Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! BEYON ŽENSKE BLUZO TOK OVRATNIK PRIVEZAN ČRNI VRH NOVE MODNE ELEGANTNO ELEGANTNO DOBRE KAKOVOSTI MODA PRILOŽNOSTNE MEHKA OBLEKA Povečaj

BEYON ŽENSKE BLUZO TOK OVRATNIK PRIVEZAN ČRNI VRH NOVE MODNE ELEGANTNO ELEGANTNO DOBRE KAKOVOSTI MODA PRILOŽNOSTNE MEHKA OBLEKA

€20.08

-54 %

€43.66

Nov izdelek

Vrsta Tkanine Tkanine
Ovratnik Proti-Vrat
Sezona Poletje
Blagovna Znamka BEYON
Dekoracijo NOBEN
Poreklo TR(Izvora)
Spol ŽENSKE
Številka Modela 36
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa Trdna
Material Poliester

Material: Poliester Rokav Tip: Začasno Slog: Priložnostne Kola: Nastavek Kola Barva: Črna

Velikost grafikona samo za referenco, zaradi osebje ukrepa, bo okoli 3 cm napaka

Prosim, ne preprosto izberete S, M, L, prosimo preverite, ali ste na grafikon pred nakupom

Če ne boste prepričani, da vaš velikosti, prosimo, obrnite na nas in svojo težo in višino.Hvala!

Pošiljke:

Če ste naročilo,prosimo, izberite pošiljanje in plačati za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Bomo obrabe Oh iterms v 5 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Ne bomo guanrantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah., ki lahko vpliva, kako hitro vaše odgovorno.Prosimo, da kupci, ki so odgovorni za vse addional carinske pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za imporation v vaši državi.Tam dodatne pristojbine, ki se lahko stiskanje način, v času dostave.

Ne bomo povračilo stroškov ladijskega za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga, vendar pa kupec se mora prepričati, ali da, da, da, da, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec reponsible za takšne škode ali izgube,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično, da podjetje povrnitev stroškov škode ali izgube.

Kupec bo odgovoren za ladijski promet pristojbina za postavke.

Velikosti ali Fit Vprašanja:

Preden oddate naročilo , vas prosimo, preverite, ali ste na Grafikon skrbno.Če niste prepričani katera velikost vam ustreza , prosimo, da stik z mano , ali pustite sporočilo pod vaše naročilo, da mi poveš svojo težo in višino.Dal vam bom nekaj predlagal.

Barvna Neusklajenost:

Diffrences barve lahko zaradi nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,backgraund itd.Vendar,če mislite, da predmeti, ki jih prejmete v napačne barve,prosimo, comtact nas, da vidim, če za vračilo je možno.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosim, pustite negativni povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden imate negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: perilo trak bluzo ženske, tank zgornji del ženske, uplinjač cbr, afriške dashiki obleko maxi, oblačila elegantno bluzo, črno bluzo ženske, casula poletje obleko, vrh ženske, babydol obleko, gd bluze.

Napiši mnenje

BEYON ŽENSKE BLUZO TOK OVRATNIK PRIVEZAN ČRNI VRH NOVE MODNE ELEGANTNO ELEGANTNO DOBRE KAKOVOSTI MODA PRILOŽNOSTNE MEHKA OBLEKA

BEYON ŽENSKE BLUZO TOK OVRATNIK PRIVEZAN ČRNI VRH NOVE MODNE ELEGANTNO ELEGANTNO DOBRE KAKOVOSTI MODA PRILOŽNOSTNE MEHKA OBLEKA

Podobni izdelki