Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! HD Webcam 1080P USB Spletna Kamera Video Spletne Konference Računalnik PC Monitor Video HD Spletna kamera Z Mikrofonom Računalnik PC, Laptop, Webcam Povečaj

HD Webcam 1080P USB Spletna Kamera Video Spletne Konference Računalnik PC Monitor Video HD Spletna kamera Z Mikrofonom Računalnik PC, Laptop, Webcam

€5.05

-19 %

€6.24

Nov izdelek

Številka Modela USB
Certificiranje NOBEN
Max. Ločljivost 1920x1080
Blagovna Znamka alloet
Poreklo CN(Izvora)

1080P HD USB 2.0 Spletna Kamera Video na Spletu Poučevanja Konferenčni Mikrofon CMOS Kamera za Računalnik PC Monitor

Funkcija:

HD računalnik, digitalni fotoaparat, USB plug and play, brezplačno vožnjo

Zornega kota se lahko prilagodi prosto, večnamensko znanja lahko postavite na namizje in pritrjeno na vrhu zaslona.

Omrežje poučevanja, ki je združljiv z vse vrste prenosnih računalnikov, namiznih gostitelji in druge omrežne opreme.

Vgrajen mikrofon, gladko video, jasen klic, lahko glasovni klepet.

Specifikacija:

Objektiv: HD Objektiv

Sensor Type: CMOS

Video Format: AVI

Frame Rate: 30 FPS

Drive Type: Plug-and-Play, brez Namestitev Pogona

USB Dolžina Kabla: 120cm/47.24"

Foto Zapisa: BMP formatu JPG

Ločljivost: 1920*1080P

Output Format: M-JPEG

Vmesnik Tip: USB2.0

Mikrofon: Vgrajen Mikrofon

Osredotoča Obseg: 20 mm/0.79"

Podpora Mainstream Računalnike za Windows 2000, XP, Vista, Win7 in Win8, Win10, Mac OS, Linux in drugi operacijski sistemi

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 X USB Spletna Kamera

1 X Ročni

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko enem naročilu za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali, da bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Oznake: havit webcam 1080p, 1080p webcam, mac pc monitor, ds fotoaparat, webcam, ip kamera modul usb, webcam 4k 2, HD Webcam, široko webcam full hd 1080p, pc monitor.

Napiši mnenje

HD Webcam 1080P USB Spletna Kamera Video Spletne Konference Računalnik PC Monitor Video HD Spletna kamera Z Mikrofonom Računalnik PC, Laptop, Webcam

HD Webcam 1080P USB Spletna Kamera Video Spletne Konference Računalnik PC Monitor Video HD Spletna kamera Z Mikrofonom Računalnik PC, Laptop, Webcam

Podobni izdelki