna Znamka Dahua
Vrsta nosilec
Številka Modela PFB203W
Slog Nepremočljiva Steno Vesa
Material aluminijeve zlitine

Dobrodošli v naši trgovini, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, z naših izdelkih, vas prosimo, da nas kontaktirate, mi bi radi, da bi vam srečno stranke.To je naš cilj je zagotoviti visoko kakovostno storitev, upam, da naše izdelke vam lahko največji občutek varnosti zunanja Oblika > > Uporaba: Nepremočljiva Steno Vesa > Material: Aluminij > Funkcija: Primerna Tako za Zunanjo in Notranjo steno > > Dimenzije: 160mmx 122mm x 76mm > Paše za Fotoaparat: Specifikacija Modela PFB203W Splošni Material Aluminij Dimenzija (L x W x H) 160mmx 122mm x 76mm delovne Temperature -40 ° C~60 ° C Vlažnost 0~90% RH Obremenitev Ležaja 1,0 Kg Teža 0,50 Kg Bele Barve, ki se Uporablja Model Prosimo, glejte "Dodatek Izbor"

Pred/Po Naročilu

Pred in po tem, ko si postavite, da, obstaja nekaj, kot sledi, ki jih morate vedeti in nam sporočite,

• Imamo različne vrste moči, svečke na voljo, zato vas prosimo, sporočite nam, katera potrebujete za vas izdelka, Ameriški vtič, EU plug ali druge vžigalne svečke.Privzeto je, da smo tekmo za izmenični tok priključite z zahtevo države, v kateri stranka je naslov, ki je se nahaja.

• Imamo različne leče za nekatere kamere.Prosimo, da preverite naše specifikacij proizvoda in nam sporočite, katere leče, morate za Message.By privzeto, brez jasno navedbo, iz stranke, bomo poslali privzeto objektiva, ki ga imamo na zalogi.

• Prosimo, da informacije o izdelku, kot sklic in nam sporočite vaš načrt in pomembnih funkcij se osredotočite na za kamero in bomo potrdili, kaj vas skrbi in vam strokovne nasvete.Celotno sporočilo boste dobili pravi izdelek in boljšo ponudbo za naju oba.

Dostavo

Imamo dolgoročno sodelovanje z izkušenimi prevozniki, ki pomagajo nam in našim strankam izberite najbolj primeren za pošiljko z razumno tovorni stroškov.Priporočamo, hitre kurirske službe, kot so FedEx, DHL in UPS, kot najbolj kupci izbirajo.Vendar pa je najbolj zanesljiv in cenovno ugoden način pošiljanja je odvisen od vaš naslov.

• Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo in bi moral biti pravilen!

• Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za morebitne carine ali zamude.

• Privzeto, bi razglasi razumnem nižjo vrednost za vas

• Uvoznih dajatev, davkov ali dajatev, niso vključene v postavko ' s ceno ali njegove stroške prevozov, torej bi jih bilo treba plačati za stranke.Prosim vzemite to kot del vašega nakupa stroškov.

• Prosimo, preverite pri vaši državi po meri urad ugotoviti, kaj in koliko dodatnih stroškov, ki bo pred nakupom.Ne želimo našim strankam, da so vse nepričakovane stroške.

• Da bi se izognili pretirane carinski & uvozne dajatve, ki se vljudno prosim svetoval nam je vrednost, ki bi radi, nas, da dajo na invoice.By privzeto, bi razglasi razumnem nižjo vrednost za vas.Vljudno prosim, upoštevajte, da je vaša odgovornost za carinjenje, če paketi prispejo v vaši državi, ki se carini.Zamuda ali nevednosti carinjenja paketa, je prepovedano.Če vam ni jasno, carinski za dolgo časa, paket bo poslan nazaj k nam, potem je vaša odgovornost, da plačilo za pošiljanje, ceni, ki smo plačani za paket za vašo državo.

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

4) spodbujamo mednarodno kupce, da se seznanijo z njihovo državah dajatev, pristojbin.To je strank, odgovornost, plačati vse pristojbine, ki jih zaračunavajo carine v njihovi državi.

Garancija

• 1 LETO Garancije za Pokvarjen Postavke, Razen postavke, poškodovane ali zlorabljena po prejemu.Dodatki so 3-mesečno garancijo.Smo le sodnik izdelkov z NAPAKO ali ne, tako da svoje funkcije in zmogljivosti.

• Od prejema, Neustrezne Elemente zgoraj, MORAJO biti prijavljene v roku 7 dni in se Vrnil v 20 dneh z vsemi dodatki, kot nalašč izdelek videz in v originalni embalaži.V tem času, kupec je upravičen do nadomestila ali zamenjati brez kakršne koli obtožnice.Če je predmet, ki je v kupec ima več kot 7 dni, se šteje, da se uporabljajo, in stranka, ki ni kvalificirano za zamenjavo ali vračilo kupnine.

• Nudimo brezplačno popravilo storitve za Napako Postavke v času garancijskega obdobja.Pošiljko stroški, ki so skupni tako za prodajalca in kupca v prvih 4 mesec garancije in nosi kupec popolnoma po tem.Mi zaračuna naše servisne storitve in ne plačajo ladijskega stroškov za vse postavke, ki so poškodovani ali zlorabljena ali veljavnosti po prejemu.

100% Zadovoljstvo

• Zelo smo hvaležni za naše stranke, ki se odločijo nas in naših izdelkov.Smo cilj je zagotavljanje 100% Zadovoljstvo Strank z pozitiven odnos, hitra odzivnost in bolnik storitev.Smo poskušali naše najboljše, da se učinkovito reševanje težav.Zato vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, z našim izdelkom.Prosimo, da nam priložnost, da rešite jih pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora.

Oznake: dahua video vrata telefon, dahua interkom, motorizirani nosilec cctv, kamera ip dahua, opozorilo dahua vth, Dahua, nvr, motorizirana cctv kamera mount, hfw4631k, hikvision poe.

Napiši mnenje

2 Kos/Veliko Dahua PFB203W Nepremočljiva Steno Vesa za Dahua IP Dome CCTV Kamere PFB203W

2 Kos/Veliko Dahua PFB203W Nepremočljiva Steno Vesa za Dahua IP Dome CCTV Kamere PFB203W

Podobni izdelki