Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 2pcs High-End Pribor, Sponke Večnamenski Šal Posnetek Majica T-shirt Obleko Robom Zaponke -MX8 Povečaj

2pcs High-End Pribor, Sponke Večnamenski Šal Posnetek Majica T-shirt Obleko Robom Zaponke -MX8

€4.01

-20 %

€5.07

Nov izdelek

Kovine Tipa NOBEN
Obliko\vzorec Srce
Številka Modela 261131
Broške Tip Broške
Slog Trendy
Spol ŽENSKE
Material Kovine
Blagovna Znamka luxfacigoo

2pcs High-End Pribor, Sponke Večnamenski Šal Posnetek Majica T-shirt Obleko Robom Zaponke -MX8 Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. SIJOČE: Ti shirt posnetki so lustre, ki lahko pogledaš privlačne in pomagajo pritegniti pozornost ljudi, zelo primerna za tematske zabave ali kostum dekoracijo.

2. FINE IZDELAVE: Ti šal posnetki so narejeni z galvanizacijo, lahke, trpežne, in modi.Barva ni enostavno zbledi in se lahko uporabljajo za dolgo časa.

3. KAKOVOST MATERIALA: Izdelana iz visoko kakovostnih zlitine, trajne, in večkratno uporabo.Gladko kovinsko površino ne bo obrabe ali nič šal in oblačila.

4. PRIMERNO ZA: Primerno za različne sloge, ki so odlično pribor za rute, Šal, T-shirt, oblačila, pasovi, itd.Kot nalašč za določitev rute, jih lahko uporabite za kravate, srajce in da srajce šel tudi z jeans ali visoko-pas hlače.

5. PRILOŽNOSTI: Primerna za različne priložnosti, zabave, dela, vsakodnevno uporabo, kot darila, itd.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Tip: High-End Pribor, Sponke

Material: Legirano

Slog: Korejski

Slog: unisex

Modeliranje: geometrijski

Postopek obdelave: stroji in

Velikost: picture show

Diod: 2pcs

Paket Vključuje:

2 x High-End Pribor, Sponke

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: nos obroč 316l 20 g, nos obroč u oblikovan, nos hoop obroč 20 g, nos pierceing 12g, nos piercing 07mm, nos delovnih široko, da, nos piercing zaviti, nos obroč upogljivi, nos oblikovalec amazon.

Napiši mnenje

2pcs High-End Pribor, Sponke Večnamenski Šal Posnetek Majica T-shirt Obleko Robom Zaponke -MX8

2pcs High-End Pribor, Sponke Večnamenski Šal Posnetek Majica T-shirt Obleko Robom Zaponke -MX8