Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Nov poletni anime naruto majica harajuku prevelik T-shirt Moda priložnostne grafični človek T-shirt Povečaj

Nov poletni anime naruto majica harajuku prevelik T-shirt Moda priložnostne grafični človek T-shirt

€8.75

-40 %

€14.59

Nov izdelek

Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Tiskanje
Material Poliester
Ovratnik O-Vratu
Blagovna Znamka QRWR
Hooded No
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Spol MOŠKI
Vrsta Tkanine Broadcloth
Rokav Slog MYD271
Postavka Vrsta vrhovi
Vrhovi Tip Tees
Slog Priložnostne

Opomba

1.Azijske velikost je manjša od Evropske velikosti,prosimo, izberite vašo velikost glede na našo velikost grafikona,in ne v normalni Evropski velikosti. 2.Velikost, merjeno z roko,prosimo, dovolite 2-3 cm napak.

Velikost Grafikona

Fotografija

Povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z nami, prosim, ne pozabite, da zapustijo nas pozitivne povratne informacije (5 zvezdic).Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Vaše zadovoljstvo opravljanje naš cilj.

Vrnitev

Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene naših izdelkov, ne moremo jamčiti, vsak kupec bi bili 100% zadovoljni z njimi.Ampak ni važno, kaj, obljubljamo, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem se je zgodila med transakcijo.za mene, Poštenost alway izkazujemo vrednost .Če želite vračilo, ker postavko " napake ali kakšne druge težave s kakovostjo, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.pristojbine v zvezi z reback poštni treba prehitel sami.

O nas&Storitve

Smo strokovno trgovsko podjetje v Yiwu, ki je znan po blagovnem trgu na Kitajskem.Poskrbimo, Ugodne cene znanja na visoki kakovosti,ker smo ženske obleke proizvodne tovarne.Želijo si imeti prijeten nakup!Dobavljamo pada dostava/trgovina/design po meri.

Oznake: Inuyasha majica s kratkimi rokavi, naruto oblačila telovnik, harajuku slog, zapestnica konoha, naruto otsutsuki, graphic tee ženske, naruto majica, oversixed graphic tee, sasuke uchiha obleko, naruto tshirt.

Napiši mnenje

Nov poletni anime naruto majica harajuku prevelik T-shirt Moda priložnostne grafični človek T-shirt

Nov poletni anime naruto majica harajuku prevelik T-shirt Moda priložnostne grafični človek T-shirt

Podobni izdelki