Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Nosljivi Spalne Vreče, Za Kampiranje Spalna Vreča Lazy Toplo Potovanje Enostavno Prenašanje Prenosni Deli Za Hojo, Pohodništvo, Kampiranje Na Prostem Povečaj

Nosljivi Spalne Vreče, Za Kampiranje Spalna Vreča Lazy Toplo Potovanje Enostavno Prenašanje Prenosni Deli Za Hojo, Pohodništvo, Kampiranje Na Prostem

€61.23

-6 %

€65.83

Nov izdelek

Kategorija Bombaž Spalna Vreča
Polnjenje Bombaž
Velikost S/M/L
Tkanine Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Ljudje, Ki Se Uporablja Za odrasle
Enojni/Dvojni Spalna Vreča Preplete Enotni Spalna Vreča
Udobno Temperaturno Lestvico [-10℃~-20℃]
Številka Modela Spalna vreča
Slog Mumija
Sezona Pozimi
Dolžina Lengthened (1.8 m-2 m Height)

Bullet Točk:

1、Ločevanje Zadrge: Je pomagal priti ven in noter enostavno in prihaja z priročno nosite vrečo za kompaktne prenosljivost.Vabimo vas in vaše otroke, da uživajo toplino, udobje in praktične funkcije tega nagrajene, inovativno in zabavno sleepwear sistem!

2、Dejanski Ukrep: M polna dolžina: približno 180 cm/70.8 palčni, primerni za višino: okoli 150-160 cm/ 60-63 palčni; L celotno dolžino; okoli 190 cm/74.8 palčni, primerni za višino: približno 160-170 cm/63-67 palčni; XL poln dolžina: približno 200 cm/za 78,7 palčni,primerni za višino: približno 170-185 cm/67-72.8 palca.

3、Poliestrskih Vlaken Material: Poliester vlaken; votla bombaž.nepremočljiva in windproof, da bi to spalno vrečo, mehko, toplo, udobno in trajne.

4、Udobno Temperatura: -5℃ do +53 ℃ ; idealen za kampiranje na prostem, sleepovers, družinskih obiskov, in drugih okoliščinah, kjer ni dovolj postelj za vse.Kot nalašč za moške in ženske.

5、Enostaven za Izvedbo in Vzdrževanje: spalna vreča je zelo preprosta za roll v stiskanje vrečo, kot nalašč za vaše potovanje ali sleepover noč; ko se umaže, jo operite s pralni stroj in suho stanovanje.

Značilnosti: 1. To za celotno telo, spalna vreča vam daje možnost, da hodi ali ven, ne da bi morali odstraniti spalno vrečo.

2. Udobje mansarda polnjenje in poliester podloge, da to spalno vrečo, mehko, toplo, udobno in trajne.

3. Primerna za kampiranje na prostem, sleepovers, družinskih obiskov, in drugih okoliščinah, kjer ni dovolj postelj za vse.

4. Posamezne zavit, enostaven in priročen za uporabo, stroj.

Specifikacija:

Material: poliester vlaknin, bombaž

Velikost grafikona:

M: pribl.180 cm/70.8 palčni (glave do pete), ki so primerni za ljudi, 150-160 cm/ 60-63 palca.

L: pribl.190 cm/74.8 palčni (glave do pete), ki so primerni za ljudi, 160-170 cm/ 63-67 cm.

M: pribl.200 cm/za 78,7 palčni (glave do pete), ki so primerni za ljudi, 170-185 cm/ 67-72.8 palca.

Seznam Vsebine:

1*Nosljivi Spalna Vreča

Pogosta VPRAŠANJA: 1.Lahko bi na Debelo in padec ladijskega prometa Naročilo?Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.In normalno, da ne pustite vse informacije o nas na parcele. 2. Kako dobiti informacije o sledenju?

Sledenje informacij bo na voljo v 5-10 dni po tem, ko je bila prihajajo ven.Pišite nam, če imate težave v sledenje podatkov. 3.kaj pa, če dobiš proizvode z napako ali ne prejmete izdelka v varstvo časa?

Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete ali ne prejmete , se obrnite na nas takoj, ko ga prejmete, preden odprete spora.Mi bo dala najboljšo rešitev.Dostava in package: Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda še malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.Pon. pošiljanje in vračilo: Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejemate

napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: l spalna vreča, zložljiva torba, država spanje, bany spalna vreča, krila spanje, ptica na prostem, zelena šport, kat spalna vreča, zanko carry bag, u spalna vreča.

Napiši mnenje

Nosljivi Spalne Vreče, Za Kampiranje Spalna Vreča Lazy Toplo Potovanje Enostavno Prenašanje Prenosni Deli Za Hojo, Pohodništvo, Kampiranje Na Prostem

Nosljivi Spalne Vreče, Za Kampiranje Spalna Vreča Lazy Toplo Potovanje Enostavno Prenašanje Prenosni Deli Za Hojo, Pohodništvo, Kampiranje Na Prostem

Podobni izdelki