Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Sextoy, Ženski Vibrator ,Sex Igrače za Žensko, G Spot, Erotično, Sex Shop,opozarjanje z Vibrator,močan Vibrator za Klitoris,rabbit Vibrator Povečaj

Sextoy, Ženski Vibrator ,Sex Igrače za Žensko, G Spot, Erotično, Sex Shop,opozarjanje z Vibrator,močan Vibrator za Klitoris,rabbit Vibrator

€21.93

-50 %

€43.87

Nov izdelek

Številka Modela HT-231
Hrup Manj kot 48 decibelov
Frekvenco Vibracije 11 načini vibracij
Nepremočljiva Da,
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Napajanje Polnjenje prek kabla USB
Vrsta G-Spot
Paket Zasebnost paket
Material Medicinske užitni silikona
Blago Certifikat Kakovosti 3C
Velikost 200mm*35mm*28mm
Značilnosti Vibracije plus G točko jezika trenja
Blagovna Znamka YEAIN

24008042551169850

O izdelku

1---Zdravo Materialov iz najvišje kakovosti medicinskega silikona in ABS, Ne samo, da Ni Značilen Vonj!Vendar je tudi udobno in se počuti super, na koži.

2---Ergonomska Oblika Mehko jezik design: Uporabite jezik, da draži zasebnega prostora, To massager je gladka, ergonomska, Omogoča preprosto vstavite v nožnico in lahko dosežejo natančno G Samem.

3---12 Vzorce Vibriranja 12 Vibracij, da bi povečali svoj užitek ne glede na to, kakšne volje ste!Ali vam je všeč počasi in enakomerno vibes ali močnih in hitrih impulzov, Massager hitrosti v razponu od nežen kot masažni valj za močan gnetemo.

4---Nepremočljiva Uživajo svobodo, da uporabite svoje massager v kad, tuš kabina, kopalna kad Jacuzzi, ali kjer koli si želim.Mehko in enostavno za čiščenje.Združljiv z obema vodni osnovi in na osnovi silikona maziva.

5--- Izklop Ko Delajo Skoraj tiho vibriranje, da vas potopi v ekstremnih skrivnost prostor.mogoče ga je uporabiti z USB polnjenjem,vendar priporočamo polnjenje s Apple Polnilnik.Tako kot vse naše vrhunske proizvode, vibrator palico, ki je 100% diskretno, bomo imeli posebno zaprti škatli, neoznačeno embalažo, ki je zaupne dostave, express naročila, ne da bi zapustili vse občutljive besede.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan. (Prosim, ne vas prosimo, da dajejo slab pregled ali nevtralen komentar, se prosimo obrnite na službo v času, prepričani smo, da je izmenjava boste dosegli boljše rezultate.Hvala)

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo.

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Oznake: besen rabbit vibrator, zajec spol igrača, bdsm silicij, živahno rabbit vibrator, seks igrače, dildo sex shop, gume silicij, sex shop ženske, sextoy ženska, moški sextoy.

Napiši mnenje

Sextoy, Ženski Vibrator ,Sex Igrače za Žensko, G Spot, Erotično, Sex Shop,opozarjanje z Vibrator,močan Vibrator za Klitoris,rabbit Vibrator

Sextoy, Ženski Vibrator ,Sex Igrače za Žensko, G Spot, Erotično, Sex Shop,opozarjanje z Vibrator,močan Vibrator za Klitoris,rabbit Vibrator

Podobni izdelki