Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Avtoradio 2 Din, Zaslon na Dotik, GPS Navigacija DSP Enota Za Renault Megane 3 Fluence 2009-Stereo Sprejemnik Multimedijski Predvajalnik Povečaj

Avtoradio 2 Din, Zaslon na Dotik, GPS Navigacija DSP Enota Za Renault Megane 3 Fluence 2009-Stereo Sprejemnik Multimedijski Predvajalnik

€280.39

-39 %

€467.31

Nov izdelek

A/C info opreate na zaslonu
Din Double Din
Operacijski Sistem Android 10.0 OS
Element Teža 5kg
Certificiranje CE
Napetost 12V
Out Power 4*60 W
Wifi Vgrajeno
Garancija 1 Leto
OSD Jezik angleščina
Prilegajo Avtomobilu Za Renault Megane 3 Renault Fluence 2012 2013 2014
Posebne Funkcije Wifi Funkcija
TF/Micro SD Slot, 1
Podpora Avto Za Renault Megane 3 Renault Fluence 2015
RAM 4G
Ločljivost 1280*800
Max Zunanji Pomnilnik 64 G
APLIKACIJE Si lahko prenesete app v playstore
Volan Nadzor Functio Podpora
Vmesnik RCA
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Velikost 7-palčni
Digital Media Format DVD-R/RW
Renault Model Fluence
Za Vozila Znamke/Modela renault
WiFi Prejeli Vgrajen WiFi Sprejemnik
Vrsta Materiala ABS
ROM 64 G
Ime Modela AOO-ren

Avtoradio 2 Din, Zaslon na Dotik, GPS Navigacija DSP Enota Za Renault Megane 3 Fluence 2009-2015 Stereo Sprejemnik Multimedijski Predvajalnik Pozornost: 1.Naše navigacija je združljiv Za Renault Megane 3 Fluence 2009-2015

Če vaš centralni nadzor sliko, enako kot spodaj,prosimo, ne oklevajte, da naročite neposredno. 2.PLS pustite vaš avto podrobno sporočilo za nas, ko ne vem, če je obleka za vaš avto.

Pred montažo

Po namestitvi

Digitalna TV

dodatni Zunanji digitalni tv-polje je lahko dotik pod nadzorom na zaslonu.

Radio

AM, FM, RDS, kot digitalno obdelavo signalov, ohranjanje in preimenuj do 30 postaj čipov NXP6686 PHILIPS - najvišja kakovost sprejema, se sprejemnik nahaja v original radio avtomobilov s premium avtomobilov.

Navigacija

GPS + GLONASS sprejemnik: GPS Čip UBX-M8030-KT, 60 kanalov.Zunanja antena v paketu navigacijo z prometa, glasovno klicanje poti in spletni zemljevid posodobitve.Podpira vse navigacija za Android: Yandex, Navitel, iGO, Sygic, Tomtom.Podpira Dual Zone funkcija, lahko deluje več navigacijske programske opreme in glasbe ali video hkrati!Opomba:GPS in GLONASS ne more sodelovati, in GLONASS je samo za ruske kupce.

Glasba

ONLINE RADIJSKE GLASBE: MP3, WMA, WAW, AAC, AC3, OGG, FLAC in drugi.Video SPLETNA TV, VIDEO: Full HD 1080p vse formate: AVI (DivX, Xvid, Mpeg4, h.264), MKV, WMV, FLV, WebM in drugi (priporočamo brezplačno MX Video Predvajalnik) Mikrofon Z Zunanji mikrofon priložen (Mini-Jack priključek 3,5 mm), to je speical za bluetooth telefonski klic samo.Z vgrajenim mikrofonom je speical za aplikacije, nameščene na radiu.

Bluetooth

Vgrajeni,Zunanji Mikrofon, ki je pripravljen za prostoročno telefoniranje z Bluetooth, imenik, da poiščete brezžično predvajanje glasbe iz telefona (A2DP)

OBD2 funkcija

po povezavi Bluetooth diagnostika, branje stopnja napak in krovu informacije.Mini-ELM327 BT brezžični adapter OBD2 diagnostični priključek.Vaš avto morajo biti s priključkom za OBD II,

WIFI

WIFI 802.11 b / g / n 150 Mbit vgrajen, z zunanjo anteno za krepitev wifi sprejem signala.

3G Gostiteljske

Podpora 3G USB modemov (katero koli SIM kartico), komplet - možnost, sklic na opis.Podporo za 3G + WiFi modemov in usmerjevalniki možnost prevzema WiFi Interneta s telefonom (potrebne dostopne točke WiFi)

USB

USB2.0 HOST OTG priključki 2 kos.zadnji podporo USB trde diske do 1TB in okolico.

Ogledalo-link Funkcija

Podpira ogledalo povezavo funkcijo omogočite dvd discreen zaslon isto sliko ali video na zaslonu vašega pametnih telefonov (Zahteva O. S. Android 4.0+, iOS 7.0+).

Pogled Od Zadaj Kamero

Vgrajen fotoaparat, video vhod za povezavo po-trg pogled od zadaj kamero za varno parkiranje.Opomba: Rearview fotoaparat je opcija, ki niso vključene v paket.

