Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! YUECHAO Penis Prstan Vibratorji Silikonski Petelin Obroč Zamudo Izliv Erekcijo z vibriranjem zaklepni Obroček Penis Dolgotrajen Seks Igrače Povečaj

YUECHAO Penis Prstan Vibratorji Silikonski Petelin Obroč Zamudo Izliv Erekcijo z vibriranjem zaklepni Obroček Penis Dolgotrajen Seks Igrače

€13.54

-35 %

€21.15

Nov izdelek

Material Medicinski Silikon
Nespodobno Sliko No
Postavka Vrsta Penis Obroči
Spolnost No
Številka Modela Penis Obroči
Blagovna Znamka YUECHAO

YUECHAO Penis Prstan Vibratorji Silikonski Petelin Obroč Zamudo Izliv Erekcijo z vibriranjem zaklepni Obroček Penis Dolgotrajen Seks Igračke za Moške

Opis Izdelka:

Postavka Vrsta:Vibracijska Penis Prstan

Barva: Črna

Napajanje: vgrajena Baterija, USB, Baterije

Velikost izdelka: Kot slika, je pokazala,

Nepremočljiva:Yes

Material: Silikon+ABS nestrupeno

Opomba: Po uporabi je treba očistiti prej ,toplo vodo in milo se lahko uporablja za čiščenje

Package Seznam:

1 x penis, Vibrator

1 x Kabel za Polnjenje

Zasebnost Zagotovljena:

Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.In s svojo diskretno embalažo, ki je lahko trgovina v zaupanje.Edina oseba, ki ve, kaj je notri paket, se vam!

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

3.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.trboje.si!

1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj, Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki, najlepša Hvala.

2.Ne pusti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč, vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje, preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče, se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Oznake: rudnik seks igrače, moški erekcijo, zamude obroč, vibracijska penis sleev, seks igrače, kokoš, petelin kletko, vibro z vibriranjem obroč, seks stroker, peni obroč, 5 sex ring.

Napiši mnenje

YUECHAO Penis Prstan Vibratorji Silikonski Petelin Obroč Zamudo Izliv Erekcijo z vibriranjem zaklepni Obroček Penis Dolgotrajen Seks Igrače

YUECHAO Penis Prstan Vibratorji Silikonski Petelin Obroč Zamudo Izliv Erekcijo z vibriranjem zaklepni Obroček Penis Dolgotrajen Seks Igrače

Podobni izdelki