Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Super shark anteno avtomobila radijske antene za signal za SsangYong Rodius Actyon Korando Tivoli Turismo XLV Predsednik Rexton dodatki Povečaj

Super shark anteno avtomobila radijske antene za signal za SsangYong Rodius Actyon Korando Tivoli Turismo XLV Predsednik Rexton dodatki

€15.03

-29 %

€21.47

Nov izdelek

Model Leto VSE
Element Teža 0.23kg
Element Širina 9.6cm
Posebne Funkcije Močnejši signal
Postavka Višina 6.3cm
Blagovna Znamka DA
Postavka Dolžina 17.6cm
Vrsta Materiala ABS,Klavir barve
Ime Modela Za Ssangyong
Avto Maker KIA
Omrežne Obseg FM/AM
Postavka Vrsta Antene
Zunanje Testiranje Certificiranje PIKA

Prosimo, da se obrnete na prodajalca, če niste prepričani o barvo.

Super Shark Antene Pogosto Zastavljena Vprašanja:

V1: ali Je barvo enako kot original avto?

A1: Ta antena se uporablja klavir lak, in njena barva je zelo blizu prvotni avto.Vendar, ker je original avto je pogosto izpostavljeni prostem okolje, njena barva se spremeni, in lahko nekoliko razlikujejo od shark fin anteno.Da je normalno, prosimo za razumevanje.

V2: ali Bo razlika med shark fin anteno in avto, streho?

A2: dnu te shark fin ima krivulja, ki popolnoma ustreza večini avto strehe brez vrzeli.Vendar, strehe nekaj kombi-limuzine in športna terenska vozila so ravno, in so lahko majhne vrzeli v sredini, ki ne vpliva na delovanje izdelka.Stranke lahko rešili ta problem z uporabo dvostranski lepilni trak v sredini.

V3: Kako deluje radio delo po namestitvi?

A3: To shark fin antena uporablja debele čiste bakrene žice in iz zraka.Po naših testnih, moč radijskega signala je tako močna, kot je original avto anteno.

V4: ali moram odstraniti antenna base original avto, ko sem namestite element?

A4: ni treba, da se odstrani prvotni avto antena znanja.To ima luknjo na dnu, in večino modelov je mogoče neposredno nameščena.Če je vaša antena osnova je večja od vgradnjo luknjo, lahko odstranite celotno dno, tablice shark fin.

V5: Kaj moram paziti, da pri namestitvi?

A5: Očistite območje okrog antene, da se zagotovi, da ni vode ali prahu.Priklop bakrene žice osnove v prvem in test radio.Tear off 3M plastično folijo in toplotno 3M lepilo z sušilnik za lase, da bi se mehkejše in stickier.Nato cilj na položaju (samo eno priložnost, da se držijo, se prepričajte, da je cilj na položaju), pritisnite antene za 3 minute in suhi za 2 dni.

Oznake: radio tivoli, fiat freemont radio, super shark antene prius, ssangyong tivoli, dekorativne shark anteno, SSANGYONG, android tivoli, rexton 2, dvd za ssangyong rexton, radio ssangyong stavic.

Napiši mnenje

Super shark anteno avtomobila radijske antene za signal za SsangYong Rodius Actyon Korando Tivoli Turismo XLV Predsednik Rexton dodatki

Super shark anteno avtomobila radijske antene za signal za SsangYong Rodius Actyon Korando Tivoli Turismo XLV Predsednik Rexton dodatki

Podobni izdelki