Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Ohišje za Huawei Mate 20 Pro Mate20 Magnetni Obroč Avto Stojalo Mehka Mat Silikon Tpu Hrbtni Pokrovček za Huwei Mate 20 Lite Odbijača Primeru Povečaj

Ohišje za Huawei Mate 20 Pro Mate20 Magnetni Obroč Avto Stojalo Mehka Mat Silikon Tpu Hrbtni Pokrovček za Huwei Mate 20 Lite Odbijača Primeru

€3.10

-23 %

€4.04

Nov izdelek

Design Navaden
Barve
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Vrsta Opremljena Primeru
Material
Tip
Slog
Drop Shipping & Wholesales Podpora & Ladjo Iz Hitro
Funkcija Umazanijo-odporne
Funkcija
Blagovna Znamka Wisecoco
Značilnosti Original coque Stanovanj dodatno opremo Capa Etui funda caja carcasas

1. 100% Wisecoco popolnoma novo izvirno primeru 2. Izdelana iz visoko kakovostnega mehkega silikona materialov in vgrajenega železa, list 3. Kombinacijo risbe in ogljikovih vlaken teksture, je razkošje in modni slog 4. Pretvori, da se magnetni, in je pritrjena na magnetni nosilec za telefon, 5. Popolno zaščito in odpornost proti udarcem, ščiti telefon pred praske in udarce.Ko je nakup količina je 2 ali več , vsak element, ki se odšteje 5% na podlagi cen na drobno.Prosimo, Upoštevajte, Pred Nakupovanje : 1.Izdelek je brezplačna dostava za "China Post Navadne Majhne Paketni Plus" , ki ne more biti skladbo po parceli levo Kitajskem.Če potrebujete popolno sledenje ,prosimo, izberite " China Post Registriranih Air Mail ali www.trboje.si Standardna Dostava "ter dodate denar za sledenje. 2.Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok ob prvem času. 3.Prosim, ne odprete spora v 65 dni.Če po 65 dni, ki jih še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, da bi to rešili.Spusti / Brezplačna dostava za podporo !!Trgovina big popust za podporo !!Ruski Prijatelji, Prosim, Pustite nas Polno Ime Zaradi ruske Politike, Hvala. :)

1. Wisecoco Originalni izdelek slike so na voljo za stranke

2. Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

1. Prosimo vnesite vaše ime in priimek in popolni naslov, vključno z vaše Stanovanje Št., Ulica, Mesto, Regijo in Državo.

2. Zaradi kota, in luči, pravi predmeta barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.vljudno prosim razumeti, hvala.

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, se obrnite na nas.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas!

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z nami, verjamemo, da bomo lahko rešili problem za vas popolnoma na prijazen način !

Oznake: svoboden škornji ženske, li pol sončne svetlobe, lenovo zaslon set, li lon xr flexvolt, li ning, downjacket, li vodovodne oskrbe, li ning, majica vratu, dolg trak garland, li ning 2019 čevlji.

Napiši mnenje

Ohišje za Huawei Mate 20 Pro Mate20 Magnetni Obroč Avto Stojalo Mehka Mat Silikon Tpu Hrbtni Pokrovček za Huwei Mate 20 Lite Odbijača Primeru

Ohišje za Huawei Mate 20 Pro Mate20 Magnetni Obroč Avto Stojalo Mehka Mat Silikon Tpu Hrbtni Pokrovček za Huwei Mate 20 Lite Odbijača Primeru

Podobni izdelki