Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! LCD 3D Tiskalnik UV smole za zdravljenje lučka lučka za pogon solar gramofon s darilni embalaži in orodij, ki jih lahko DIY za sušenje postajo omara Povečaj

LCD 3D Tiskalnik UV smole za zdravljenje lučka lučka za pogon solar gramofon s darilni embalaži in orodij, ki jih lahko DIY za sušenje postajo omara

€31.03

-10 %

€34.48

Nov izdelek

Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Print head
Blagovna Znamka FUNGDO

To povezavo samo ladje iz ES, AS in NAS

To je preprost DIY UV sušenja kabinet rešitev za vgradnjo, s določanju UV svetlobe na vrh posebno oblikovani darilni polje, dal na gramofon na notranji dnu polje, boste dobili svež zdravljenju postaje v 20 minutah.

Odraz stanja in gramofon lahko pomaga pri zdravljenju celo bolj

Ta UV lučka s 6 high power 405nm UV LED , lahko hitro sušenja na 405nm UV smolo tiskanih predmetov, bo trdnih predmetov učinkovito in porabijo manj časa, kot ponavadi načine

V 5 cm svetlobe, smolo, lahko zdravilo v 10-15 sekund, vendar debelejši deli, ki potrebujejo več časa.

Zaradi močne UV svetlobo izhod, prosimo, jedilni oči zaščita naprave ko uporabljate to svetlobo.

UV Svetloba Podrobnosti

Svetilnost . 6W moč in 60 W UV svetloba, ki vplivajo na

Vhodna moč: AC 85V-264V, 50-60Hz 0,3

Max Izhodna napetost: DC:10-27V 300mA+/-5%

UV svetloba Velikost: 115x87x76 mm

Darilo Polje Podrobnosti Darilo polje velikost:140*110*220mm

Darilo polje Material : Trdi Kartico Krovu Papirja(dar polje je načrta za maksimalno uporabite paket,je dovolj močan za normalno uporabo, vendar ne, kot je močnejši kot jeklo ali očala ), največja zdravljenju velikost 123*100*160 mm.dovolj dobro za najbolj 5.5" LCD 3D Tiskalnik za uporabo.

Barva:Črna

Watch window color:Črni Čaj

Pripomočki: refleksija stanja,*3 ,M4 vijak(vključno z matico in ploščica)*4,Svetlobe podporo odbor*1,izvijačem*1

, Zbrati manual *1

Sončne Gramofon Podrobnosti:

Izdelek material: ABS

Barva:Srebrna/Bela Naključno

Toplotno odporen temperatura: 80℃

Hladno odpornost temperatura: -20 ℃

Sončne baterije napetost :1.2 V

Obremenitev največja teža: okoli 300 g-500 g

Največja hitrost vrtenja :4.5 krogih/min

Velikost: cca. 10 x 10 x 4.5 cm / 3.94 x 3.94 x 1.77 palčni

Pladenj premer: pribl. 9 cm / 3.54 palčni

Sukanje zaslona, ki vozijo z UV svetlobo, ne imeti druge stikalo za nadzor nad njim, luči, bo zavrtite, tako da nimajo časa, kar potrebujete za nadzor sušenja čas ročno .

V parcking seznama

1* UV svetlobo(Črna/Siva)

1*sončna vrtljivi zaslon

1*Posebno darilo polje lahko spremeni, če želite uporabiti kot sušenja ohišje(vključno z montažo pribor)

Ključna točka 1: Posebno oblikovane šatulji ki jih močna lepenke,ne le ponujajo zaščito za UV svetlobo in sončne gramofon med prevozom, vendar se lahko tudi spremeni v koristno za zdravljenje prostora. 2 Z odraz stanja, da naj UV svetlobe osredotočiti na elemente, da se cured bolje , dodaj sončne gramofon za vrtenje element, ki tako lahko pomaga, da se cured celo bolj

3: Z oči zaščito stanja watch okno, dodajte tech razsvetljava vpliva na vaše workroom med uporabo, vendar pa zaradi močna UV svetloba izhod, prosimo, jedilni oči zaščita naprave ko je videti svetlobo o za dolgo časa.

4: Enostaven za montažo in enostaven za uporabo 5: Primerjava drag, razsoljevanje, kabinet,to je gospodarsko, primerjavo z drugimi DIY ohišje, prihranite čas.

Če v vašem mestu, bi, prosim, kliknite na desni vtič

Garancija

1 Leto standardne garancije, ki jih ponuja tovarniško od postavka podpiše dobavnico.Ker drag international shipping stroški, zamenjajte zdrobljen deli bodo No. 1 izbira, ko začnete poprodajnih storitev, samo predmete, hudo poškodovana, da ne more določen za zamenjavo, nato pa smo sprejeli celoten sklop exchange.

Dostava in Dajatve

To traja približno 1-3 delovnih dni, ko je naročilo potrjeno, bomo izbrali najbolj zanesljive storitve so na voljo, kot so DHL,UPS,Fedex, za standardni paket, poseben paket se spremeni v priporočeno pošto ali špediter agencija priporočeni način.To bo trajalo približno 7 do 20 dni za roko.Če ne prejmete vaš izdelek v roku 20 dni.Prosimo, pišite nam takoj.Mi se ne odziva vsaka dajatev v stranke državi, Če imate kakršno koli vprašanje o davčnih, prosimo, obrnite na nas, preden naročite.

Nakup Navodila

V času nakupa, prosimo vključujejo naslednje informacije znotraj vaše Naročilo pripombah področju:

Kontaktno telefonsko številko samo za ladijski promet namene. (Mednarodna dostave zahteva vaše znamenje, zato smo se zahteva vašo telefonsko številko in obljube, ne pa tudi informacije tretjih oseb)

Plačilo

Depozitni

Kreditne Kartice

Vračilo kupnine

Mi vse odgovornosti med porodom.Če ne prejmete vaš element, vam bomo povrnili CELOTNO denar ali poslali nov izdelek v skladu z vašo zahtevo.

Tehnična Podpora

Če potrebujete kakršno koli pomoč na vaš element problem, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Imamo strokovno skupino za tehnično podporo za vse predmet prodaje.Če potrebujete kakršno koli pomoč na vaš element problem, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, na našo tehnično podporo bo tam, da vam pomagajo

Povratne Informacije & Stik Z Nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da pošljete e-pošto na našo customer service ,bomo odgovor boste v roku 24 Ur v delovne dni, ali lahko pustite, pustite živeti sporočilo, ki nam v trgovini messager.

Oznake: 3d kamiondžija, velika leni susan, 3d tiskalnik pribor profil, elegoo smole, hotend v6, makerbase mks, , 3d človek majica, 3D Tiskanje, edaja 3 pro nadgradnja, moški gramofon.

Napiši mnenje

LCD 3D Tiskalnik UV smole za zdravljenje lučka lučka za pogon solar gramofon s darilni embalaži in orodij, ki jih lahko DIY za sušenje postajo omara

LCD 3D Tiskalnik UV smole za zdravljenje lučka lučka za pogon solar gramofon s darilni embalaži in orodij, ki jih lahko DIY za sušenje postajo omara

Podobni izdelki