Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Močno 210+108E Zobni micromotor 35000 vrt. / MIN handpiece za zobni laboratorij polisher micromotor Povečaj

Močno 210+108E Zobni micromotor 35000 vrt. / MIN handpiece za zobni laboratorij polisher micromotor

€43.97

Nov izdelek

pacakge Karton Polje
Napetost 220V/50Hz
Poreklo CN(Izvora)
Rotacijske hitrosti 0~35000rpm
Element Teža 2,5 kg
Sestavine Plastični
NETO WT 2,5 kg
Postavka Vrsta zobni vrtanje in opremo
Zbiranje chuck 2.35 mm
Številka Modela močno vaja 210+108E
Funkcija rezalnik za manikuro
Uporaba Zobni poliranje
Moč 65W
Velikost Moderate

močno 210+108E Zobni micromotor 35000 vrt. / MIN handpiece za zobni laboratorij polisher micromotor

Seznam Vsebine: 210 Control Box +108E handpiece Pedal+ ogljikovih krtačo Handpiece Imetnika

Ukrepi:

① Ko je ročaj, ki se uporablja, ročaj ne smejo biti v prostem teku, in brušenje pin mora biti nameščena. ② Ko nameščate brušenje, glavo, palico za brušenje glave, je treba očistiti in očistiti, in nato naložijo v chuck. ③ Ne pustite, da voda v če uporabljate handpiece drugače handpiece bo rje.To mora biti čisto vodo ven in poskrbite, da se posuši, nato pa še za rabo vode, če gredo v handpiece. ④ Uporabo nožno stikalo mora biti izključen gostiteljice moč, drugače bo to vplivalo na uspešnost gostiteljice vezja. ⑤ Ne zadeti, ali da pade dol, še posebej ročaj. ⑥ Je strogo prepovedano gorivom ležajev.

Imamo tri chuck izbirno:

2.35 mm/3.0 mm/3.175 mm.Standard je 2.35 mm.Če uporabljate drugačen, prosimo, če si vzamete da mora pripombo.In smo uporabo plug, standard EU plug.Če potrebujete drugi prosimo opomba, ko ste vzeli naročila.

Previdnostni ukrepi:

1. Ko je ročaj, ki se uporablja, ni vode, lahko vnesete in prevzemanje bo rje.Če vstopi v vodo, mora imeti na isti dan za čiščenje vode, suha in uporabljati to še enkrat (za razširitev nosijo življenje). 2. Ko nameščate brušenje glave, ki plujejo pod prah na brušenje, glavo, palico je treba obrisati čist, in nato dajo v notranjosti chuck (življenjsko dobo chuck lahko podaljša). 3. Uporaba nožno stikalo mora biti izključen moč gostiteljice,v nasprotnem primeru bo to vplivalo na uspešnost gostiteljice vezja (resno lahko povzroči matične plošče do kratkega stika ali opekline). 4. Ko je ročaj, ki se uporablja, ročaj ne smejo biti v prostem teku, in brušenje pin mora biti nameščen (da se prepreči poškodbe ležajev in gredi). 5. Ne dotikajte, še posebej ročaj. 6. Ne gorivom ležajev

Nakup obvestilo

O prejemu: Če se odločite za logistiko točke iz omeniti: logistično podjetje lokalni logistika točko, ki vas bo, prosim, prinesite izkaznico do točke dostave, dvigni blaga.Če se odločite kurir način, vas prosimo, da preverite naslednje dveh predmetov, preden ga podpišete. 1 Prosimo, preverite, ali je zunanja ovojnina poškodovana v prisotnosti kurir.Če obstaja kakršno koli škodo, prosite za prejem po pregledu. 2. Potrdite, da količine proizvoda, ki je pravilno.Če je količina, ki je napačna, prosim, zavrnite in nas v času.

O Logistike:

1. cena veliki predmeti je drugačen, prosimo, komunikacijo s službo pred nakupom podrobnosti.

O izdelku:

Različnih serijah proizvodov, so nekatere informacije o izdelek se lahko razlikuje od dejanskega izdelka, prosimo, uporabite dejanske podatke o izdelku (končno razlago pravica pripada podjetju).

O garancijskih:

1. krmilnik polje Garancija 1 leto, Če najdete napako, pls prosimo, pošljite nam vedio, bomo poslali stranko, nekaj rezervnih delov za brezplačno.Plačilni pogoji: 1. TT 2. Western Union/Money Gram 3. Bančno nakazilo 4. Wechat prenos/Alipay prenosa(samo za RMB).

Shippment

1. TNT/FedEx/DHL/UPS priporočljivo za vzorce ali pod 45KG teža blaga,od vrat do vrat. 2. Dihalne poti ali Seaway priporočljivo za maso blaga letališče(pristanišče) letališča(sea-port) 3. Čas dobave: 5-10 dni za vzorec, da bi, 15-20 dni za maso blaga.OPOMBA: Ladijskega stroškov je odvisna od skupne teže ali prostornine.Lahko izračunamo stroške dostave za referenco.

Pogosta VPRAŠANJA

V1: ali ste proizvajalec?A1: Da.smo tovarne, vendar ne samo tovarni, kot smo prodajno ekipo, lastnih oblikovalcev, razstavnem prostoru, lahko pomaga kupce, da se odločijo, kateri izdelki so najboljša izbira, in vse vaše vprašanje bo odgovoril v roku 24 ur V2: ali bi Lahko sprejmete vzorca nalog?A2: Da.sprejemamo vzorec, da bi za vašo oceno V3: ali bi Lahko naredite OEM Storitev?A3: Nekateri elementi, sprejmite to storitev, pls, kontaktirajte nas za podrobnosti V4: Kateri način prevoza, bi bilo bolje?A4:Na splošno svetujemo, da bo dostava po morju za večje naročilo, in za mala order.Courier.By Air

Specifikacija:

1. Ime: Močan 210+ 108E 2. Moč: 65W 3. Vrtenje hitrost: 35000rpm 4. Plug: EU 5. Chuck: 2.35 mm 6. Bruto Teža: približno 2,5 kg 7. Vhodna napetost: 220V/50Hz 8. Package: Bubble vrečko+pena+zunanji ovojnini Izdelka prednosti: 1. Rotacijske hitrosti 0-35000 vrt. / min.To bo manj tresenja, notranje kroženje zraka, edinstveno gradnjo 2.Obstajajo tri ventil pomlad in prahu plašč, lahko podaljšali življenjsko dobo treh ventil pomlad in z 3. Da začnete delaš dobro delo stabilnost, sprednji del je tanek uporabljena nerjavno jekleno konstrukcijo. 4. Nizka raven hrupa, visoke hitrosti, majhne vibracije, visok navor, visok izkoristek, stabilno delovanje, enostavno delovanje,dolgo življenjsko dobo, predvsem v fino brušenje lahko zmanjša delež neuspelih graviranje. 5. Posebna zasnova zaklepanje obroč lahko nadomestili različne bit hiter.Paketna Vključujejo: 1x Glavni Stroj(EU Vtič) 1x 108E Handpiece 1x Pedal 1x Klešče 1x Ogljikovih krtačo

Oznake: vaja micromotor, stružnica močno 210, zobni micromotor, vaja maraton, zobni mikro motornih, maraton micromotor, nastavi močno 210, model močne 210, micromotor močno, iso20.

Napiši mnenje

Močno 210+108E Zobni micromotor 35000 vrt. / MIN handpiece za zobni laboratorij polisher micromotor

Močno 210+108E Zobni micromotor 35000 vrt. / MIN handpiece za zobni laboratorij polisher micromotor

Podobni izdelki