Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Route 66, Kuhinjo, Zavese Cafe Diner Prijavite Letnik Dama, ki je Sedel na Avto Avtocesti Nostalgično Grunge Temo Okna Zaves za Kuhinjo Povečaj

Route 66, Kuhinjo, Zavese Cafe Diner Prijavite Letnik Dama, ki je Sedel na Avto Avtocesti Nostalgično Grunge Temo Okna Zaves za Kuhinjo

€12.06

-20 %

€15.08

Nov izdelek

Vzorec Tipa KRŠKO
Uporaba Urad
Lokacija Okno
Funkcija Translucidus (Senčenje Stopnja 1%-40%)
Vrsto Namestitve Stropna Namestitev
Vrsta Zavesa
Format Vrv
vzorec Barvana Preja
useage dekor
Funkcije 1 Kuhinja Zavese
Dropshipping Da,
Obdelava Dodatki Stroški Izključena
Brezplačna Dostava Da,
Tehnika Tkanine
Funkcije 3 Božič Dom Dekor Zavese
Material 100% Poliester
Po meri Da,
Odpiranje in Zapiranje Menija Levo in Desno Biparting Odprta
Značilnosti 2 Zavese za dnevno Sobo
Slog Sodobno
Uporablja Okna Vrsto Francosko Okno

Dobrodošli na obisk moje trgovina : Material:100% Eco-Prijazen Poliestrskih vlaken Barva: Kot slika Velikost:(WidthxHeight)

Velikost po meri:Prosimo, kontaktirajte Prodajalca Pred naročajo Nasveti: Za pravilno polnost, plošče meriti 2-3 krat širina vašo kopalnico Prosimo, dovolite rahlo odstopanje zaradi ( 1-3cm ) obrobljanje.Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar pa različni monitorji in različnih svetlosti lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo.

O Ladijski

1. Mi bomo poslali postavke v 1-5 dni (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo se comfirmed z platfrom( To je po meri izdelka, torej, da ni mogoče preklicati po 2 dni).

2. Včasih, ne bomo sledili vaš izbrani dostava način, saj bomo izbrali najbolj učinkovit ladijski promet način za vas.Pustite, da ste prejeli izdelek hitreje.

3. Če še niste prejeli pošiljko v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

4.Prosim, ne odprete spora brez komunikacije , to je nepošteno za prodajalca .Radi bi, da pomaga rešiti težave .

Po Prodaji Storitev

1. Če izdelka ne kot opis ali zdrobljen v tranzitu,prosimo, pošljite nam fotografijo,mi bo celotno vračilo ali poslati nov izdelek za vas.

2. Če parcela manjka ali nekatere izdelke manjka ,prosim kontaktirajte in nam pošljite slike bomo poslati manjkajoče blaga /parcela za vas, ali bi polno nadomestilo.

Oznake: pletene zavese kuhinja, avtocesti peg, očala steampunk zavese, krpo goth, zavese zvok dokaz, plošči zavese kuhinja, umre zavese, zavese multicolor, črna chocker, koralni zavese.

Napiši mnenje

Route 66, Kuhinjo, Zavese Cafe Diner Prijavite Letnik Dama, ki je Sedel na Avto Avtocesti Nostalgično Grunge Temo Okna Zaves za Kuhinjo

Route 66, Kuhinjo, Zavese Cafe Diner Prijavite Letnik Dama, ki je Sedel na Avto Avtocesti Nostalgično Grunge Temo Okna Zaves za Kuhinjo

Podobni izdelki