Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! TRANSKIN Silikonski Maskiranje Moški Obraz Crossdressing Transseksualci Sex Igrača Halloween Carnival Party Film Kostum Debelo SF-N8 Povečaj

TRANSKIN Silikonski Maskiranje Moški Obraz Crossdressing Transseksualci Sex Igrača Halloween Carnival Party Film Kostum Debelo SF-N8

€319.87

-30 %

€456.96

Nov izdelek

Material medicinskega silikona
Postavka Vrsta Sex Lutke
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Številka Modela SF-N8

Glede na platformo politike, smo dodali MOZAIK na občutljive dele izdelka.Če mislite, da je treba gledati celotno sliko izdelka, da se lažje odločite, ali želite oddati naročilo, prosimo, da nam pošljete notranje sporočilo, da nas kontaktirate, bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.Hvala vam za vaše razumevanje.

Ime Izdelka

Umetni Silicij-Gume Bauta

Tip Št.

SF-N8

Debelina

Za 0,2 cm-1 cm

Teža

1300g

Izdelki so:

SF-N8 × 1

TRANSKIN je eden izmed najboljših silikonske gume proizvajalec na Kitajskem, smo proizvajajo surovine.Tudi mi imamo svoje tovarne za proizvodnjo igrač.

Našo zavezo, da zagotavljajo zadovoljstvo in visoko kakovostne izdelke za naše stranke, da ne bo nikoli ogrožena.

Zagotavljamo vam, vsak kos izdelkov smo prodali so v dobri kakovosti.Naših izdelkov vsebuje naše veliko truda in entuziazma.Prosimo, navedite vaše kritike in dragocene pripombe, zato da se pomaga nam okrepiti in izboljšati kakovost naših storitev.

Dostava

1. Priprava Čas: potrebujemo 1-5 delovnih dni za pripravo vašega naročila.po naših številnih število naročil vsak dan.

2. BREZPLAČNA dostava za večino držav.

3. Ne pozabite, pustite vaše Celotno Ime, kupec iz Rusije, prosim, napišite 3 deli svoje ime po pošti politike.

4. O Carinskih Dajatev

Prosimo za razumevanje, vendar pa carin je izven našega nadzora smo, ne moremo jamčiti, brez nadomestila in ne bodo plačali vse davke, pristojbine, Vendar bomo vračilo plačila za express dostava (če ste plačani) na vaš račun v roku 24 ur.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti lahko povzroči vas.

Opomba

Če izberete BREZPLAČNO dostavo možnost, vaš paket bo neposredno dostavljeno vaše določeni lokaciji le enkrat, ali bo poslano na vaš lokalni pošti.Nato morate zagotoviti vašo parcelo ŠTEVILKO za SLEDENJE in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Če se odločite, IMENOVANI express company, prosim, ne pozabite, da zapustijo svoje pravilno številko, naslov, ti so potrebni za express dostava.

Nazaj/Exchange

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo izdelkov, ki jih kupite od TRANSKIN, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v 3-60 dni od dostavljeno datum.

Zahtevo:

1. Predmeti, ki jih prejmete v 3-60 dni od dostavljeno datum.

2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Obvestilo za uporabo:

1. Lahko vas prosimo, da nosijo naših izdelkov z stik s kožo.Ker naši izdelki dobil Hrana Razred Certificiranje.To pomeni, da vse TRANSKIN izdelki so varni kot dojenček, ki je cucla.

2. Površina silikonske gume, ki je nepredušno zaprte, prosimo, bodite previdni, ko obdobje, ki jo nosi.

3. Ko je temperatura okoli vas je visoka, lahko zmanjšanje nošenje časa, če se počutite neprijetno.

4. Prosimo, bodite previdni, da zaščitijo barvne del izdelkov, in ne trgati z ostrimi predmeti.

5. Ko nosite masko, če ne diha, dobro ali boste počutili preveč vode vapor v masko.prosimo povečavo luknjo nosu v masko in odprtih ust, tako kot za povečanje prezračevanje za glasnost .

6. Ko nosite masko, smo vam nasvete, da nosite lasuljo.Eno roko lasulja bo, da boste videti bolj realno, Na drugi strani, elastični lase band bo popraviti čelo del masko , in zmanjša pritisk masko na obrazu.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za podrobno oceno za vaše naročilo.

2. Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali kar podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vsak problem za vas.

Garancija:

TRANSKIN crossdressing spletne trgovine ne prodajo, ki temelji na njihove odlične zasnove in dokazati zanesljivost.Tako je kakovost zagotovljena.Prav tako smo QA ream, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in dali.Vendar morate potrditi vašo velikost skrbno pred nakupom (velikost meritvi bo prikazano spodaj posamezne postavke).

Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave z vašimi izdelki.

*Številko naročila

*Slika okvarjeni del izdelkov.

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Oznake: shemale transseksualec, crossdress žensko masko, odvreči masko, celotno moški silicij masko, polovico velikosti sex lutka, surgic masko, prerojeni, maska za seks, crossdress seks, trance sex lutke.

Napiši mnenje

TRANSKIN Silikonski Maskiranje Moški Obraz Crossdressing Transseksualci Sex Igrača Halloween Carnival Party Film Kostum Debelo SF-N8

TRANSKIN Silikonski Maskiranje Moški Obraz Crossdressing Transseksualci Sex Igrača Halloween Carnival Party Film Kostum Debelo SF-N8

Podobni izdelki