Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Surove Rude Znanih Čisto Celoten Priročnik Za Zeleno Blato Seedpod Lotus Žaba Grelnik Vode Jiang Rongkuan Stare Grelnik Vode Povečaj

Surove Rude Znanih Čisto Celoten Priročnik Za Zeleno Blato Seedpod Lotus Žaba Grelnik Vode Jiang Rongkuan Stare Grelnik Vode

€43.59

-36 %

€68.11

Nov izdelek

Zmogljivosti 201-300 ml
Blagovna Znamka XINCI
Material Vijolična Gline
Kategorija čajnik
kraj izvora Yixing Mesto
Material domače in umetnostne obrti Vijolična

Podjetje certifikat

Kupiti morate vedeti :

1. Cena izdelka

Vsi izdelki našega podjetja so jasno označena cena, ni napačna cena, cena na ceno, ne sprejme, pogajanja ceno, polno 2000 mešana delih glede na raven cen, lahko ne dosega zneska dejanske ravni cen blaga, ne naše toge, razlog je preprost, velika količina cena je nizka, ne obsega pogajanja nesmiselna, prosimo, sporočite.

2, o velikosti

Vse specifikacije in velikosti naši izdelki so ročno izmerili.Vijolična pesek izdelki so ročno izdelane izdelke, sintranje temperatura vpliva na krčenje razmerje, so rahlo napake, ki pripadajo normalen pojav, prosimo, sporočite.

3, na barvo 1: izdelek je prizadela streljanje okolje in svetlost. 2: glede na različnih nastavitev računalniških monitorjev vsak dan, je kromatične aberacije. 3: glede na različnih serijah, peč temperatura je drugačen.Prosimo, upoštevajte, da barve preverjanje je normalno zaradi zgoraj naštetih razlogov.

4. Na področju logistike in tovora

Če količina blaga, ki je majhna, bomo poslali express dostava.Stroški hitre dostave temelji na dejanskih stroških, ki smo ga poslali.Nemogoče je, da bi denar od sorodniki express delivery fee.

Smo le zaračuna 30 juanov za leseno polico, in logistika pristojbina se plača ob prihodu.Prosimo, sporočite.Podjetja logistika, Debon, Tiandi Huayu, Aneng, Chengdu Logistike in drugih velikih in malih logistika, priporočamo, Aneng logistika sorodniki, saj je večina področij Aneng Logistike dostavimo od vrat do vrat, kupcev, da prihranite veliko težav.

5. O:

Naše podjetje se zavezuje, podjetje darila, odpiranje darila, poslovna darila, poslovna, vse leto.Dobrodošli na klic tovarno za razpravo.

6. Na dobavo blaga

Ker so naši izdelki ročne obrti, izdelkov, dostava cikel je več, včasih nekateri izdelki niso na zalogi, ampak tako dolgo, kot je blago, ki je na razprodaji bo vedno proizvaja.Smo ponavadi poskrbi, da se ladja blaga v 48 urah po plačilu s strani sorodnikov.Bomo komunicirati z vami v drugih primerih.

Oznake: jež smole, modra porcelana čaj, set, kravo in prašiča, umetni želve, mačka cedilo, žaba čaj, hippo miniaturni, kitajski emajl vrč, krava obrti, japonski čaj kit.

Napiši mnenje

Surove Rude Znanih Čisto Celoten Priročnik Za Zeleno Blato Seedpod Lotus Žaba Grelnik Vode Jiang Rongkuan Stare Grelnik Vode

Surove Rude Znanih Čisto Celoten Priročnik Za Zeleno Blato Seedpod Lotus Žaba Grelnik Vode Jiang Rongkuan Stare Grelnik Vode

Podobni izdelki