Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Posnetek na Fan Voziček Fan Polnilna Baterija Upravlja Prenosni Desk Fan Močan 3 Hitrosti 360 Stopinj Vrtljiv Osebnih Fan Povečaj

Posnetek na Fan Voziček Fan Polnilna Baterija Upravlja Prenosni Desk Fan Močan 3 Hitrosti 360 Stopinj Vrtljiv Osebnih Fan

€11.83

-26 %

€15.99

Nov izdelek

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Napetost (V) 5V
Daljinsko Upravljanje Funkcija No
Časovna Funkcija Ni Čas
Blagovna Znamka FGHGF
Moč (W) Drugo

[Močan fan] posnetek na ventilator je vgrajen v čisti baker narejen brushless motor, ki je močnejša kot običajno motor, ki lahko podpirajo rezila delujejo pri visoki hitrosti, da proizvaja močan hladen veter, 3 nastavljiva hitrost vetra vam več z uporabo možnosti glede na različne potrebe, mini fan bi bilo najboljše hlajenje artefakt, v vročih dneh.

[Močna objemka]iz Nerjavečega jekla, izdelane okrepljeno pomlad daje objemka močan oprijem, dodani z nedrsečo gumo na oneside clip za pomoč pri osebni fan trdno pritrjene na vrv, cevi, voziček, tekočem traku in drugi robovi, fan tudi stoji dobro na mizi, ki bi se prav tako odlično kot desk fan.

[Dvojno Moč] 2000mAh 18650 baterijo podporo prenosni ventilator neprekinjeno delo za 2.5 - 6 ur glede na različne hitrosti vetra, priloženi USB kabel za polnjenje, ki je združljiva z RAČUNALNIKOM/prenosni računalnik, moč banke, AC adapter, avto polnilnik in drugo vrata USB, ki omogoča polnjenje baterije je kjerkoli in kadarkoli, baterijski pogon ventilatorja, ki je kot nalašč za vse zaprtih prostorih in na prostem priložnostih.

[360° Vrtljivost] To trmast osebnih ventilatorja je lahko ročno vrtenja in nagiba 360 stopinj, tako horizontalno in vertikalno za usmerjanje zraka, na kateri koli kot želiš, samo posnetek gor in prilagodite glavo primerni smeri, da uživajo v A/C kot hladen vetrič prosto.

[Lepe design] voziček fan je 2019 zasnovan nov slog, ki je v odlično obrti in gladke linije, ki so izdelane iz premium ABS materiala, ki je trajno in izgleda high - end, bela pokrov tekmo z rumeno rezila, ki izgleda čisto in sveže, je povsem primeren za sodobno dekoracijo vašega doma, kuhinja, pisarna, itd.

Specifikacija

Funkcija 1: 3 nastavljiva hitrost

Funkcija 2: 360 stopinj vrtljiv

Zmogljivost baterije: 2000mAh

Baterija zadnji čas: 2.5 - 6h

Baterije napetost: 3,7 V

Moč: 2 - 9W

Barva:Bela

Material:ABS

Velikost:20*13*17 cm

Vsebina Paketa:

1 * ventilator

1 * Napajalni Kabel

1 * Priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: stari oglaševanje, 200 fan, matično ploščo xs, farrata podstavek ventilatorja, ventilator moč sončne, fan tabl, gume tangentno fan, mikro sončna fan, srčkan stojalo fan, velika prenosni ventilator.

Napiši mnenje

Posnetek na Fan Voziček Fan Polnilna Baterija Upravlja Prenosni Desk Fan Močan 3 Hitrosti 360 Stopinj Vrtljiv Osebnih Fan

Posnetek na Fan Voziček Fan Polnilna Baterija Upravlja Prenosni Desk Fan Močan 3 Hitrosti 360 Stopinj Vrtljiv Osebnih Fan

Podobni izdelki