Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Ocean Val Projektor daljinskem upravljalniku Projektor Lučka 7 Barva Spreminja, Predvajalnik Glasbe Noč Svetlobni Projektor za Otroke, Odrasle Spalnica Povečaj

Ocean Val Projektor daljinskem upravljalniku Projektor Lučka 7 Barva Spreminja, Predvajalnik Glasbe Noč Svetlobni Projektor za Otroke, Odrasle Spalnica

€13.75

-28 %

€19.10

Nov izdelek

Dve sto milijonov sto trideset sedem Dve sto milijonov dva tisoč šest sto štirideset in pet
Vrsta Vzdušje
Je Na Baterije, Vključene Da,
Blagovna Znamka Coquimbo
Številka Modela ocean val Projektor
Certificiranje CCC
Je Baterije Potrebno Da,
Uporaba Počitnice
Telo Material Plastični
Vrsta Baterije AA
Postavka Vrsta nočne luči
Vir Svetlobe LED Žarnice
Vir Napajanja Suhe Baterije
Proizvodnja Električne Energije Stikalo
Poreklo CN(Izvora)
Je Svetil Vključeni Da,
Je Pametno Napravo No
Napetost 12V
Oblika KROG
Moč 6-10W

Ocean Val Projektor daljinskem upravljalniku Projektor Lučka 7 Barva Spreminja, Predvajalnik Glasbe Noč Svetlobni Projektor za Otroke, Odrasle Spalnica

Mini Pomirja Projektor Svetlobe, Projekt aurora borealis in nebular luči na Strop ali Steno,Ustvarja Romantično,se Sprostite,Prijetno Vzdušje, pomirjajo in udobje otroci spat, prav tako kot nalašč za doseganje sproščujoče, pomirjujoče

7 Svetlobe Projekcija Načini, bi obmorskih doma vam, da si kos (ocean) v več sprememb barv

Vgrajen Mini Predvajalnik Glasbe: Opremljena s TF card slot(TFcard, ki niso vključeni)in vgrajeno mini zvočnik, uživajte lullaby glasbe, sproščanje, meditacija glasbo, medtem ko vstavite TF kartico ali se povežete z zunanji zvočni vir.In obstajajo štiri vgrajene v lullaby glasba: gozd insektov zvoke, ocean val morja gulls zvoke, ki izhajajo vodnih ptic in zvoki, ki vesel zvoki narave.

AUTO OFF TIMER: obstaja 1 hr/2hrs/4h možnosti, s te nastavitve in možnosti za nadzor vaš svetlobe brez vstajanje iz postelje; USB &Baterija Napaja,prihaja z USB kablom(Adapter ni priložen),in nadzor s tako touch senzor in krmilnik(2*AA baterije, ki niso vključene)

Kako Uporabljati:

1,Dolgo Odprete tako, da Pritisnete tipko 3 sekunde, da vklopite luč način 1 svetlobe,medtem ko je lullaby glasbe 1 igralec.

Kratko Pritisnite Stikalo za Spreminjanje svetlosti Način in Lullaby Glasbe

3.Če boste le morali zamenjati skladbo,prosimo, kliknite na daljinskem upravljalniku ali gostitelja na naslednjo skladbo

4.Medtem ko Vstavljate TF kartici ali v Zunanji Zvočni Vir,Lullaby glasbe samodejno izklopi

5.Pritisnite na daljinskem upravljalniku H1 / H2 / H4 navesti projektor nočna bo samodejni izklop po časovnik 1H/2H/4H.

6.Ko vstavljanje zunanjih virov, gostitelj in daljinski upravljalnik Prejšnjo ali Naslednjo pesem ni bila vodena.

7.Pritisnite daljinski upravljalnik, ČASOVNIK za IZKLOP gumb za preklic programirano funkcijo.

8.Dolgo odprete tako, da pritisnete tipko za zaustavitev.

Pakiranje seznam:

1*Ocean val noč svetlobe

1*ujemajo, USB kabel

1*daljinski upravljalnik (baterije niso vključene)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.trboje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.trboje.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Oznake: projektor star, levi matica, krava ugrabitev lučka, mini led projektor z baterijo, dekor ocean, aurora projektor, projektor letnik, otrok projektor, generacija mavrica projektor, barva glasbe za dom.

Napiši mnenje

Ocean Val Projektor daljinskem upravljalniku Projektor Lučka 7 Barva Spreminja, Predvajalnik Glasbe Noč Svetlobni Projektor za Otroke, Odrasle Spalnica

Ocean Val Projektor daljinskem upravljalniku Projektor Lučka 7 Barva Spreminja, Predvajalnik Glasbe Noč Svetlobni Projektor za Otroke, Odrasle Spalnica

Podobni izdelki