Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 10pcs EL Amp Nakamichi Zvočnik Banana Vtikač Priključka Povečaj

10pcs EL Amp Nakamichi Zvočnik Banana Vtikač Priključka

€7.10

-25 %

€9.48

Nov izdelek

Številka Modela banana vtič

GV Amp Nakamichi Zvočnik Banana vtikač priključka

Stanje: Novo Blagovno Znamko

Tehnični Podatki Material : Baker.Pozlačeni, Čistega bakra narejeno, nemagnetnih.Namestitev kabla z žico velikosti do 4 mm.Dvojno vijake na daljavo, brez spajkanja.Sprejema 8AWG, da 20AWG zvočnika žice.Barve, kot je pokazala slike.

Pakiranje vključeni 100% Čisto Nov v Trgovini na paket. 5 Para EL Amp Nakamichi Zvočnik Banana vtikač priključka.

Vaše Zadovoljstvo , Naš Opravljanju !Dostava Smislu Mi Ladje po vsem Svetu, iz Hong Konga .Element, ki bodo dobavljeni iz 1 - 3 delovnih dneh od dneva, Hong Kong s Standard Zračno Pošto po polno plačilo prejeli.Stroške dostave za vse države enaki .Elementi se lahko združijo v en račun, vendar skupni ladijski promet pristojbina bo vsota vsak element, ki je ladijski promet in manipulativni brezplačno.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Čas dostave je 1 do 3 delovne dni za obdelavo naročila po prejetem plačilu.Mednarodni kupci, bi morali preveriti z njihovimi lokalnimi agencija za carinske informacije.Običajno dobavni rok je približno 10-22 delovnih Dni za Prihod za večino Držav.

.10-20 delovnih dni, v Avstralijo.

.10-20 delovnih dni, da ZDA/ Kanada.

.10-22 delovnih dni, da večjih mestih v Evropi.

.3 - 4 tedne, da Italija , Brazilija.Prosimo, poskrbite, da boste lahko sprejmete Int ' l dostava časa, preden ponudbo.

Garancija & politika Vračanja, Če boste ugotovili, da je vsak problem na element, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu izdelka.Vrne prispevke, ki mora vsebovati originalni embalaži in z vsemi dodatki.Bomo nadomestili novega za vas.Bomo plačali za ladijskega stroškov za ponovno pošiljanje predmetov, medtem ko kupci, ki so odgovorni za poštne stroške.

Prometnega Davka Brez davka se zahteva..Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca ' s odgovornosti.

Način plačila sprejemamo samo.Če še nimate računa, prosimo, pojdite www..com za registracijo.vaše ime in priimek in naslov za dostavo mora biti vključeni v plačilo.

Oznake: priključek nakamichi, nakamichi rca, banana priključek, nakamichi, banana nakamichi, i30 el ročaj, i30 el cob, polje dotik, banana priključek nakamichi, 4 mm banana.

Napiši mnenje

10pcs EL Amp Nakamichi Zvočnik Banana Vtikač Priključka

10pcs EL Amp Nakamichi Zvočnik Banana Vtikač Priključka

Podobni izdelki