Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Cuntdown svetlobe ne pozabite, rekviziti za resnično življenje soba pobeg realnost soba pobeg oprema Povečaj

Cuntdown svetlobe ne pozabite, rekviziti za resnično življenje soba pobeg realnost soba pobeg oprema

€100.67

-16 %

€119.85

Nov izdelek

Številka Modela P75
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Blagovna Znamka Doitforu
pobeg sobi stranka pobeg sobi stranka
pobeg igre soba Da,

cuntdown svetlobe ne pozabite, rekviziti za resnično življenje soba pobeg realnost soba pobeg oprema

Kratka predstavitev izdelka:

To je treba uporabiti v resničnem življenju soba pobeg igra, ko se igra začne , luči, ki sveti na randon , ga lahko nastavite tako, sveti čas obliki ene ure do štirideset krat , igralec naj ne pozabite, prižgejo pozicije , in vstavite sveti kraji pred coundtown čas .to bo sprožilo rekvizitov, da odprete ključavnico .

Slika samo za referenco.Če potrebujete sliko, prosimo, obrnite na nas.

Ta niz izdelek je sestavljen iz:

napajalnik

krmilnik

električno zaklepanje

Črna plošča

Kupec opombe:

Ne skrbite, tudi če nimate veliko znanja o električnih quipments, ker naši izdelki so vse enostavno priključitev

NAKUP OPOMBE: Pred nakupom Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.smo profesionalni tehniki pripravljeni odgovoriti na vaša vprašanja.če ste naročilo,pls pripomba jasno element# in količine, ki jih potrebujete, vam bo dostava blaga v 10 delovnih dneh po prejemu vašega plačila.Poskrbite, da pustite vaš pravi naslov in telefonsko številko, tako da se lahko blago priti do vas.Po prejemu blaga 1.Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete tudi predmeti, ki jih prejmete.morate nas kontaktirajte v roku 5 dni po prejemu blaga.In jo je treba plačati vse dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje. 2.Če je blago, ki ste jo prejeli, je poškodovan ali nepravilno odpremljeno, nas lahko kontaktirate jokav, 5 dni po prejemu blaga in se slike za nas, da preverite.Če je to naš problem, bomo zameno za vas in bomo privoščiti, ladijski promet pristojbina.Povratne informacije 1.Vaše mnenje je za nas zelo pomembna, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto. 2.Če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitve ali imate kakšno vprašanje,pls ne okleval, da nam poveste, Bomo dela z vami in poskušali naše najboljše, da bi rešila težave.Hvala!

Oznake: vezenje blazino, lučka vrtoglavica, dekor lobanje, minecraft igrača, človek glušnika, ovratnik odklopite, st valentin, miniatur hiša, žaba klobuk, 19 glock.

Napiši mnenje

Cuntdown svetlobe ne pozabite, rekviziti za resnično življenje soba pobeg realnost soba pobeg oprema

Cuntdown svetlobe ne pozabite, rekviziti za resnično življenje soba pobeg realnost soba pobeg oprema

Podobni izdelki