Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Curtis Krmilnik 24V 250Amp, ki motorni regulator za mobilnost skuter ali golf voziček ali električni viličar 1207B-4102 Povečaj

Curtis Krmilnik 24V 250Amp, ki motorni regulator za mobilnost skuter ali golf voziček ali električni viličar 1207B-4102

€224.17

Nov izdelek

Umestitev na Vozilu Zadaj
Blagovna Znamka Bey Birdie
Posebne Funkcije Programabilni krmilnik
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Vrsta Materiala AL
Postavka Višina 6CM
Proizvajalec Številka Dela SF-CO.CR24250
Postavka Dolžina 16CM
Element Širina 11CM

24VDC Curtis 1207B-4102 250Amp, ki Motorni regulator za Električno Mobilnost skuter/Golf voziček/viličarja/Stacker Paleto (Lahko nadomestijo 1207A-4102)

Specifikacija:

Znamka: Curtis

Model: SF-CO.CR24250

Delovanje Napetost: DC 24V

Max Tok: 250Amp

programabilni: Da

Fotografije, ki prikazujejo:

Na curtis 1207B serije krmilnikov so posodobljene različice 1207A serije krmilnikov.Vsak upravljavec je programirana kot standerd skuter/moč invalidski voziček, če je vaš skuter/moč voziček ima poseben program, datum, prosimo, vprašajte nas, preden bi.Vsak spor, zaradi programm datum, je ne sprejemajo.Če lahko program, ki ga sami, vam ni treba skrbeti program.

Pomembno obvestilo:

(1) upravljavec je treba nadomestiti ali je opremljen s posebnim električni inženir in zagotoviti 24VDC vhod in ni kratko povezavo, je vsaka napaka delovanja bodo razdeljena na krmilnik in izgubil garancijo.

(2) Prosim, ne poskušajte odpreti krmilnik, ki jih sami, ali pa bo izgubil garancijo.

(3) Za več o opremiti in program, prosimo preverite na Curtis spletni strani.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pogoji in Storitev, O NAS: Serfayscooterparts je bilo ustanovljeno v letu 2013, ki so predvsem oskrba različni deli in pribor za mobilnost skuterji in električni invalidski vozički , so večinoma vključujejo kovinski okvir, vilice, noge počitek, pnevmatike, platišča, kolesa, plastični pokrov, tudi krmilnik, polnilnike, motorji itd.Ti deli in dodatki se lahko uporabljajo v večini blagovnih znamk, kot so Ponos, CTM, Sunrise , Permobil, Shoprider itd...Serfayscooterparts tudi lahko dobavi celoten skuterji in električni invalidski vozički izvozne kot SKD ali CKD , tudi za OEM-je za nekatere določene model .Obiščete lahko ven spletni strani ali se obrnite na nas po e-pošti, da bi dobili več podrobnih informacij.Če ste distributerji ali prodajalec, za količino naročila, vas prosimo, da stik z nami po elektronski pošti.

Dostava Informacije: 1. Dostava po celem svetu na voljo (razen nekaj posebnega držav in regij, ki express ne morejo doseči). 2. Deli ali oprema, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu plačila. 3. Standardna dostava traja 3-7 dni, običajno, kot so DHL, TNT, EMS, UPS, Fedex, itd. 4. Gospodarstvo Dostava traja 12-30 dni, običajno, kot so E-Pošta, China post, Yanwen itd. 5. Velika količina naročil in SKD, CKD, ki bodo dobavljeni z s ea.Garancija:

a) Motorji, električni zavore, gear box, krmilnik, nastavljalnik, ki jih dobavi 8 mesecev garancije, umetnih škodo ali proizvodi nepopravljivo za napačno delovanje, bodo izgubili garancijo.Smo dobavi nadomestne dele v garancijski rok za proizvode z napako.

b) Gume in plastičnih delov, ki jih dobavi ni garancije, vendar sprejemamo retrun ni razdeljeno, kot sledi vrnitev nazaj pogoji.

c) Za Curtis krmilnik, Za garancijo, se lahko obrnete na lokalne curtis veje, po telefonu ali elektronski pošti, kot sledi:

Vrne In Vračilo: 1. 7 Dni, Ni Razlog Za Vrnitev je Sprejemljiv: Če ni problemom kakovosti, vrnjeno blago bo sprejeta v roku 7 dni po tem, ko je prejel blago, brez kakršnih koli razlogov.Vendar bo kupec nosi tovora in poskrbite, da blago, ki se vrne v prvotno stanje. 2. Postavka ne Ujemajo Opis: Prosimo, sledite navodili za uporabo knjiga opremiti ali uporabite prejetih predmetov .Vse težave s kakovostjo, prosim stik z nami prvi in zagotoviti fotografij in videoposnetkov v skladu z našo zahtevo.Kupec lahko pa izberite zamenjaj ali novo ali vrnitev itmes z prodajalec nosi vrnitev stroškov.Umetne škodo ali zlomljena zaradi napačnega delovanja, vračilo ni sprejemljivo.Stik Z NAMI: 1. Če imate kakršno koli vprašanje, Prosimo, lahko pošljete sporočilo, ki nam preko eBay-a, vam bomo odgovorili v roku 24 ur . 2. Imamo niso navedene vse dele v trgovini.Prosim stik z nami za vsako posebno naročilo. 3. Če ste trgovec ali želite, da postavk v razsutem stanju, ne odlašajte, kontaktirajte nas za najboljšo ponudbo. 4. Naš Delovni čas: 8:00 do 17:00 (GMT+8), od ponedeljka do petka.Povratnih informacij: 1. Pozitivne Povratne informacije in 5-ZVEZDIC od vas so zelo cenjeno.To je pomembno za nas, da zrastejo. 2. Najprej obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: pogon električni golf voziček, motorno kolo viličarja, ac golf voziček motornih, električni motor vertila, električni voziček za golf, citycoco električni skuter, moč voziček, električni viličar, električni golf push voziček z daljinskim upravljalnikom, pnevmatike, električni skuter.

Napiši mnenje

Curtis Krmilnik 24V 250Amp, ki motorni regulator za mobilnost skuter ali golf voziček ali električni viličar 1207B-4102

Curtis Krmilnik 24V 250Amp, ki motorni regulator za mobilnost skuter ali golf voziček ali električni viličar 1207B-4102

Podobni izdelki