Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 500 Kos/roll Besede Nagrado Nalepke 1 cm Krog Srčkan Živali Nalepke Šoli Učitelj Nagrado Otroci Tiskovine Nalepka Povečaj

500 Kos/roll Besede Nagrado Nalepke 1 cm Krog Srčkan Živali Nalepke Šoli Učitelj Nagrado Otroci Tiskovine Nalepka

€2.73

-36 %

€4.27

Nov izdelek

Številka Modela Nagrada Nalepke
Tekstura Kraft Papir, Kraft Papir
Velikost 1inch/2.5cm
Material Papir
Oblika KROG

informacije o izdelku 1.Otroci Motivacija Nalepke: Učitelj razvrščanje pomočnik za študente v današnji digitalni dobi.Uporabite te povratne informacije, da dodate nekaj voh kvizi in kakovostni materiali in nagrajevanja učiteljev za meme nalepke.

2.500 določa edinstvenih modelov: Vsak niz inspirativno nalepke za odrasle in otroke, ki prihaja s 300 meme nalepke v samostojni oblikovanje 15 vrst srčkan živali, ki daje navdih in spodbudo.Vsaka nalepka je 1 cm v premeru in je kot nalašč za študente in sodelavce, da uporabite za testov, esejev, disertacije in poročila.

3. Primerna za vse starosti in starosti: Vse nagrado nalepke za učitelje, ki so primerni za razredu okoljih od otrok, najstnikov do odraslih!Samo lupina vsak nalepke iz papirja in ga prilepite!Zagotavljamo vam, da so ti učitelji " meme nalepke so pomembno orodje za učence v razredu.

4. Spodbujajo in nagrajujejo svoje učence: Zabavno in pozitivno dobri slogani plus pozitivne okrepitve so odlična nagrada za dobro delo!Študenti bodo cenili te teme in zabavno meme nalepke za učitelje v današnji digitalni dobi!

5. Odlično darila: Ti spodbujanje nalepke so odlična darila za poučevanje prijateljev ali sodelavcev.Zagotavljamo vam, da bodo kažejo nasmehi na students' obraze in jim pomaga povezati se z razred!Prav tako lahko služijo kot inspirativno nalepke za odrasle!

Oznake: cupra ustnice polo vivo, skodelice 4 cvetnih listov papirja, cupra avto vzglavja, cuppone pizza pritisnite, kul moške stvari, fantje, cupping stekla 12pcs, cupping keramične skodelice, verige mens 585 rose, cupper rose spalnica.

Napiši mnenje

500 Kos/roll Besede Nagrado Nalepke 1 cm Krog Srčkan Živali Nalepke Šoli Učitelj Nagrado Otroci Tiskovine Nalepka

500 Kos/roll Besede Nagrado Nalepke 1 cm Krog Srčkan Živali Nalepke Šoli Učitelj Nagrado Otroci Tiskovine Nalepka

Podobni izdelki