Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Bluetooth brezžični Krmilnik Za SONY PS3 Gamepad Za Play Station 3 Brezžični Palčko Za Sony Playstation 3 PC Controle Povečaj

Bluetooth brezžični Krmilnik Za SONY PS3 Gamepad Za Play Station 3 Brezžični Palčko Za Sony Playstation 3 PC Controle

€7.43

-29 %

€10.61

Nov izdelek

Feature2 Bluetooth Gamepad Krmilnika za PS3
Blagovna Znamka DIDIHOU
Feature1 Za Dualshock 3 Controle
Feature6 Brezžična Tehnologija Bluetooth Palčko
Feature5 Brezžični Krmilnik za PlayStation3
Združljiv Znamko/Model Sony
Feature8 Za Playstation 3 Igre Pad
Feature4 Brezžična Tehnologija Bluetooth Gamepad
Feature3 palčko za ps3
Paket No
Feature7 Joypad Igre Pribor
Številka Modela Za PS3 Konzole
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)

Bluetooth Brezžični Gamepad Za SONY PS3/ PC

Za PC Za SONY PS3 Krmilnik.Uporaba visoko zmogljivih žetonov, se gamepad v igri ima boljšo stabilnost, visoko precizne 360° Rockerji, zamuda, ki je skoraj nič, podpira vse vrste naprav android.

Silikonski Zaščitni Kože Pokrovček Za Sony PS3/PS2 Gamepad

Anti-slip Silikonski Pokrov Kože Primeru za Sony Dualshock 3 Za PS3/PS2Controller & Stick Oprijem.Tretji stranka made izdelek,Zaščititi vaš krmilnik,več Barv

Navpično Stojalo, Podstavek Za Sony Playstation 3 Super Slim 4000

Uporablja se za dajanje za PS3 Super Slim 4000 konzole, navpično ali erectly postavi v Stabilen, enostaven za uporabo, eleganten videz.Posebej zasnovan za PS3 super slim 4000 konzolo namestite stabilno stojalo

16 Bit Ročno Igralno Konzolo vgrajenem 900 Klasičnih Iger

Igra konzola je 16 bitov in je 900 klasičnih iger s 3,5-palčni zaslon,podporo 5 igre formati: za NES/SFC/GBA/MAME/MD,in podporo TV-povezave,so 1020mAh baterija za polnjenje.

Bluetooth Brezžični Krmilnik

Za PS3 wireless controller uporablja tehnologijo Bluetooth za brezžično igro, in krmilniki USB kabel za neopazno in samodejno polnjenje krmilnik prek za Play Station 3 sistem kadarkoli.Vrhunsko samodejna povezava.Uporaba visoko zmogljivih žetonov, se gamepad v igri ima boljšo stabilnost, visoko precizne 360° Rockerji, zamuda, ki je skoraj nič, podpira vse vrste naprav android.

S človeškim telesom krivulja design, ne boste počutili utrujeni, tudi če ste zasvojeni z igro za dolgo časa!Je tudi podpora za PC win7/8/10, vendar morate kabel za povezavo.

Kako Ste aktivirali Sinhronizacijo z PS3?

1:lahko uporabite kabel mini USB vključite upravljavec, če je dana v uporabo za prvič. 2: Priključitev na krmilnik z vašo konzolo, pritisnite gumb Home in izvlecite kabel.Nato lahko uporabite brezžično. 3:Če še vedno ne deluje, znova zaženete ali polnjenje. 4:Če zgoraj navedene metode ni, dal iglo v mini luknjico na zadnji strani krmilnika in pritisnite gumb za resetiranje.

Vklop/izklop?

PS3 krmilnik bo zažene, ko pritisnete tipko krog gumb ali povezavo z računalnikom po datumu kabel.To bo izklopil, ko to traja 5 minut po tem, ko je končala.Če je to mogoče, ne preneha delovati po dolgem času, vas prosimo, priključite podatkovni kabel usb v računalnik, nato ga izvlecite, tako da bo izklop.

Kako Polnjenje PS3 Krmilnik?

1:Povezovanje konzole PS3 s kablom USB. 2:rdeče luči na ps3 krmilnik bo utripa, ko je polnjenje;rdeča lučka ugasne, ko je v celoti napolnjena.

Več Povezavi,

To Bluetooth controller, ki je združljiva z multi-platform games.Tehnologijo Bluetooth, da se lahko povežete do ps3 konzole brezžično, brez odlašanja.Uporablja se lahko za prenosni računalniki/PC win7/8/10 z kabel za polnjenje.

Dvojno Vibracij

Vgrajen vibracije motorja za to gamepad, tako da lahko izkušnje, veselje, igro bolje!Močne vibracije povratne informacije za osebno izkušnjo iger na srečo, Naj igralec občutek, kot da so na bojišču.

Nizko Porabo Energije

Ta igra konzola uporablja visoko zmogljivih druge generacije fizične tehnologije, visoke učinkovitosti 400mAh litijevo baterijo, morate le, da napolnite ročaj za 2 uri, lahko igrate 3-5 ur pri polni moči!Ko imate zabavo, ne boste izgubili navdušenje in nemoči, ker ročaj, ki je ni moč!Če ne uporabljate gamepad v času, ko je priključen, se bo samodejno zaprli za 5 minut, brez kakršnih koli delovanje, shranjevanje energije za vaš gamepad !

Ergonomija Design

V gamepad je izdelana s 3D rocker, 360° visoke natančnosti .Udobno navzkrižno tipko načrta za bolj prilagodljiv in natančen volan!Ergonomski ročaj, Non-slip teksturo, mat občutek, dolgoročno prijem ni utrujen.Ta krmilnik-slog veselje pad zagotavlja končni nadzor za vaše najljubše igre.Določanje položaja, občutljivost in natančnost so zelo visoke.

Visoko Občutljiv Gumb

Vsi krmilniki je opravil strogo ponovite tipk test, zagotoviti dobro delovanje gumbov , zagotavljanje stabilnosti in v bistvu nič igro zamudo.Visoka kakovost pritisk občutljivih D-Pad, 360° brez mrtvih pas palčko, visoko senzibilnost in natančnost interaktivni gumb, vam najhitrejša igralna izkušnja

Oznake: android bluetooth gamepad, bluetooth receiv, rg 351p, gamepad windows 7, Nadzor, palčko ps3, palčko pc, duh stick, bluetooth audio control stikalo, nadzor pc.

Napiši mnenje

Bluetooth brezžični Krmilnik Za SONY PS3 Gamepad Za Play Station 3 Brezžični Palčko Za Sony Playstation 3 PC Controle

Bluetooth brezžični Krmilnik Za SONY PS3 Gamepad Za Play Station 3 Brezžični Palčko Za Sony Playstation 3 PC Controle

Podobni izdelki