Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! NITECORE NTK10 Titana Pripomoček Nož Povečaj

NITECORE NTK10 Titana Pripomoček Nož

€94.12

-22 %

€120.67

Nov izdelek

Uporaba Package unboxing/ vrv za rezanje/ outdoor sili/ EOS
Blagovna Znamka NITECORE

NITECORE NTK10 Titana Pripomoček Nož

NTK10 je čisto nov unibody titana pripomoček nož izdelani prek podrobno usmerjenega titanove obdelave.Z močno trdnost, nizka gostota in visoko odpornost proti koroziji, titanove zlitine je zagotovljena s premium kakovosti, in pogosto uporabljajo v prostem zobniki, kot tudi letalska in vesoljska industrija sestavnih delov.

NTK10 je opremljen z izmenljivimi OLFA CKB-2 rezilo, ki se proizvaja z eno od najboljših proizvajalcev orodja za rezanje z najvišje kakovosti in najbolj trpežnih materialov.Enostaven nakup in enostavno upravljanje ponujajo priročen zamenjava brisalcev.

30-stopinjski udoben ročaj zagotavlja rezanje stabilnost in natančnost.Zložljiva in gladek mehanizem, ki omogoča enoročno, ki se odpirajo za rezilo prilagoditev.Več zaklepanje utori omogočajo brezplačno nadzor blade dolžina z ostrimi natančnost, medtem ko je rezilo zaklepanje ohranja rezilo stran od nenamerno drsenje iz telesa.

Z lepe in kompakten telo, NTK10 ima tudi tri področja profilirane rob modela, ki povečujejo trenja grip, da preprečite nehoteno spusti nož.V dismantlable posnetek je popolnoma primerno za risanje in zunanji prevoz.

V primeru izrednih razmer, uporabite orodje za odmor štirih vogalih steklo omogočiti sredstvo, pobeg.Edinstven steklenica odpirač funkcijo je omogočeno, da naj ga uživajo izjemen trenutek, ko je vaš prekrasno doživetje!

Oznake: žaromet trak, nitecore hc35 objemka, eos, nitecor, asus eos nož, survival nož moški, nitecore bat, eos orodje, tin titana eos, fenix žaromet.

Napiši mnenje

NITECORE NTK10 Titana Pripomoček Nož

NITECORE NTK10 Titana Pripomoček Nož