Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! CkeyiN Lase Clipper Brado Brivnik Za Moške, Strokovni Frizerski Baldhead Striženje Las, Rezanje Lase Cut T Rezilo rezilo Povečaj

CkeyiN Lase Clipper Brado Brivnik Za Moške, Strokovni Frizerski Baldhead Striženje Las, Rezanje Lase Cut T Rezilo rezilo

€12.03

-47 %

€23.12

Nov izdelek

Postavka Vrsta Hair Trimmer
Blago Certifikat Kakovosti 3C
Blagovna Znamka CkeyiN
Material ABS+nerjavečega jekla
Velikost As the specification
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela RC409HB

CkeyiN Lase Clipper Brado Brivnik Za Moške, Strokovni Frizerski Baldhead Striženje Las, Rezanje Lase Cut T Rezilo rezilo Značilnost: je LCD zaslon na telesu, ki lahko intuitivno prikaz preostale električne energije.Ostro rezilo iz nerjavečega jekla za trim lase hitro in natančno, brez dlake zatakne in ne boli, da vaše kože.Močan motor z dvema hitro nastavljiva, primeren za vse vrste las obrezovanje.Priročno rezilo vzvod za nastavitev dolžine rezilo, ki zagotavlja bolj gladko in bolj natančno delovanje na vaše lase.Opremljen z 4 različnih dolžina omejitev glavniki(3 mm, 6 mm, 10 mm, 13mm), lahko preprosto nadzorujete dolžini las, ki jo želite obrezati, in ustvarite različne sloge za lase.Kabel in akumulatorski dvojno rabo, ni več skrbeti, brez električne energije, bolj priročno.Po 3 urah polno baterijo, se lahko uporablja neprekinjeno več kot 120 minut.Opomba: Mednarodni prevoz ne omogoča tekočine, dostava ne vsebuje olje za mazanje.Prosimo, da izdelku in izmenični tok suha, jih ne more biti, namočeno v vodo ali se uporablja v vlažnih mesto.Specifikacija:

Material: ABS

Napetost: USB Polnjenje

Frekvenca: 50/60Hz

Moč: 5W

Čas polnjenja: 3 ure (pls to storite accoring, da se naš oglas )

Uporaba čas: 120 minut (pls to storite accoring, da se naš oglas )

Čiščenje način: Ne nepremočljiva, čiščenje za čiščenje ščetke

Barva: Črna/Zlata

Velikost: 18.5*4.5*3 cm(Dolžina*Širina*Debelina)

Teža: 368g/336 g

Package Vsebina:

1 x Lase clipper

1 x Rezilo v zaščitni pokrov

4 x Omejitev glavniki(3, 6, 10, 13mm)

1 x Glavnik

1 x Čiščenje krtačo

1 x Kabel za Polnjenje

1 x Uporabniški priročnik(angleščina)

Paket v mehurček vrečko, ne polje.

Funkcija:

【Vrhunsko Rezilo】Natančno jekla rezilo glavo je varno in ostra, ni enostavno, da se segreje, zagotavljanje učinkovitosti in trajnosti.

【Velike Moči】Veliko moč zagotoviti z močno silo, za bolj učinkovito in stabilno striženjem las.Nizka raven hrupa, ki delajo zagotavlja udobno uporabo.

【Uporabnikom Prijazno Zasnovo】naprave telo z anti-skid vzorce, ki zagotavlja stabilnost, eno spodnji gumb za hiter vklop in izklop, 4 omejitev glavniki izpolnjuje več osebne namene.

【Varne in Trajne Uporabe】Priročno polnjenje design, 2-3 ur polnjenja zagotavlja približno 70 minut uporabo.

【Prenosni & Lahki】15x3.1cm, priročna velikost za lase clipper lahko v posesti za priročno uporabo in jih skupaj za potovanje uporabo, kot tudi.

Specifikacija:

Material: nerjaveče jeklo, aluminij zlitine, keramike

Napajanje: USB polnilne

Moč: 3W

Napetost: 5 V

Zmogljivost baterije: 700mAh

Čas polnjenja: 2-3 ure

Uporaba čas: Pribl.približno 1-1.5 uro

Uporablja množice ljudi: otroke in odrasle

USB dolžina kabla: 180 cm±2 cm

Postavka velikost: 15x3.1cm

Package Vsebina:

1 x lase clipper(Vključno z zaščitnim pokrovom * 1)

1 x USB kabel

1 x čiščenje krtačo

3 x omejitev glavnik(1mm.2 mm.3 mm)

1 x ročni

1 X vrečko za Shranjevanje

Značilnost: 【Vrhunsko Rezilo】Natančno jekla rezilo glavo iz titana material je varno in ostra, ni enostavno, da se segreje, zagotavljanje učinkovitosti in trajnosti. 【Velike Moči】Veliko moč zagotoviti z močno silo, za bolj učinkovito in stabilno striženjem las.Nizka raven hrupa, ki delajo zagotavlja udobno uporabo. 【Uporabnikom Prijazno Zasnovo】naprave telo z anti-skid vzorce, ki zagotavlja stabilnost, eno spodnji gumb za hiter vklop in izklop. 【Akumulatorski in Trajne Uporabe】lase clipper se napaja z vgrajeno baterijo, kar akumulatorski uporabite mogoče.Baterijo je mogoče sprejeti off za polnjenje. 3 ure polna zagotavlja, 1 uro in trajnost. 【Prenosni & Lahki】V priročni velikosti, lasje clipper lahko v posesti za priročno uporabo in jih skupaj za potovanje uporabo, kot tudi.

Oznake: lase clipper popravila, brada clipper, dame ni, za moški brivnik, mačka hair trimmer, hairdress, clipper riwa, lase trat mi, BRIVNIK, moda za moške.

Napiši mnenje

CkeyiN Lase Clipper Brado Brivnik Za Moške, Strokovni Frizerski Baldhead Striženje Las, Rezanje Lase Cut T Rezilo rezilo

CkeyiN Lase Clipper Brado Brivnik Za Moške, Strokovni Frizerski Baldhead Striženje Las, Rezanje Lase Cut T Rezilo rezilo

Podobni izdelki