Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 30 Inch Globoko Val Čipke Spredaj Lasuljo Človeških Las Lasulje Za Black Ženske Čelnega Kodraste Mokro In Valovite Vodni Val Čipke Spredaj Lasuljo Povečaj

30 Inch Globoko Val Čipke Spredaj Lasuljo Človeških Las Lasulje Za Black Ženske Čelnega Kodraste Mokro In Valovite Vodni Val Čipke Spredaj Lasuljo

€45.43

-50 %

€92.71

Nov izdelek

Tekstura Globoko Val
človeški lasje lasulje čipke spredaj človeških las lasulje
Čipke Lasuljo Tip Čipke Spredaj lasulje
Izdelana Metoda Pol Stroj, Ki & Pol Ročno Vezane
Barva Čipke Srednje Rjava
Lahko Permed Da,
Material Razred Remy Las
Skp Velikost Povprečna Velikost
Poreklo BR(Izvora)
Postavka Vrsta lasulja
Material Človeški Lasje
Osnovni Material Švicarski Čipke
polno čipke lasuljo GLOBOKO VAL ČIPKE SPREDAJ LASULJO
30 inch lasuljo 30 inch čipke spredaj lasuljo
Polno Čipke Človeških Las Lasulje vodni val čipke spredaj lasuljo
Kodrasti Človeških Las Lasuljo vodni val lasuljo
Primerna Umirajo Barve Temnejše Barve Samo
globoko val lasuljo globoko val čelnega lasuljo
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Blagovna Znamka SoGreat
hd čipke lasuljo hd čipke spredaj lasuljo
Lasulje Dolžina dolgo
Pošiljk na Paket 1 Kos Le

Informacije O Izdelku

Lase Material: Najboljše Izbrane Nepredelane Naravni Človeški Lasje, Stroj, ki Skp Velikost: Srednja Dendity: 150% Luksuzno Polno& Mehko(če želite 180 250 gostoto prosimo, obrnite na nas ) čipke velikost: 13x4 (če želite 13x6 prosimo, obrnite na nas), Teža: 100-250 g, je odvisno od dolžine Polno Koncu Lase Lifepan: Ni zmeda, Ne Prašijo, Nizke stroške Vzdrževanja,12-24 Mesecih Življenja s Pravilno Nego Barva: Naravna Off Črne Barve 1B dobavni rok: 3-5 Dni svetovni Free Shipping.

Pravilen ukrep metoda(La méthode de mesure correcte)

Prosimo, da se raztezajo vijugasto/kodraste lase in ukrep iz las votek za lase konča (Vse vijugasto/kodraste lase je narejen za ogrevanje ravne lase).Pravilen način: Izberite wisp las in strecth to, da naravnost, nato ukrepa iz votek konča, da bi dobili pravilne dolžine.

Priporočamo Dolžine

Kako Umijte Lase

1.Česanje las zagotoviti, ni pentlje. 2.Dal lase v 35-40°c vode, dodaj šampon v vodo.Mešamo, da se enakomerno. 3.Nežno pritisnite čez lase za 10-15 minut, dokler ni čista.Ne drgnite z rokami. 4.Sperite šampon temeljito in potegnite balzam za v vodo.Mešamo, da se enakomerno. 5.Pustite lase balzam za 10-15 minut. 6.Sperite balzam za temeljito in uporabite brisačo, da absorbira vodo. 7.Za ravne lase in telo val lase, izberite eno široko-zobati glavnik.Za druge valoviti lasje, teči s prsti nežno gladko. 8.Pustite lase suh zrak. 9.Ne bi lase pod žgočim soncem, za precej dolgo časa.

Po Vsem Svetu Brezplačna Dostava

Kindy opomba

1.Prosimo, ne uporabljajte nobenih vodene koze.polje naslov, paket, se lahko izgubijo. 2.Prosimo, uporabite Fizični naslov, in poskrbite, da je tam nekdo, prijavite se za paket, "Pusti na vrata" paket lahko izgubil z visokim tveganjem. 3.Bomo priporočamo u pustite vašo telefonsko Št.za DHL vizitki. 4.Zaradi vprašanje varnosti je vse bolj in bolj hudo na nekem področju, NE bomo ODGOVORNI za paket izgubil v teh primerih: a.Naslov za dostavo, ni jasno, ali narobe, DHL ne bodo mogli najti.b.Nihče se lahko prijavite za paket, DHL dopust na vrata, paket ukradenih c.Podpisal nekdo drug ne veste, kar pomeni, da zlonamerni ukradeni

Bomo ODGOVORNI za te okoliščine in popolno povrnitev:

1. Smo dal napačen naslov, ki ni tekmo ur glede naslov 2. DHL za dostavo na drug napačen naslov, namesto ur podani naslov.

Nadomestilo Politike

100% Denar Nazaj Garancije za vsak predmet.Prosimo, pišite nam v roku 7 dni po prejemu predmet(ov).Vračilo bodo opravljene, ko izdelek(i) je bil poslan nazaj v prvotno stanje.Ni nadomestila/zameno za lase nameščen, cut, barvane, opere ali katerega koli škodo in procesa, prosimo za razumevanje) Denar se bo vrnila v roku 3 DELOVNIH DNI po tem, ko smo prejeli lase s PRVOTNO STANJE.

Povratne Informacije & Poprodajne Storitve

Mi bo zelo cenjeno če je u lahko pustite nam, 4 ali 5 zvezdic POZITIVNIH povratnih informacij.Vaš dober pregled je velika spodbuda za naše trdo delo osebja.Če niste zadovoljni s točko ste prejeli, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Radi bi, da delo z u skupaj rešiti vsak problem.

MI NIKOLI NE/NIKOLI KUPIL ZA DOBER PREGLED

prosimo za razumevanje.Vse poprodajne vprašanje, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Mi bo pomagal u rešila vprašanje, ki temelji na našo politiko nadomestila :)

Oznake: lase človekovih lasuljo, strani bang lasuljo, 20 palčni globoko val lasuljo, 30 inch človeških las lasuljo, brazilski mokro in valovita lasulja, lasulja, 613 bob lasuljo, rjava ombre človeških las lasuljo band, 50 inch globoko val lasuljo, globoko val čelnega lasuljo.

Napiši mnenje

30 Inch Globoko Val Čipke Spredaj Lasuljo Človeških Las Lasulje Za Black Ženske Čelnega Kodraste Mokro In Valovite Vodni Val Čipke Spredaj Lasuljo

30 Inch Globoko Val Čipke Spredaj Lasuljo Človeških Las Lasulje Za Black Ženske Čelnega Kodraste Mokro In Valovite Vodni Val Čipke Spredaj Lasuljo

Podobni izdelki