Avdio-Video Avdio priključki

AUX 4 Audio Line-out (tulip) + ločenih linearno urejena izhod za Subwoofer.EQ LF MF HF filtri cutoff Podporo + Glasen

ZVOK

TDA7851 4 x 45W / 4Ohm maksimalna moč na chetyrehomnoy akustika 4 x 80W / 2Ohm maksimalna moč na dvuhomnoy akustika 4 x 55W / 2Ohm @ 14,4 V, 1KHz, 10% Odlično delo na 2 Ohm obremenitev Izkrivljanje AFC ustrezajo razred Hi-Fi.

Vsebina Paketa:

1.GPS antena 2.GPS zemljevid za vašo državo 3.USB adapter 4.Avdio in video vhod kabel 5.napajalni kabel 6. Mednarodni standard karton polje 7. Če potrebujete več dodatki, lahko iščete neposredno v naši trgovini ali nam pišite!(TPMS.OBD.DVB.DVR..)

O vgradnji predlog, po tem, ko ste ga kupili:

Priporočamo vam, da si poiščete strokovno installer v vašem lokalnem območju, ali poseben car audio in video trgovina za namestitev navigacije, ki vam prihrani čas in prepreči, nepravilne namestitve, da poškoduje vaš računalnik.Kakršno koli pomoč, če potrebujete pls obrnite na nas.Hvala

Operacijski Sistem:Čisti Android 10.0 OS ,8 core,7 palčnim IPS 1024*600 zaslon na Dotik;

1.Sistema Android, 2 gb RAM + 32GB ROM; 2.Android system, 4GB RAM + 64GB ROM;

Pogosta VPRAŠANJA: 1-DAVČNA cena ne vključuje vse davke, kupec treba plačati davek .vse parcele so predmet Carinske kontrole plačevanja tarif. 2-samoti je cena, ki ne vključuje dhl samoti zaračuna, če v vašem mestu, ki je oddaljeno območje v dhl, boste morali plačati več 40usd remtoe področju brezplačno, če ne boš plačal, prodajalec ne bo poslal z dhl. 3-Kako dolgo traja, da pridejo na Splošno bomo poskrbeli pošiljko v 1-2 delovnih dni, ko je plačilo potrjeno, in sodelujemo z DHL(5-7 dni) in EMS (13-25days) za dobavni rok 4-Namestitev predlagamo, da kupci sprejmejo izdelke za avto servic trgovini, da bi našli strokovnjaka, da ga namestite,saj napačna namestitev lahko demage naprave.če imate kakršne koli težave z napravo,prosimo, imenik nas, preden odprete spora,bomo poskrbeli za dobro rešitev za vas,najbolj sporu zaradi napačne uporabe ali namestitve. 5-Garancija nudimo eno Leto Garancije Servis za izdelek.ENO Leto Tovarniške Garancije(dodatki niso vključeni).Garancija se razveljavi kot: (1) Škoda, ki jo povzroča: Nepotrebnega obrabe & solza, umazanijo, zlorabe, nepravilne namestitve ali delovanje, malomarnosti, nesreče. (2) kakršne Koli škode, nastale zaradi nepravilne embalaže, ko kupci vrnete izdelek za nas. (3) Če je predmet, ki je bil razstavljen oziroma popravljen s strani nepooblaščene osebe. 6-Vrne in Vračilo Vse elemente, ki so čisto nove naravnost iz tovarne.V primeru, da ste prejeli element, ki povzroča napako, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko se prijavite na prejem.Povrnili vam bomo, ali ga zamenjate.Vrnitev v roku 7 dni po prejemu, je mogoče vračilo (izključitev ladijski tovorni) se Vrnete v roku 20 dni po prejemu, lahko nadomesti.Vrnitev v roku 1 leta od datuma nakupa mogoče popraviti.To je strank odgovornost do plačila za povratno poštnino in ladje element nazaj k nam.Mi bomo poslali nazaj na naše stroške.Vse se vrne, mora biti potrjena z naše po pomožno osebje, ne odgovarjamo za morebitne vrnitve paketa brez predhodnega obvestila.Za ne-napako vrne, bo upravna taksa uporablja. 7-Povratne informacije *Če ste sreçni, ko ste prejeli naš izdelek, prosim, pustite nas 5 start povratne informacije, svoje pozitivne povratne informacije bodo najboljše gonilna sila za nas. * Če niste zadovoljni s tem nakupom,ne odprete sporu,se obrnite na nas v 24 ur,bomo ostanite v stiku z vami, dokler bo problem rešen.

Oznake: renault megane 3 gps navigacija, reno megane 3 android, renault enota, za renault megane 2, mp3 predvajalnik s podporo za bluetooth, fluence megane android, renault megane 2 post radio, android avto avdio korejski, led renault megane 1, renault fluence navigacijo z bluetooth, renault fluence radio večpredstavnostnih.

Napiši mnenje

Avtoradio 2 Din, Zaslon na Dotik, GPS Navigacija DSP Enota Za Renault Megane 3 Fluence 2009-Stereo Sprejemnik Multimedijski Predvajalnik

Avtoradio 2 Din, Zaslon na Dotik, GPS Navigacija DSP Enota Za Renault Megane 3 Fluence 2009-Stereo Sprejemnik Multimedijski Predvajalnik

Podobni izdelki