Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Sodoben Design, nočno omarico, Svetilke z USB Polnjenjem Vrata Les Osnovno Tkanino Kvadratnih nočni omarici Tabela Svetlobe Spalnica Študija Razsvetljavo Povečaj

Sodoben Design, nočno omarico, Svetilke z USB Polnjenjem Vrata Les Osnovno Tkanino Kvadratnih nočni omarici Tabela Svetlobe Spalnica Študija Razsvetljavo

€33.76

-19 %

€41.68

Nov izdelek

Napetost AC 110V 220V/DC12V
Slog Sodobno
Ključna beseda 1 nočno omarico, svetilke
Poreklo CN(Izvora)
Preklop Vrsta Gumb za vklop
Zaključek Železo
Tehnika Ročno Pleteno
Postavka Vrsta Namizne Svetilke,
Materiali Kovine,tkanine
Številka Modela NA-TL142
Je Svetil Vključeni No
Osnovna Vrsta E27
Barva Okvirja črna
Certificiranje ce
barva karoserije črna
Vir Napajanja DC
Garancija 2 leti za nočno omarico, Svetilke
Uporaba Dnevna soba/jedilnica/študijske sobe/spalnice/restavracija/cafe/bar/stopnice/L
Vir Svetlobe LED Žarnice
Odtenek Smer Gor In Dol,
Je Zatemniti No
Ključne besede 2 Nočni Omarici Tabela Svetlobe
Tip Vtiča EU Plug
Telo Material Železo
Material Krpo
Blagovna Znamka Artpad
Moč 21-30W
Vrsta Odtenek Tkanine
okova E27

Dobrodošli v Naši trgovini

1.Smo tovarno za neposredno prodajo, tako da so cene tukaj lahko dobite je res konkurenčne in kakovost je odlična, ki temelji na naši tovarni končana sistema nadzora kvalitete, mi ne verjamejo, da se boste imeli lepo nakupovanje tukaj!

2.Če imate Posebne želje ali Prilagojene proizvode,Prosim, pustite sporočilo na nas.

O nas

ShenZhen HeJia Svetlobe delniška Družba je strokovno doma svetlobna telesa proizvajalca, blagovne znamke "Artpad".Naš glavni proizvaja vključujejo Nego Oči Led Namizna Svetilka, Obesek luči, Stenske luči in rastejo svetlobe.

Naši izdelki so lanunched v ZDA in združenem KRALJESTVU.Ko vključite osvetlitev, to vas bo popeljal v toplo in srečno domov.Sodoben Design, nočno omarico, Svetilke z USB Polnjenjem Vrata Les Osnovno Tkanino Kvadratnih nočni omarici Tabela Svetlobe Spalnica Študija Razsvetljavo Značilnosti: 1. Čudovito nočno omarico, Svetilke je dobre kakovosti, in to je res lepo, dovolj, da se prilega vse dekor sheme.Lahko Ljubezen visoko-lučka polnilnik USB vgrajeno, da so vaše oči v udobno okolje, za Branje, Sproščanje in Spanje.Ta svetilka ima 1.6 m Dolg napajalni kabel 2. Tabela Lučka Design, ki je Popoln.To je izgleda super in je tako enostavno, da zasije, kjer jo bomo potrebovali, če želite, in ne pozabi, da je tudi DC 5V/2A vrata USB, kjer se lahko napolnite telefon!Dobro uravnotežen in premišljena postavka 3.USB Polnjenje vrata tabela lučka je uporabna funkcija, kjer smo lahko zaračuna naš mobilni telefon, tablični računalnik ali druge naprave USB.To je dobra izbira za vaše prijatelje in družino! 4. Gre z Potegnite Črto Swithc, je enostaven za VKLOP/IZKLOP ali ste še vedno iščejo USB namizne Svetilke, da okrasite vaš Spalnica, Dnevna Soba, soba za Goste, Otroška Soba, Naslonjač, Hotelski, Pisarni?

Super Darilo za vaše Prijatelje in Družino!

Dobro Uravnotežen In Premišljen Element.

USB Polnjenje Vrata namizne Svetilke je Res Lepo, Dovolj, da se Prilega Vse Dekor Sheme.Specifikacije: Tip: posteljne svetilke za spalnice Vir Svetlobe:LED Žarnice/za varčevanje z Energijo svetilke Razsvetljave Območje:10-15square metrov Napetost:90-260V Vir Napajanja:AC Je Žarnice so Vključene:No Material: les,tkanina Vir Svetlobe: 1*E27 Žarnica(Niso Vključene) Uporaba:Dnevna soba/jedilnica/študijske sobe/spalnice/restavracija/cafe/bar/stopnice/Mansarda, KAKO NAMESTITI?

1.Odvijte pritrdilni obroč iz lampholder

2.Kraj lampshade na lampholder

3.Dal popraviti obroč nazaj za stabilizacijo lampshade.

4.Namestite Žarnico. (Žarnice Niso Vključene) Opomba: Mi lahko pošljete adapter AU ali KRALJESTVU plug kot darilo.Če potrebujete, pls pustite nam sporočilo o vaši plug.Hvala vnaprej

Trenutno lahko plačila z Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico , WebMoney, bančno nakazilo, in tako naprej.

1.Vaši članki bodo objavljeni v drugi delovni dan po prejemu plačila. (Vas bomo obvestili preko e-pošte, če zamudo, nastalo zaradi počitnice dogodkov.)

2.Prosimo, izpolnite vaš naslov za dostavo s kontaktno telefonsko številko; še posebej Rusija kupec, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, ne bomo odgovorni za carinskih dajatev, Je lahko carinskih dajatev zaradi nekaterih državah, carinske politike .Ko se je to zgodilo, prosim carinjenje sami.

4.Vse težave, ki jih imajo, ne bo obotavljal, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da se prepričajo.

* Prosimo, preverite paket in postavka skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

* Če imate kakršnekoli težave ali niste popolnoma zadovoljni z nakupom prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

* Če ni problema, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Prosimo, preverite paket in elemente skrbno po prejemu.

Vodnik za ukvarjanje s problemi, kot bellow

1.Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše informacije za sporočila, e-pošto ali trgovino jasli.

2.Oglejte paket in postavka skrbno.

Oznake: lučka tabl, lampada xiaomi postelji svetilko 2, sin lučka, design replika, aplicirano lampshade, spalnica stojalo, spalnica furnitur, replika sta., foto študija, lučka.

Napiši mnenje

Sodoben Design, nočno omarico, Svetilke z USB Polnjenjem Vrata Les Osnovno Tkanino Kvadratnih nočni omarici Tabela Svetlobe Spalnica Študija Razsvetljavo

Sodoben Design, nočno omarico, Svetilke z USB Polnjenjem Vrata Les Osnovno Tkanino Kvadratnih nočni omarici Tabela Svetlobe Spalnica Študija Razsvetljavo