Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 14pcs/set Pure Naravne Aromaterapevtska Olja Komplet Večnamensko Dišave Olje Masaža Telesa se Sprostite Dišave za Nego Kože, Kit Povečaj

14pcs/set Pure Naravne Aromaterapevtska Olja Komplet Večnamensko Dišave Olje Masaža Telesa se Sprostite Dišave za Nego Kože, Kit

€17.86

-25 %

€24.13

Nov izdelek

Blagovna Znamka Lanthome
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Sestavine /
Številka Modela Bistvo Olja, Set
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Eterično olje
Številka Potrdila 20201010
Eterično Olje Vrsta Spojina Eterično Olje

Bullet Točk:

1、1. Eterično olje, ki vsebuje 14 ločene približno 10 ml steklenice: sivka, meta, lemongrass, evkaliptus, sladka pomaranča, čajevca, kamilica, limona, mizongxiang, grenivke, ylang-ylang, bergamotke, rose in kadilo.14 dišave vrste bi vam vohalne slovesnosti.

2、2. Naravno brez dodatkov čistosti in terapevtske kvalitete.Vsa naravna eterična olja, ki so testirane, da bi zagotovili najvišjo kakovost.Brez dodatkov.

3、3. Pogosto uporablja bio-eterično olje se lahko široko uporablja v aromaterapija, masaža telesa z oljem za nego las, vaporizer, spa, osvežilcev zraka, oskrbe na domu in v pisarni sprostitev.

4、4. Obstaja veliko načinov za uporabo naravnih eteričnih olj: neposredno sesanja, kadila, zaplinjevanja, za kopanje, masažo in mokro stiskanje.Ne glede na to, kaj si želite, vedno obstaja način za vas.

5、5. Eterično olje set je popoln vonj, ki je odlično darilo za Božič, Zahvalni dan, rojstni dan, obletnico, praznik, učitelj je dan, očetovski dan, materinski dan, itd.

Značilnosti:

1. Eterično olje, ki vsebuje 14 ločene približno 10 ml steklenice: sivka, meta, lemongrass, evkaliptus, sladka pomaranča, čajevca, kamilica, limona, mizongxiang, grenivke, ylang-ylang, bergamotke, rose in kadilo.14 dišave vrste bi vam vohalne slovesnosti.

2. Naravno brez dodatkov čistosti in terapevtske kvalitete.Vsa naravna eterična olja, ki so testirane, da bi zagotovili najvišjo kakovost.Brez dodatkov.

3. Pogosto uporablja bio-eterično olje se lahko široko uporablja v aromaterapija, masaža telesa z oljem za nego las, vaporizer, spa, osvežilcev zraka, oskrbe na domu in v pisarni sprostitev.

4. Obstaja veliko načinov za uporabo naravnih eteričnih olj: neposredno sesanja, kadila, zaplinjevanja, za kopanje, masažo in mokro stiskanje.Ne glede na to, kaj si želite, vedno obstaja način za vas.

5. Eterično olje set je popoln vonj, ki je odlično darilo za Božič, Zahvalni dan, rojstni dan, obletnico, praznik, učitelj je dan, očetovski dan, materinski dan, itd.

Specifikacija:

Ime: Aroma Bistvo Olja, Set

Velikost: približno 220*156*30 mm/8.66*6.14*1.18 palčni

Vonj: sivka, meta, lemongrass, evkaliptus, sladka pomaranča, čajevca, kamilica, limona, mizong kadila, grenivke, ylang-ylang, bergamotke, rose, kadilo

Seznam Vsebine:

Aroma Bistvo Olja, Set*14PCS

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: ženske masažno olje, aromaterapija eterično olje, moške dišave, aromaterapija razpršenega, cyperus olje, massag, eterično olje čisto, chrysanthemum olje, ant olje, henp olje.

Napiši mnenje

14pcs/set Pure Naravne Aromaterapevtska Olja Komplet Večnamensko Dišave Olje Masaža Telesa se Sprostite Dišave za Nego Kože, Kit

14pcs/set Pure Naravne Aromaterapevtska Olja Komplet Večnamensko Dišave Olje Masaža Telesa se Sprostite Dišave za Nego Kože, Kit

Podobni izdelki