Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Strokovno brezzračnim brizganje stroj Brezzračnim Spray Pištolo 3500W 4.0 L Brezzračnim Barve Škropilnica GTB850 barvanje strojno orodje Povečaj

Strokovno brezzračnim brizganje stroj Brezzračnim Spray Pištolo 3500W 4.0 L Brezzračnim Barve Škropilnica GTB850 barvanje strojno orodje

€841.57

-29 %

€1 185.31

Nov izdelek

Pokal Glasnosti 4.0 L
Šoba Premera 1,8 mm
Številka Modela GTB850
Vrsta Brezzračnim Spray Pištolo
Uporaba Prenova Ekipe
Vrsta Napajanja električni
Brez Obremenitve Hitrost 3300rpm
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka FengKe
Krmo Tip Tlak

O color : smo Črna , Modra barva na zalogi, vas bomo ladjo iz stroja Naključno Prosimo, Upoštevajte: Vse stranke bodo dobili 20M Visoka tlačna cev !

Visokotlačni brezzračnim brizganje stroj Strokovno Brezzračnim Spray Pištolo Brezzračnim Barve Škropilnica GTB850 barvanje strojno orodje

Model: GTB 850

Uporaba:Paint Spray Pištolo

Pokal Prostornina: 4.0 L

DIY Material:Električni

Tip:Brezzračnim Spray GunFK4

Številka modela:GTB 850

Ime :brezzračnim barve škropilnica

Moč :3500W 220V

Pokal zmogljivost :4.0 L

frekvenca:50/60Hz

Spray razpon:10-60 cm

tlak:3300PSI

teža:25 kg Značilno:

Jeklo površinska struktura

Epoksi talnih oblog

Oljne barve gradbeništvo

Strešnik industriji vode

Doma dekoracijo gradbeništvo

Gradbeno podjetje

Barve za razprševanje gradnjo ladje

Spray gradnjo silicij blata, alg

umrl brizga

2.Dele stroja, vključno z:

1.Visok pritisk 13M

2.barve škropilnica pištolo (vključujejo škropilnica nasvet(627 629 631) in nasvet stražar

3. 50 cm podaljša cev

Primerna premaz:bazno olje madež,lesni tlak,betonski tlak,emajl,laka,akril lateks barve,oleoresinous premazi,kloriranih ruber,epoksi itd.

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo, prispevkov, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 6-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke

Oznake: voda paint spray pištolo, pictur, električni brezzračnim, električni barve škropilnica, očesa brezzračnim spray pištolo, Vrtni razpršilec, atoma spray, brezzračnim graco barve škropilnica, brezzračnim barve za razprševanje, aurita barve pištolo.

Napiši mnenje

Strokovno brezzračnim brizganje stroj Brezzračnim Spray Pištolo 3500W 4.0 L Brezzračnim Barve Škropilnica GTB850 barvanje strojno orodje

Strokovno brezzračnim brizganje stroj Brezzračnim Spray Pištolo 3500W 4.0 L Brezzračnim Barve Škropilnica GTB850 barvanje strojno orodje