Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Pustne Maske Maškarada Žogo Obleko Gor COS Zmaj Masko Tiger Masko Nightshade Masko Vrana Masko Smolo Lobanje Masko Festival, Rave Vroče Povečaj

Pustne Maske Maškarada Žogo Obleko Gor COS Zmaj Masko Tiger Masko Nightshade Masko Vrana Masko Smolo Lobanje Masko Festival, Rave Vroče

€14.18

-20 %

€17.73

Nov izdelek

Vrsta Živali
Mask Material Smole
Starostna Skupina Odrasli
Priložnosti Noč ČAROVNIC
Zajema Območje Celoten Obraz
Postavka Vrsta
Priložnost
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela pustne maske
Tip

龙神面具:高17CM*宽13.5 CM

猛虎面具:高14.5 CM*宽11.8 CM

夜叉面具:高17CM*宽13.5 CM

天狗面具:高16CM*宽15CM

鵺面具:高15CM*宽11CM

玄武:高12CM*15 CM

Material, ki je Visoko kakovostne smole, ki Niso strupene.

Funkcija - Japonski stil, implicitno pomeni, močan, silen, nedotakljivo.

Uporaba Stranke maske, maturantski kostum, festival noša, domača dekoracijo, zbiranje, Karneval.

1.Prehod:1 cm=10 mm=0.39 palčni,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Zaradi zaslona razlika,barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete,vas prosimo, dovolite.

-Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Smo willsend elemente kakor hitro je mogoče, ko bo vaše plačilo, je končan.

-Ne bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

-Prosimo, upoštevajte, da se kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

-Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

2.kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje, predmete, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec odgovoren za tako poškodovana ali izgubo,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine tu se vrnete elemente.

3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.trboje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: groza masko, lego dragan žogo, sr2ez, krokar, spolno živalske maske, maska usta, joker je, moški mortal kombat, evropski kyokushin, dragon ball.

Napiši mnenje

Pustne Maske Maškarada Žogo Obleko Gor COS Zmaj Masko Tiger Masko Nightshade Masko Vrana Masko Smolo Lobanje Masko Festival, Rave Vroče

Pustne Maske Maškarada Žogo Obleko Gor COS Zmaj Masko Tiger Masko Nightshade Masko Vrana Masko Smolo Lobanje Masko Festival, Rave Vroče

Podobni izdelki