Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! JANPET Pet Zadrževalnega Sistema s Daljinskim upravljalnikom Nepremočljiva Pes Šok Ovratnik & Polnilna Sprejemnik Povečaj

JANPET Pet Zadrževalnega Sistema s Daljinskim upravljalnikom Nepremočljiva Pes Šok Ovratnik & Polnilna Sprejemnik

€139.25

-17 %

€169.81

Nov izdelek

Vrsta Psi
Številka Modela JPDF113R-2
Ovratnik Barve črna
Glavna Značilnost 2 Nepremočljiva pes ograjo ovratnik
Postavka Vrsta Usposabljanje Ovratnice
Blagovna Znamka JANPET
Ovratnik materialni TPU
Glavna Značilnost 1 Polnilna pes ograjo ovratnik
Material Plastični
Primerno za pse 2 psi
Uporaba Hišne Sistem Zadrževanja

JanPet Pet Zadrževalnega Sistema s Daljinskim upravljalnikom Nepremočljiva Pes Šok Ovratnik & Polnilna Sprejemnik

Opis: DF113R pes ograjni sistem, ki je kombinacija funkcija v tleh ograjo sistem in daljinsko pes sistem usposabljanja.Deluje lahko tudi kot podlago ograjo in oddaljeno pes izpopolnjevalni.To je bilo dokazano, varno, udobno in učinkovito za vse hišne ljubljenčke več kot 10 kilogramov.Ograja, sistem deluje tako, da proizvajajo radijskega signala od Ograje Oddajnik preko Meja Žice.Mejo Žice je pokopan ali pritrjena na določen predmet, da uporabite Pet Področju.Začasno določiti Pet Območje z Mejo Zastave za vizualno pomoč pri usposabljanju vašega ljubljenčka.Vaš jjeza nosi Prejeli Ovratnik z osebo Vile, ki se dotikajo njegovega vratu in, ko usposobljeni, je dovoljeno, da se prosto giblje v Jjeza Področju.Ko vaš hišni ljubljenček doseže Opozorilno Območje, Prejeli Ovratnik daje opozorilni pisk.Če vaš hišni ljubljenček nadaljuje v Popravek Pas, varno Vibracije in Statične Popravek bo dostavljena prek Kontaktne Vile, da bi dobili svoje pozornosti, dokler se ne vrne na Pet Področju.Ta daljinski pes sistem usposabljanja pomaga ste v nadzor vašega ljubljenčka brez vrvici v dolge razdalje območju.Na pritisni gumb, Daljinski Oddajnik pošilja signal, da aktivirate Sprejemnik Ovratnik.Z uporabo Remote Trener dosledno in pravilno, veliko misbehaviors, ki ga vaš jjeza eksponatov se lahko popravi ali katere koli osnovne poslušnosti ukazi se lahko naučili.Glavna značilnost : 1. Kombinacija funkcija v tleh ograjo sistema in daljinskega sistema usposabljanja. 2.Vlak do 3 pse iz istega daljinsko trener, dolgo območje do 1200 metrov v odprto polje. 3.10 ravni statične šok stimulacije 4.10 ravni vibracij 5."Buzz" zvok aktivira z ločeno tipko 6.Dva gumba "+" in "-" vam omogoča, da nastavite vaš šok in vibracije intenzivnosti. 7.Pes izbirni gumbi omogočajo, da izberete psa. 8.Digitalni LCD zaslon za 10 shock & ravni vibracij in pes ID. 9.10 sekund varnost, stimulacije.Prejeli ovratnik stop šok samodejno, ko ljubljenčki zatakne v popravek cona več kot 10 sekund. 10.Zvočni žice-break alarm. 11.Pisk opozorilo z vibracijami in 3 ravni šok popravek za ograjo funkcijo. 12.Hišni ljubljenčki skozi V Tleh Ograja, Sistem za varno brez šok popravki. 13.100 Meter žice, 50 KOS zastave in 2 Adapterji priloženi. 14.Vode-dokazilo sprejemnik in daljinski trener, pes lahko prosto plavati. 15.Polnilna 3,7 V Li-ion baterija za prejemanje ovratnik in Oddaljeno Trener. 16.Led nizko navedba moči, rdeča lučka utripa, ko je baterija nizka. 17.Polno funkcionalno multi-pes sistem usposabljanja. 18. 2-leti garancije.Opomba: ta seznam je za usposabljanje 2 psi.

Oznake: šok ovratnice agresivne pse, če šok ovratnice za pse, pes ovratnice sprejemnik, vozni ograjo za hišne živali, debele ovratnice za pse, janpet pvc, polnilna pes sprejemnik, polmer šok ovratnice za pse, pes ovratnik obešalnik, zajeti hišne ograje.

Napiši mnenje

JANPET Pet Zadrževalnega Sistema s Daljinskim upravljalnikom Nepremočljiva Pes Šok Ovratnik & Polnilna Sprejemnik

JANPET Pet Zadrževalnega Sistema s Daljinskim upravljalnikom Nepremočljiva Pes Šok Ovratnik & Polnilna Sprejemnik

Podobni izdelki