Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Minimalism pravi 925 sterling srebro kvadratnih rose cvet ogrlice & obeski, elegantna izjavo ogrlica ženska nakit na vratu Povečaj

Minimalism pravi 925 sterling srebro kvadratnih rose cvet ogrlice & obeski, elegantna izjavo ogrlica ženska nakit na vratu

€11.46

-4 %

€12.06

Nov izdelek

Obliko\vzorec Kvadratni
Fine ali Moda Fine
Teža 4.7g~5.05g
Strani Kamna NOBEN
Kovinskega Žiga 925,Funt
Blagovna Znamka HFYK
Drop shipping order Sprejemljiv
Obesek Velikost 13.8 mm*za 13,8 mm
Spol ŽENSKE
Dolžina 46cm+5cm
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Številka Modela H205
barve srebro,zlato
Kovine Tipa SREBRNA
Slog Urad/kariera
Glavni Kamen NOBEN
Veriga Tip Povezavo Verige
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni
Priložnosti Poroka
Postavka Vrsta Ogrlice
Material 100% 925 Sterling Srebrna Garancija

Obesek velikost:13.8 mm*za 13,8 mm

Dolžino ogrlica:46 cm+5 cm

Teža ogrlica:4.70 g~g 5.05

Material:92,5-odstotna sterling srebro in zlato prevlečeno na 925 sterling silver.

Package:prišel bo z darilom polje in eno Srebrno Poliranje Krpo.

Zakaj 925 srebro nakit bo postala črno po nositi dolgo časa?srebra in žvepla v zraku, ki so se odzvali, če ne zaščitili dobro.srebro in toksinov v telesu, so reagirali biti črn.

Kako ravnati črno srebrni nakit?Uporabite Srebrne Poliranje Krpo, da je jasno.

OCENA POVRATNE INFORMACIJE

1.Če ste zadovoljni z našo storitvijo,prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,bomo cenim.

2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,se bomo potrudili, da posel, dokler ne boste zadovoljni, najlepša hvala :)

PO SLUŽBI

1,Če izdelki niso isto kot opis ali zdrobljen v tranzitu.ko boste pokazali slike, ki jih želite, nas,Bomo poslati ali vračilo denarja za vas.

2,Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za vrnitev ladijskega stroškov.

3,Če so elementi, ki je poškodovan,prosimo, povejte nam, takoj za zamenjavo ali popravilo.če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Oznake: 925 sterling srebro sreče cvet, obesek, pravi rose nakit, dekoracijo minimalism 925, pismo ogrlica srebrno 925 zasajene, zlato nakit pravi, bohemian verige, sodobna ženska ogrlica, obroči 925 minimalism, cvet locket, 925 sterling srebrni sneg roža obesek.

Napiši mnenje

Minimalism pravi 925 sterling srebro kvadratnih rose cvet ogrlice & obeski, elegantna izjavo ogrlica ženska nakit na vratu

Minimalism pravi 925 sterling srebro kvadratnih rose cvet ogrlice & obeski, elegantna izjavo ogrlica ženska nakit na vratu

Podobni izdelki